Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Polish Assembly Centre Sp. z o.o.

niezadowolony pracownik cz. II 2017-06-23 16:27:19
dostosować bo inaczej wypadasz z gry- zwalniają cię, bez powodu jeżeli podpadniesz lub nie spodobasz się dwóm paniom (z jedną z nich nikt nie chce pracować bo strasznie od niej śmierdzi, wszyscy o tym wiedzą i wszystkim strasznie przeszkadza ten fetor ale nikt nic nie powie bo wszyscy się boją). Zazwyczaj chcą one współpracować z osobami uległymi, którymi mogą rozkazywać, osoby nie wygodne są po prostu usuwane.
W tej firmie jesteś zmuszany do nadgodzin!!! Mimo ze zapierdalasz od poniedziałku do piątku po 9 godzin to jeszcze jak przychodzisz w sobotę i chcesz być do 12 to mają wielki problem, że tak wcześnie wychodzisz. Helloł, drogie panie, przypominam Wam, że sobota nie jest dniem pracy obowiązkowym więc szanujcie ze ludzie w ogóle chcą przychodzić na te kilka godzin bo oni też mają swoje rodziny i chcą im poświęcić swój czas a nie tylko robić na Wasze bogactwo.
Jedyny plus tej firmy to ten, że dają dodatkowe wynagrodzenie na gwiazdkę hahah nieźle się komponuje ten jeden plusik na tle tych wszystkich minusów. Stawiam tej firmie mocne 0,5/ 10 pktów.
14
pssss 2017-06-23 16:32:16
sama prawda!!!!!
12
blaaaa 2017-06-23 16:45:27
Pani menadżer powinna być usunięta ze swojego stanowiska bo rozmawiając z wieloma osobami pracującymi i będącymi pod rządami p. Magdy, czują oni dyskomfort psychiczny, którego powodem jest właśnie ta kobieta.
14
Sama prawda 2017-06-23 16:46:21
Jestem jak najbardziej za tym co piszesz niezadowolony pracowniku
14
qwerty 2017-06-23 20:02:25
Pani Magda i tak skasuje te opinie o plissach bo tylko jej opinia się liczy. Pracowników ma w dupie, traktuje ich bez szacunku, a swoje codzienne "dzień dobry" wsadz sobie p. madziu w d.. bo my pracownicy mamy je właśnie tam!!!!!!! a ul... cebula i tak sie nie umyje hmmm może nie wie co to mydło? ciekawe czy prywatnie nikomu to nie przeszkadza... czy tam tez ludzie uciekają od niej gdzie pieprz rośnie...
15
Niezadowolenie 2017-06-23 20:28:51
Lider główny działu powinien być: wykształcony, mieć aparycję i kulturę osobistą, a przede wszystkim znać się na swojej pracy i pracy swoich podwładnych !!! a tutaj na dziale plissy niestety brakuje wszystkiego.... p. Magdzie również, bo samo "dzień dobry" nie świadczy o niczym kiedy za plecami pracownikow mowi o nich zle.
Zapraszamy na produkcje do pracy, zmieni pani swoje głupie pomysły z buforami itp. Panie Witku niech pan wraca, z panem się świetnie pracowało, szanował pan zdanie pracownika, wszystko szło z panem załatwić, odnosił się pan z szacunkiem, a nie stroil fochy i głupie miny na zebraniach jak p. Magda.
14
assdgh 2017-06-24 10:50:52
Mobbing w tej firmie jest na porządku dziennym, oczywiście nie na wszystkich działach, wszystko zależy od Team Leadera w dużej mierze, są działy w których pracuje się dobrze (tak było do niedawna przynamniej). Ja pracuje na dziale gdzie managerem jest p.W i też wesoło nie jest, on też ma swoje za uszami...
11
Niezadowolona233 2017-06-24 19:28:14
Tez nie polecam pracy w tej firmie a juz napewno na dziale plisse. Brak organizacji i niekompletna wiedza liderow w istotych kwestiach. Poganianie do pracy i zwracanie uwagi jesli na chwile oderwiesz sie od pracy. Zmuszanie do nadgodzin i sobot pod haslem "jestesmy zespolem i liczymy na pomoc z waszej strony". My odwalamy kawal dobrej roboty za ktora nikt nie jest doceniany i nikt nie liczy sie sie z tym ze niby dobre wyniki osiagane sa kosztem zdrowia i zlej atmosfery na dziale. Kazdy widzi i slyszy co sie dzieje ale i tak z naszym Zdaniem nikt sie nie liczy. Najwazniejsza jest p. Magda i integra.
12
CZEMUNIE 2017-06-26 16:43:26
Powstała tzw. GÓWNOBURZA- żadnych opinii nie wnosicie tylko hejtujecie. Nie pasują wam zarobki? To zmieńcie prace, a nie swoją frustracje wyładowujecie na innych. Idźcie do innych prac a zobaczycie ze trzeba sie narobić, a jak ściemniasz to wylatujesz-wszędzie tak jest, nie tylko w PAC-u. Na produkcjach zazwyczaj jest najniższa wiec nie potrzebnie sie czepiacie. Niewykształceni liderzy? To dlaczego nie zgłosicie swojej kandydatury na to stanowisko? Przeciez macie wrota otwarte, a P. Magda z pewnością rozważyłaby każde zgłoszenie. Tylko ze z wykształceniem i inteligencja niektórych ludzi pracujących na produkcji(to wlasnie Ci co najmniej wiedza a najwiecej kłapią) to obawiam sie iż w przyszłym roku firma by nie istniała. Jeżeli macie cos jeszcze do powiedzenia wielkie panie to dlaczego nie powiecie tego na spotkaniach? Trzęsiecie dupa bo nie chcecie stracić pracy? A po co wam taka praca skoro tylko ja krytykujecie? Zastanówcie sie troche nad tym co piszecie :)
11
Czemutak 2017-06-26 17:29:16
Czemunie nawet tutaj nie masz dla Nas szacunku zwracajac sie do nas od malej"wielkie panie".
6
Zadowolony 2017-06-26 17:46:00
Proponuję spróbować pracy w innych firmach to wtedy zobaczycie co to znaczy praca w trudnych warunkach i mobbing. Droga wolna.... Poza tym tak wam źle a nadal są chętni do pracy i tacy, ktorzy chcą się związać z firmą na dłużej.
6
CZEMUNIE 2017-06-26 18:12:59
Czemutak - Bo dla ludzi takich jak wy, którzy obrażają innych ludzi publicznie na stronach internetowych, nie można mieć szacunku ;)
5
adwpraw 2017-06-26 19:04:28
Znając prawo jestem świadom ze firma postara o adress IT ponieważ bo są zawarte dane osobowe .
Zapewne nazwiska tych "autorów " będą niebawem znane całej firmie jak i miastu . Współczuję nadawca tych opinii bo zapewne niektórzy jeszcze tam pracują .(a raczej już pracowali )
3
kulawa Nikita 2017-06-26 21:13:20
Adwpraw chyba IP a nie IT hahaha ;) Taaak bo całe miasto obchodzi co ludzie wypisują na temat Pac ;) buhahahahaha
6
hugo 2017-06-26 21:52:33
Ludzie piszecie o wlanej firmie , która daje wam możliwość zarobienia na chleb . Jeśli wam zle to po co tam pracujecie . Zawsze możecie złożyć CV do H&M czy innej firmy ,wtedy poznacie smak pracy dwu lub trzy zmianowej . Zobaczycie co to być poza domem 12 godzin . Wszedzie są jakieś normy więc pracować trzeba a nie bąki zbijac .
3
Pracownik 2017-06-26 22:09:06
Praca jak praca, normy trzeba zrobic , szkoda ze zapominaja,ze efektywny pracownik to pracownik odpowiednio zmotywowany . W tej firmie motywacja kuleje i to bardzo .
5
Gajor 2017-06-26 22:26:24
Zwykła literówka .
kulawa czikita 2017-06-26 23:12:59
"P" jest daleko od literki "T" na klawiaturze :)
4
Harens 2017-06-27 00:24:27
Czepiasz sie dziewczyno szczegółów, równie dobrze mogła być to autokorekta w słowniku, jeżeli ta osoba używa często tego skrótu. Jeżeli juz czepiasz sie pisowni i jestes taka aktywna w mediach, że na każdą opinię odpisujesz, to radzę Ci nauczyć sie jak wyglada cudzysłowie, bo na pewno nie tak "..." .
„POZDRAWIAM”
2
aaaaaaaaahaaaaaaaaaaa 2017-06-27 12:58:08
chętni do pracy ?
no chyba nie- hahah .
to lepiej do SPOL produkcji albo dutronu ;)
2
Rala 2017-06-27 14:16:34
Jak widać sa chętni, bo co chwile ktoś nowy przychodzi. Nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Nie widzisz to otwórz oczy.
3
zadowolona 2 2017-06-27 17:31:47
Dutron ? No tam to uczą prawdziwej pracy . Kto tam pracował to umie docenić prace w tej firmie . Zamiast pisać bzdury to lepiej będzie jak się tam przeniesiecie.
4
Halil. 2017-06-27 17:50:01
Zadowolona 2 , masz rację . Tymi wpisami to tylko niszczycie atmosferę . Dajcie pracować innym w spokoju. Dutron czeka .
1
Ahaaaaa 2017-06-27 18:08:00
Ta przychodza na tydzien, bo pozniej sa zwalniani ;d podwyzke dostalee,as , ze nagle tak bronisz firmy haha! Otworz oczy , chcesz cale zycie pracowac za 1500?_ na podwyzke nie licz xd
4
nieznajoma 2017-06-27 19:28:40
Przymują nowych ludzi którzy nie nadawają się do niczego,przerzucają ich z działu na dział a potem zwalniają.... bo nikt normalny nie chce pracować ,.........Aha a dodatek 1.30 brutto za godziny popołudniowe to śmiech..... minimum 2tys na rękę powinno się zarabiać w tej firmie plus premie,w Holandii jedna roleta potrafi kosztować 400-500 Euro a my dostajemy 3/4 wartości tej rolety na miesiąc... i Jaki z tego Morał??????niech każdy sobie sam odpowie na to...pozdrawiam..
7
Zostaw swoją opinię o Polish Assembly Centre Sp. z o.o. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polish Assembly Centre Sp. z o.o.