Foto Kulma Studio i Laboratorium Fotograficzne

Gdów

Opinie o Foto Kulma Studio i Laboratorium Fotograficzne

Rafał 2013-11-15 22:15:03
Nikomu nie polecam niby taki profesjonalny zakład a jak sam nic nie dopilnujesz zrobią wszystko na odczep sie,kasę za to potrafią wsiąść obsługa niezbyt uprzejma nikomu nie polecam
6
fotograf 2014-01-08 21:01:15
Każdy może wpisywać opinie pozytywne/negatywne, bzdury oraz pochwały, taki urok dostępu do klawiatury oraz internetu.
Panie Rafale - jeśli jesteś taki odważny przed monitorem to pokaż klasę i napisz jak się nazywasz zostaw numer telefonu, oddzwonię z zapytaniem "co panu na sercu leży" pisząc komentarz negatywny.
fotgraf
2
fotograf 2014-01-08 21:11:09
WINDUJĘ GWIAZDKI.
anonim 2014-01-08 21:13:38
NAJLEPSZY MINILAB W PROMIENIU 30 KM
ANONIM 2014-01-08 21:16:51
SUPER STUDIO, NAJLEPSZE KSERO, DORABIANIE KLUCZY, KOPIOWANIE KASET VHS-DVD, FOTOGRAFIA ŚLUBNA -SUPER POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JULEK CZY TAM "RAFAŁ" 2014-01-08 21:18:39
SUPER FOTOGRAF W GMINIE GDÓW - SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE
XXX 2014-07-23 08:51:25
Z pewnością NIE POLECAM korzystania z usług tego Pana, arogancki, z myślą że skoro ma monopol w Gdowie na usługi fotograficzne to może nie szanować klientów. Byłem tam pierwszy i ostatni raz, już wolę wydać więcej na paliwo i jechać do Wieliczki bądź Krakowa.
3
Niezadowolona 2015-06-23 13:34:18
Nie polecam z korzystania z usług tej firmy, jest nie solidna. W usłudzę która wydawała się na pozór prosta, udało sie zawalić wszystko co było możliwe. Na końcu zapłaciłam za błędy Panów i już poprawioną pracę jak za woły. Ja w tym momencie widzę dwie opcje:
1. Panowie powinni sie jak najszybciej wybrać na szkolenie z obsługi klienta
2. W Gdowie powinna powstać konkurencjaw tym zakresie, która jak wiadomo najlepiej reguluje cenę i jakość"
3
Leszek Mańkowski 2015-09-18 07:52:35
Profesjonalna Firma. Wykonuję u nich fotografie, dyplomy, wszelkiego rodzaju grawerki, pieczątki. etc. Wszystko z uśmiechem na ustach i profesjonalnie. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego dla mnie są życzliwi i profesjonalni, a dla niektórych przedmówców - nie. Ale- jak to wyzej zapisano - taki jest urok internetu. Anonimowo można pisać różne głupoty:)
1
A. D. 2016-12-22 15:49:51
W Wieliczce polecam :)
Joanna 2016-12-22 15:57:28
Niestety popieram negatywne opinie, ponieważ również moim zdaniem fotografie nie są wykonane estetycznie oraz profesjonalnie. Jeśli już nadaje się jakiekolwiek poprawki do zdjęcia powinny one być widoczne i przede wszystkim poprawiać jakość
Co do obsługi to również nic do pochwalenia
gdowianin 2017-03-09 20:30:52
Pan Kulma pokazuje swoją klasę walcząc o klientów wśród rodziców dzieci pierwszokomunijnych w Niegowici i podważając wartość pracy konkurencji. Zachowanie żałosne. Rzeczywiście potrzeba konkurencji w tym temacie w naszym rejonie bo ten monopol na usługi jest niedobry, i niektorzy czują się jak pan i władca. Pokory więcej!
5
zainteresowana 2017-03-10 10:38:29
Ten wpis uważam za żałosny!!Pani Jedynak brakuje już pani argumentów do postawienia na Swoim??Nie wszyscy chcą tańczyć tak jak pani im zagra?Trzeba oczerniać ludzi?każdy ma prawo do wyboru i swojej oceny,moim i nie tylko moim zdaniem pan Halik nie jest żadną konkurencją do pana Kulmy.Jakośc jego zdjęć jest marna!
2
tuska 2017-03-10 13:05:35
do gdowianin !!!

Jesli chodzi o klase to widac kto ja pokazuje p.IWONO wielka nadpobudliwa ,rozgoryczona kobieto !!!!! Wypisujac dyrdymały na potrzebe posiadania sprzymierzonych dla swoich potrzeb matek komunijnych pohamuj swoj charakter bo pisząc posta łżesz jak pies !Kulma nie miał pojęcia że większość matek juz na początku roku szkolnego wybrała właśnie jego a nasza kochana p.Iwonka nieuzgadniajac z reszta podpisuje umowę z pseudo fotografem. troche pokory ,bo nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu.
prawnik 2017-03-10 15:45:36
Poziom dyskusji pokazuje że ktoś podpisuje się pseudonimem, a w swoim poście wymienia inną osobę z imienia i nazwiska. Sprawa dla organów ścigania. Materiał został zabezpieczony.
3
Zostaw swoją opinię o Foto Kulma Studio i Laboratorium Fotograficzne - Gdów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foto Kulma Studio i Laboratorium Fotograficzne