Foto Kulma Studio i Laboratorium Fotograficzne

Gdów

Opinie o Foto Kulma Studio i Laboratorium Fotograficzne

Rafał 2013-11-15 22:15:03
Nikomu nie polecam niby taki profesjonalny zakład a jak sam nic nie dopilnujesz zrobią wszystko na odczep sie,kasę za to potrafią wsiąść obsługa niezbyt uprzejma nikomu nie polecam
3
fotograf 2014-01-08 21:01:15
Każdy może wpisywać opinie pozytywne/negatywne, bzdury oraz pochwały, taki urok dostępu do klawiatury oraz internetu.
Panie Rafale - jeśli jesteś taki odważny przed monitorem to pokaż klasę i napisz jak się nazywasz zostaw numer telefonu, oddzwonię z zapytaniem "co panu na sercu leży" pisząc komentarz negatywny.
fotgraf
1
fotograf 2014-01-08 21:11:09
WINDUJĘ GWIAZDKI.
anonim 2014-01-08 21:13:38
NAJLEPSZY MINILAB W PROMIENIU 30 KM
ANONIM 2014-01-08 21:16:51
SUPER STUDIO, NAJLEPSZE KSERO, DORABIANIE KLUCZY, KOPIOWANIE KASET VHS-DVD, FOTOGRAFIA ŚLUBNA -SUPER POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JULEK CZY TAM "RAFAŁ" 2014-01-08 21:18:39
SUPER FOTOGRAF W GMINIE GDÓW - SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE
XXX 2014-07-23 08:51:25
Z pewnością NIE POLECAM korzystania z usług tego Pana, arogancki, z myślą że skoro ma monopol w Gdowie na usługi fotograficzne to może nie szanować klientów. Byłem tam pierwszy i ostatni raz, już wolę wydać więcej na paliwo i jechać do Wieliczki bądź Krakowa.
2
Niezadowolona 2015-06-23 13:34:18
Nie polecam z korzystania z usług tej firmy, jest nie solidna. W usłudzę która wydawała się na pozór prosta, udało sie zawalić wszystko co było możliwe. Na końcu zapłaciłam za błędy Panów i już poprawioną pracę jak za woły. Ja w tym momencie widzę dwie opcje:
1. Panowie powinni sie jak najszybciej wybrać na szkolenie z obsługi klienta
2. W Gdowie powinna powstać konkurencjaw tym zakresie, która jak wiadomo najlepiej reguluje cenę i jakość"
2
Leszek Mańkowski 2015-09-18 07:52:35
Profesjonalna Firma. Wykonuję u nich fotografie, dyplomy, wszelkiego rodzaju grawerki, pieczątki. etc. Wszystko z uśmiechem na ustach i profesjonalnie. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego dla mnie są życzliwi i profesjonalni, a dla niektórych przedmówców - nie. Ale- jak to wyzej zapisano - taki jest urok internetu. Anonimowo można pisać różne głupoty:)
Zostaw swoją opinię o Foto Kulma Studio i Laboratorium Fotograficzne - Gdów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Foto Kulma Studio i Laboratorium Fotograficzne