Multi Fashion Agencja Promocyjna

Kraków

Opinie o Multi Fashion Agencja Promocyjna

Marek 2015-09-24 09:57:33
menntalmess - szkoda że nie można zweryfikować Twojej wypowiedzi, czy jest prawdziwa czy nie.. bo tutaj każdy może napisać co chce. Znam dosyć dobrze tą Agencję i akurat jak mało która ta płaci w terminie, a jeśli nie to zawsze informuję że może być opóźnienie np. 2-3 dni.
6
rakietaaa 2015-10-25 15:13:13
wiele razy pracowałam z ta agencja, pieniedzy nigdy nie dostałam do 14 dni jak to jest w umowie. ODRADZAM!
1
.............. 2015-11-04 14:43:00
ja rowniez odradzam wspolprace , przelewu w dalszym ciagu nie mam a czekam juz sporo czasu
1
mmlodon 2015-12-09 12:35:31
Agencja tak niby "zawsze wyplaca w terminie" a to w ani jednym przypadku sie nie potwierdzilo. Ogólnie mają jedne z najsłabszych stawek wśród innych agencji, a zachowanie szefowej pozostawia wiele do życzenia. Nie polecam
1
Barbie 2015-12-10 10:27:52
Polecam współpracę, pracuję dla Multi Fashion od około 2 lat i nigdy nie miałam problemu z wypłatą. Zazwyczaj kasa była po tygodniu, a piszący powyżej komentarze do chyba pomylili firmy gdyż P. Małgosia to jedna z najsympatyczniejszych osób jakie poznałam w tej branży.
Dobre stawki i bardzo prestiżowe i medialne zlecenia. Jak dla mnie numer jeden wśród Agencji.
4
Agencja Multi Fashion 2015-12-10 12:25:30
Dziękujemy za opinię (jak się domyślamy - konkurencji, bądź osobie która nieumiejętnie chce nam 'zaszkodzić'?) :-)

Zastanawiam się jak można stwierdzić/udowodnić, iż "w ani jednym przypadku się to nie potwierdziło" i kto ma taką wiedzę skoro zatrudniamy miesięcznie ponad 250 osób (i z tego co osobiście monitoruję wszyscy wynagrodzenia otrzymują w terminie).
Powyższy komentarz to oszczerstwo. Na naszym Facebooku można znaleźć mnóstwo opinii i są one od hostess/hostów/modelek [rzeczywistych osób, które dla Nas pracowały]. Osoby zainteresowane prawdziwa opinią o Agencji Multi Fashion zapraszam na:
https://www.facebook.com/multifashioncom/ - dział "Referencje"

Małgorzata Miksa-Grabska
Właściciel Multi Fashion
4
lusia 2015-12-10 14:55:55
Nie wszyscy otrzymują wynagrodzenia w terminie. Kilka osób dostaje je z dużym opóźnieniem inni do tej pory czekają. Komentarze na Facebooku można łatwo zredagowac bądź usunąć.
Agencja Multi Fashion 2015-12-10 19:23:01
"Lusia", nie ma możliwości zredagowania kogoś opinii na Facebooku :) Taka opcja nie istnieje.
Tutaj komentarze może pisać jakakolwiek "Lusia" - na Facebooku widać kto udzielił referencji i nikt poza osobą która ją pisała nie ma możliwości edycji. Wiarygodność jak dla mnie nie do porównania :-) Tym bardziej jeśli chodzi o wyimaginowaną kwestię "innych którzy do tej pory czekają" na wynagrodzenia. Mogą się komuś nie podobać nasze stawki (mimo iż na tle niektórych Agencji wypadamy BARDZO dobrze i z roku na rok są one podwyższane), może się komuś nie podobać że w jego mieście jest mało zleceń, może się nie podobać nasze logo czy nazwa itd. jednak co do rzekomej niewypłacalności nie odpuszczę - gdyż takie sytuację nie mają miejsca w mojej firmie i nigdy nie miały. Terminowość wypłat traktujemy priorytetowo - nawet jeśli ktoś zapomni odesłać dokumentów - przypominamy o tym (choć to nie w naszej gestii) aby zostały odesłane i by przelew mógł iść w terminie...

Osoby które chcą nawiązać z nami współpracę same zadecydują - czy wierzyć "Lusi", czy osobie z którą naprawdę współpracowaliśmy i która ma imię i nazwisko.

Pozdrawiam,
(usunięte przez administratora)
4
Karina 2015-12-15 20:58:58
Ja krótko i na temat - polecam współpracę z Multi Fashion - bardzo fajna Agencja, dobre stawki, dużo akcji... Jeśli chodzi o przelewy to nigdy się na nich nie zawiodłam :))))
4
Karo 2016-01-29 16:56:10
Agencja na 6 z ogromnym + !
Każdemu polecam współpracę z tą agencją
4
Marzena 2016-02-03 11:42:07
Każdy kto piszę że Agencja jest ble i nie płaci itp. i nie firmuje tego swoim nazwiskiem oznacza że zwyczajnie kłamie i pomawia. Na rynku jest setki Agencji, jedne są bardziej rzetelne inne mniej, najlepiej widać to po tym jak szybko znikają z rynku - rok, dwa lata i ich nie. Multi jest już na rynku ponad 5 lat i roku na rok się rozrasta, więc świadczy to chyba tylko o jednym..
Na szczęście dzisiaj w internecie osoby anonimowe uznawane są za kompletnie niewiarygodne, zatem można sobie pisać i wylewać swoje żale z zazdrości, ale to nic wam nie da :)
4
Daga 2016-02-15 23:12:07
Widać, że Pani Miksa namiętnie obserwuje dodawane komentarze na tym portalu i jeżeli pojawi się negatyw to za chwilę jest odzew i "ktoś" pisze pozytyw. Sprytnie tylko bez sensu. Skoro zatrudniacie 250 osób miesięcznie to gdzie ich opinie ? Zamiast samemu tworzyć opowieści o super agencji, wypadałoby zapytać zatrudnionych - faktycznie zatrudnionych. Mogę się zgodzić z opinią odnośnie wypłaty wynagrodzenia - nigdy nie było i nie ma pieniążków w terminie. Nikt tu nie pisze, że w ogóle ich nie ma ale w terminie nie płacicie nigdy. Trzeba czekać i czekać... Skoro Pani sama to monitoruje to chyba doskonale zdaje sobie Pani z tego sprawę ? Ta praca nie rozwija bo wybaczcie ale stać z ulotkami w przebraniu i robić z siebie pajaca chyba każdy potrafi.
Sandra 2016-02-16 18:05:02
Podpiszę się pod powyższym. Mało profesjonalne jest pisanie sobie samemu pozytywnych komentarzy ale to już zależy od człowieka. Z tymi wypłata mi to faktycznie szaleństwa nie ma i terminowo nigdy.
sone 2016-02-16 21:27:56
:) dlaczego wszyscy w recenzjach na fb tak rzewnie zapewniają o "wypłatach na czas"?
Większość tych osób znam i wiem dlaczego - są to znajomi, zwerbowani do wystawiania pozytywnych komentarzy :) :) :)
Łukasz G. 2016-02-21 12:53:36
Zróbmy tak, Sone, Sandra i Karina (dla mnie to jedna osoba, no ale ok :D) napiszcie, albo skontaktujcie się telefonicznie z Małgosią i zweryfikujemy czy dostałyście przelewy na czas czy też nie. Bo faktycznie każdy może sobie tutaj pisać co chce, a tak to będzie czarno na białym czy to co tu piszecie to prawda czy nie. Jeśli się okaże że Sandra, Sone czy Karina piszą prawdę opublikuję tu takową informację. Jeśli się nie skontaktujecie z kimś z Agencji oznacza to jedno - kłamiecie :)
Co do opinii na fb - tam przynajmniej wiadomo, kto pisze taką opinie, są to osoby prawdziwe i KAŻDY może napisać co chce. Dlaczego zatem Panie powyżej nie napiszą tam opinii negatywnej ?! :)
4
Łukasz G. 2016-02-21 13:12:34
A i jeszcze zapomniałem o Daguni która piszę "..jeżeli pojawi się negatyw to za chwilę jest odzew i "ktoś" pisze pozytyw. Sprytnie tylko bez sensu."
Chciałbym Ci powiedzieć że napisałaś komentarz, a zaraz po Tobie wtórowały Ci 3 inne, prawdopodobnie pisane przez ciebie :) No chyba że tak jak pisałem, odezwiecie się prywatnie i będzie można zweryfikować czy piszecie prawdę.
Proszę o wskazanie jakiejkolwiek Agencji w Polsce która ma co najmniej 100 lub więcej opinii na fb. Odpowiem za Ciebie, oprócz MF nie ma takiej. (jeśli jest zwrócę honor) To właśnie pokazuję że po pierwsze, Agencja zatrudnia sporo osób i po drugie pozwala na wystawianie opinii (każdy może wystawić jaką chce, Agencja nie ma możliwości usuwania komentarzy) a około 60 % Agencji blokuję możliwość wystawiania opinii.
4
fashion 2016-02-21 22:41:50
Tak czytam bo dostałem propozycję nawiązania współpracy i mam mieszane odczucia. Niby ktoś dodaje te komentarze negatywne i za chwilę odzywa się kilka razy Łukasz.G., który strofuje osobę będącą trzema osobami w jednej - dodajmy jego zdaniem. Walczy zaciekle o dobrą renomę agencji, która z kolei powinna sama sie obronić przez pryzmat podobno najlepszej agencji. Jak dzieci. To chyba jednak nie to...dobra agencja nie wdaje się w tego typu przepychanki słowne.
1
Łukasz G. 2016-02-22 08:23:19
fashion - masz wątpliwości co do współpracy na podstawie komentarzy anonimowych na tym portalu, zatem sugeruję Ci trochę urealnić to wszystko i np. zadzwonić do Pani Małgosi, porozmawiać, albo spotkać się. Ponadto możesz przejrzeć masę komentarzy na fb (są różne, lepsze i gorsze - ale od prawdziwych osób) i np. do kilku osób napisać z zapytaniem o współpracę z nami. Ewentualnie możesz podjąć współpracę i po niej napisać tutaj swoją opinię.
Oczywiście Agencja broni się sama, ponieważ ciągle się rozwija i idzie do przodu. Pracowałem 3 lata dla tej Agencji i wiem najlepiej jak to się dokładnie odbywa. Na kilkaset osób zatrudnionych, ZAWSZE znajdą się jakieś problemy. W każdej branży. To jest praca z ludźmi, a ludzie są różni.. Są takie owieczki co podpiszą umowę i nie przyjdą do pracy bo im się wstać nie chciało, albo ich praca pozostawia wiele do życzenia. Najczęściej takie osoby głośno ryczą anonimowo w internecie.
3
Ewa 2016-02-26 12:55:44
Ja i moje koleżanki czekamy na przelew..15 dni roboczych. Kpina i tyle. Nie polecam!!!
Anka 2016-02-26 12:57:47
Zaszkodzić? Zaszkodzić bardziej się nie da. Mogę pokazać dokumenty i brak przelewu na moje konto...
Małgorzata Miksa-Grabska 2016-02-26 13:04:13
Jeżeli komuś przychodzi na myśl, że sami sobie piszemy pozytywne komentarze nasuwa mi się tylko jedna wskazówka... sone, sandra, daga - Wasze komentarze zostały zgłoszone do Administratora z prośbą o zweryfikowanie czy były pisane z jednego adresu IP. Jak dla mnie odpowiedź jest oczywista. Nagle tego samego dnia 3 osoby stwierdziły, że wyrażą swoją negatywną opinię na portalu GoWork o mojej firmie? :) Dość nietypowe.

Przykre jak wielka zawiść i zazdrość jest w ludziach... Jednocześnie cieszę się, że moja firma cieszy się tak dużym zainteresowaniem.

"Sandra" piszesz, że wypłat terminowych nie ma nigdy? Mimo zatrudniania powyżej 150 osób miesięcznie od 2 lat nie zatrudniłam ani jednej dziewczyny o imieniu Sandra.

Pozdrawiam,
Małgorzata M.
Właściciel Multi Fashion
4
Małgorzata Miksa-Grabska 2016-02-26 13:24:50
W jakim mieście oraz na jakim zleceniu pracowałaś wyimaginowana Ewo? :)

Mamy podpisaną umowę tylko z jedną Ewą która pracowała przed 07.02. (a więc dziś mija jej 15 dzień roboczy). Zasmucę informacją, że przelew powyższej osoby wyszedł w dniu 22.02. - tj. 11 dnia roboczego.
4
Łukasz 2016-02-26 13:37:55
Polecam każdemu komentującemu w sposób fałszywy, pomawiający zapoznać się z art. 212 § 2 kodeksu karnego. Myślę że już czas zgłosić komentarze które nie mają odzwierciedlenia faktycznego, a są umieszczane tylko i wyłącznie w celu zdyskredytowania danej osoby. Nie ma nikogo anonimowego w internecie, a jak ktoś myśli że ujdzie mu to na sucho to będzie niemile zaskoczony.
5
Jowita 2016-06-29 09:31:37
Przeczytałam powyższe komentarze i jestem w szoku, gdyż te negatywne nie mają zupełnie odzwierciedlenia w rzeczywistości.. Podjęłam współpracę z Agencją przy dużej akcji ogólnopolskiej i generalnie nie mam się do czego przyczepić. Pieniądze przelane w terminie, Pani Małgorzata bardzo miła i sympatyczna, praca przyjemna. Osobiście polecam.
Monika 2016-10-14 11:17:34
Ze swojej strony mogę tylko potwierdzić że współpraca z Agencją przebiegła bardzo dobrze. Bardzo dużo i konkretnych informacji dostałam przed zleceniem, praca była przyjemna i pieniądze dostałem w przeciągu 8 dni po zleceniu więc jestem zadowolona.
Zostaw swoją opinię o Multi Fashion Agencja Promocyjna - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multi Fashion Agencja Promocyjna