Foto Print Rafał Ziomek

Kraków

Opinie o Foto Print Rafał Ziomek

123 2011-02-20 07:22:38
Kurierzy pracują na czarno tzn.podpisują umowę o dzieło i potem tej umowy nawet nie się nie dostaje do ręki bo przecież jak tu dać papier który by świadczył o naruszaniu przepisów prawa pracy!Jeżdżenie po nawet 12-13h dziennie 5 dni w tygodniu.Jak się uda to trochę mniej.Auta to złomy które zdarza się że się psują w trasie i wtedy trzeba na własną ręke znależć jakiś serwis i się z tym bujać.Dowody rejestracyjne od tych niebieskich sejów to powinny zostać pozabierane.Mnie zarobki po miesiącu pracy wyszły ok 4,5/h.W sumie dostałem niecałe 1250 zł.Ogólnie można tam popracować ale nie wiadomo jak długo się wytrzyma.
3
Adam 2011-12-08 10:50:08
Kurierzy pracują na czarno tzn.podpisują umowę o dzieło i potem tej umowy nawet nie się nie dostaje do ręki bo przecież jak tu dać papier który by świadczył o naruszaniu przepisów prawa pracy!Jeżdżenie po nawet 12-13h dziennie 5 dni w tygodniu.Tu się zgodzę.Jeszcze człowiekowi każą jeździć swoim autem a płaca śmieszną amortyzację co nawet nie zwraca kosztów ewentualnych napraw.Szef szuka oszczędności na pracownikach.wyzysk i tyle.
2
zenek 2012-04-11 12:35:29
ja nie wiem co ty ćpałes ale to musiał byc to dobry towar skoro takie brednie wypisujesz
2
BR 2014-01-22 13:05:40
Fotoprint to firma nie do polecenia. Zdjęcia nie dotarły na czas. Nie jestem zadowolona z realizacji mojego zamówienia. Jazda kilkakrotnie do punktu odbioru żeby dowiedzieć się że zdjęć jeszcze nie ma mimo że powinny być poprzedniego dnia. Zero informacji o opóźnieniu, ani o tym że zdjęcia już dotarły. Karygodne! Po czym Pani w obsłudze klienta nie może dać żadnego rabatu. Nie w taki sposób traktuje się klienta.
5
ktoś 2014-02-12 19:01:11
Pracowałem kiedyś w tym "czyms"i większego szitu nie spotkałem, taki wyzysk, umowy na czarno, zwlekanie z nędznym wynagrodzeniem,laboranci pracowali w nocy po 14-15 godzin i dostawali najmniejszą krajową + reszta "pod stołem" łącznie 2000 na łapkę za 300 godzin nocnych, jak Ci sie nie podoba to się zwolnij- stały tekst RZ...Kierowcy biedni rozpadającymi się sejami tyrali od świtu do nocy za 1300-1400. Gorąco polecam tym kto lubi takie warunki pracy.
5
niezadowolony 2014-08-22 16:50:39
Wszystko sie zgadza :) Ja na szczescie juz te "swietne" lata w FP mam dawno za soba :)
1
Sabina 2014-10-06 18:45:10
Przestrzegam wszystkich wyberających się na rozmowę o pracę w Foto Print Szafirowa 8 Kraków: arogancja i chamstwo witają was w progu biura właściciela.

Pracownicy firmy są w porządku, normalni ludzie chcący pracować i zarabiać, ale właściciel to jedno wielkie nieporozumienie. W życiu bym tam nie chciała pracować!!! Kawał chama, a to nie jest pierwszy negatyw, więc zdecydujcie sami.
2
poruszony 2015-04-19 15:52:25
jako dlugoletni pracownik potwierdzam wszystko, cyrka na kolkach,wyzysk,sknerostwo,i wlasnie ten tek jak sie nie podoba to sie zwlonij :)
1
Aga56 2015-08-21 13:31:24
czekam na zdjęcia i już brakuje mi cierpliwości
3
Ilona 2015-08-28 11:37:39
Parę dni temu zamówiłam obraz na płótnie z własną fotografia. Po złożeniu zamówienia przeczytałam opinie o firmie fotoprint i byłam przerażona. Trochę spieszylo mi się bo chciałam obraz dac w formie prezentu, ale mimo mojego zaskoczenia obraz był do odbioru w już po dwóch dniach. Otworzyłam ostrożnie, żeby czasem nie zniszczyć papierux bo bylaam przygotowana, po waszych komenatarzach że coś będzie nie tak, ale po otwarciu byłam miło zaskoczona! Obraz dobrze skadrowany z naprawdę dobra jakością, zrobiony w 2 dni dodatkowo na promocji, ja jestem bardzo zadowolona i polecam, przynajmniej obrazy na płótnie! czasem na warto sugerować się komentarzami :))
1
Magdalena Sikora 2016-01-11 10:44:49
Nie polecam! Dostałam nie moje zdjecia! Minął miesiąc i nikt nic nie wie! Dodzwonic sie nie mozna, a jak cudem ktos odbierze to nas zbywają... szkoda pieniedzy i czasu, Ciekawe czy pieniądze chociaż oddadzą... Podejscie do klienta żenujące!
3
Basia 2016-12-30 10:20:10
dostała Pani pieniądze?
Basia 2016-12-30 10:21:06
Dostałam beznadziejne zdjęcia.... przebarwione, z cieniami, piskami, kropkami. Dajcie spokój....
Mariusz 2017-01-05 21:20:19
Firma która w dzisiejszych czasach powinna upaść..... To już nawet nie jest dno dna... kuszą niską ceną a potem dupa..
jimk 2017-01-13 21:39:02
niska cena to i dupa :)
Zostaw swoją opinię o Foto Print Rafał Ziomek - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foto Print Rafał Ziomek