Foto-Studio Firma Usługowo-Handlowa Zakład Fotograficzny Barbara Mańka

Poznań

Opinie o Foto-Studio Firma Usługowo-Handlowa Zakład Fotograficzny Barbara Mańka

Klient tego studia 2015-06-01 13:53:21
Strona www , tego studia to www.foto-manka.pl .
1
Klientka tego studia 2016-06-15 12:38:11
Studio wykonuje niezłe zdjęcia,gorąco polecam.
1
Klientka tego studia 2016-06-17 15:16:09
Zdjęcia w urzędzie do nowego paszportu,zostały przyjęte bez problemu.Robiłam zdjęcia do paszportu w innym zakładzie fotograficznym i miałam doży problem ze złożeniem wniosku, straciłam kilka godzin i dużo nerwów w urzędzie. Jeżeli cenisz swój czas i zdrowie to polecam to studio innym.
2
Klientka tego studia 2016-06-20 14:08:56
Bardzo dobre studio fotograficzne,zdjęcia do nowych dokumentów w urzędach są przyjmowane bez większego problemu, wykonywałam zdjęcia do nowego paszportu i dowodu.Bardzo polecam to studio.
1
Klientka tego studia 2016-06-21 13:34:57
Nowy kupon rabatowy. Kupon rabatowy, można pobrać bezpośrednio pod adresem: https://www.foto-manka.pl/S4T662016.jpg . Opłaca się go pobrać, można zaoszczędzić trochę pieniędzy. Jakość zdjęć na wysokim poziomie.Bez większego trudu można usunąć pewne niedoskonałości z twarzy i to w cenie zdjęć, wystarczy poprosić o delikatny retusz.
1
Klient tego studia 2016-06-23 14:37:25
Bardzo dobre studio fotograficzne, zdjęcia na medal.Warto wykonać sobie tam zdjęcia.
1
Klient tego studia 2016-06-23 16:20:33
Warto często odwiedzać stronę http://www.foto-manka.pl , bo są na niej umieszczane kupony rabatowe uprawniające do uzyskania dużych rabatów na ich usługi, problem polega na tym , że często się zmieniają.Dlatego dobra rada dla tych co chcą mieć wysoką jakość usług i zaoszczędzić trochę pieniędzy - odwiedzaj stronę codziennie.
1
Klient tego studia 2016-06-24 15:42:28
Koleżanka z pracy poleciła mi to studio jako bardzo dobre i mówiła szczerze, miła i profesjonalna obsługa, przestępne ceny, czas na wykonanie moich zdjęć do nowego prawka był krótki
1
Klient tego studia 2016-06-26 18:37:16
Warto często odwiedzać stronę http://www.foto-manka.pl , bo są na niej umieszczane kupony rabatowe uprawniające do uzyskania dużych rabatów na ich usługi, problem polega na tym, że często się zmieniają.Dlatego dobra rada dla tych co chcą mieć wysoką jakość usług i zaoszczędzić trochę pieniędzy - odwiedzaj stronę codziennie.
1
Klient tego studia 2016-06-27 15:39:17
Dzisiaj na stronie tego studia został umieszczony nowy kupon rabatowy. Nowy kupon rabatowy, można pobrać bezpośrednio pod adresem: (usunięte przez administratora) Rabat 30 % .
1
Klientka tego studia 2016-06-29 14:26:53
Dzisiaj albo wczoraj administrator strony tego studia, umieścił na niej nowy kupon rabatowy. Nowy kupon rabatowy, można pobrać bezpośrednio pod adresem: https://www.foto-manka.pl/K9P692016.jpg . Rabat 30 % - atrakcyjna oferta.
1
Klientka tego studia 2016-07-02 14:06:28
Zdjęcia do nowych dokumentów urzędy przyjęły mi bez większego problemu, czego nie mogę powiedzieć o innym fotografie u którego robiłam też zdjęcia do nowych dokumentów, ceny do zaakceptowania oraz bardzo miła i profesjonalna obsługa, mam nadzieje, że moja opinia pomocna będzie dla tych którzy też maja sobie zrobić zdjęcia do nowych dokumentów i mają problem którego fotografa wybrać, aby nie stresować się w urzędach.
1
Klient tego studia 2016-07-15 16:48:08
Administrator strony tego studia, umieścił dzisiaj na niej nowy kupon rabatowy.
1
Klientka tego studia : 2016-08-05 12:46:17
Jest już dostępna, dodatkowa domena tego studia www.foto-manka.eu . Wydaje mi się , ze została stworzona z myślą o moim smartfonie.
2
Klientka tego studia: 2016-08-24 12:21:27
Zdjęcia do dokumentów wykonywane przez to studio, są honorowane przez wszystkie instytucje państwowe (urzędy,szkoły,itd..), firmy prywatne oraz firmy państwowe, wśród znajomych nie spotkałam się , z opiniami negatywnymi wszystkie były pozytywne, sama uważam, że gdybym miała korzystać z usług fotografa, to wybrałam bym to studio.
2
Zostaw swoją opinię o Foto-Studio Firma Usługowo-Handlowa Zakład Fotograficzny Barbara Mańka - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foto-Studio Firma Usługowo-Handlowa Zakład Fotograficzny Barbara Mańka