Pro-Art S.C. Agencja Fotograficzno-Artystyczna

Siemianowice Śląskie

Opinie o Pro-Art S.C. Agencja Fotograficzno-Artystyczna

marcin 2014-10-09 17:21:04
czy ktoś pracował jako przedstawiciel handlowy w pro art. Siemianowice? proszę o info
szukam 2014-10-09 19:47:13
Witam,
ostrzegam przed tą firmą, siedziba w Siemianowicach Śląskich na ul Stawowej 16. Niech was nie zwiedzie "rodzinna atmosfera" panująca w biurze, sztab grafików, fotografów oraz przemiły szef. Żadne z jego opowieści nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, bo ani 27 aut służbowych do dyspozycji pracowników, ani zarobki, które przedstawia, ani co więcej legalnego zatrudnienia w tej firmie nie zobaczycie. Historia o Pani B. zarabiającej 8 tys. zł, przedstawicielce tej firmy, według mnie wyssana z palca, a na pewno o tym usłyszycie na rozmowach o prace i szkoleniach. Najistotniejsze jest jednak to, że stanowisko przedstawiciela handlowego w tej firmie, to nie oszukujmy się, zwykła akwizycja. Jeżdżenie od przedszkola do przedszkola (oczywiście swoim autem) i proszenie się o choćby możliwość przedstawienia oferty. Odradzam wszystkim poważnie szukających pracy w uczciwej firmie.
1
marcin 2014-10-09 20:21:38
oj nie sa to dobre informacje..ale dzięki za info..
1
honda 2014-10-09 23:26:53
no no..widzę,że ktoś tez się już naciął na te firmę,nie tylko ja.Moze było by ok gdyby nie to,ze notabene miły gość,zwany szefem zrobi wam pranie mózgu i zamiast powiedzieć wprost ,ze to akwizycja i to swoim autem,koloryzuje i obiecuje kokosy..na szczęście mi było dane szybko przejrzeć na oczy i wycofać się,także stanowczo nie polecam,jeśli ktoś szuka pracy jako przedstawiciel handlowy
zadowolon 2015-01-15 22:15:19
a ja tutaj podjęłam prace i jest ok
1
szukam pracy 2015-01-23 06:30:33
Zadowolona,
czy możesz udzielić bliższych informacji co do warunków pracy, jakie auto, jaka podstawa, czy plany do wyrobienia? Umowa o pracę rozumiem?

Widziałam ogłoszenie o pracę i zastanawiam się czy warto aplikować skoro takie opinie...
on 2015-02-02 22:32:00
ta praca to akwizycja,ja zrezygnowałem po dwóch dniach..szkoda czasu
frik 2015-02-06 07:22:07
a zapłacili ci chociaż za te dwa dni pracy???
ona 2015-09-05 12:43:38
W 100% potwierdzam słowa Marcina.
1
życzliwy 2015-10-06 13:25:55
Praca w tej firmie z nielimitowanym czasem pracy powyżej 8 godzin dziennie zazwyczaj w terenie, często własnym samochodem za który otrzymasz zwrot za paliwo. Nie otrzymasz zwrotu za naprawy, ubezpieczenie, amortyzacje.
Umowy śmieciowe, najniższa krajowa, normy wyśrubowane, mobbing, pranie mózgu.
S 2015-11-28 17:48:44
Zgadzam sie z opinią Pana Marcina w 100% pracowałam tam blisko rok czasu.
S 2015-11-28 17:52:12
Zgadzam się z Panem Marcinem, tragedia, praca bez umowy, mydlenie oczu, puste obietnice - tragedia.
Do tego problem z wypłata pieniędzy i problem z pieniedzmi za paliwo, trzeba się o nie prosić.
wykorzystywanie pracowników, MOBBING!
Staż kilku miesięczny wiem wiem wiele na temat firmy.
vaiavanti 2016-06-23 21:26:31
pracuję od 2 lat w proarcie, na stanowisku blisko związanym ze sprzedażą i podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Wszyscy PH są zatrudnieni na normalne umowy o pracę, jeżdżą firmowymi samochodami, kasę dostają regularnie, a zaliczki na paliwo z wyprzedzeniem. To są fakty, nie wiem jak było kiedyś, ale widzę jak jest obecnie. Robota jest wymagająca, ale sensownie zorganizowana. 1-2 w miesiącu trzeba na cały tydzień wyjechać w teren i to jednemu może się podobać, a drugiemu nie, takie są realia. To nie jest akwizycja, ale też nie rozwożenie pizzy, ani roznoszenie listów. Ci ludzie, którzy od 2 lat tu pracują muszą się trochę napracować, ale wyglądają na zadowolonych. Nieźle zarabiają i generalnie nie narzekają.
M.A 2016-11-05 00:52:07
A ja tam pracowałem prawie 17 lat. Nie dam sobie nic powiedzieć. Żyje , nabrałem doświadczenia. Młodym gniewnym odwiedzającym tą stronę proponuję zabrać się do pracy. Nikt WAM nie zapłaci za NIC nie robienie....
Zostaw swoją opinię o Pro-Art S.C. Agencja Fotograficzno-Artystyczna - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro-Art S.C. Agencja Fotograficzno-Artystyczna