Ecoflow Marcin Pietraszek

Bydgoszcz

Opinie o Ecoflow Marcin Pietraszek

opinia 2012-04-27 12:45:55
nienajgrorsze pensje to brzmi tak samo jak kiepskie pensje. takie slowne cwaniactwo i reklama w jednym ? co to w ogole za firma, bo nazwa kojarzy mi sie z ekologiczną paszą. jestem po rolnictwie, wiec czy moge zglosic sie na rozmowe ?
2
2013-09-11 10:28:01
Kiepska organizacja pracy. Pracownik jest traktowany jak masa [usunięte przez moderatora] . Wykorzystują, a jak się odmówi, to niestety traci się pracę.
8
pracownik 2015-04-14 19:10:43
Niestety miałem wątpliwą przyjemność pracować dla tego ... , szacunek do drugiego człowieka mu nieznany o takich rzeczach jak darmowe nadgodziny i śmieciówki nie wspominając.
6
123 2015-07-04 19:09:16
Właściciel to gbur i tępak który ustanowił swój własny kodeks pracy gdzie pracownikowi nieprzysługują żadne prawa tylko kary,jak najdalej od tej firmy.
10
Chudy 2016-09-01 22:22:58
Pracuje tam kilka lat. Pensje sa powyzej sredniej. Praca na poziomie. Ja i moi kumple dostalismy szanse rozwoju i doksztalcenia. Jest spoko i polecam.
2
tuleja 2016-12-01 16:00:12
po samej 'rozmowie kwalifikacyjnej' widac, ze prezes uciekl z psychiatryka.. az strach sie zatrudnic :D
5
Pracownik 2017-01-26 06:49:05
Tak się składa że pracuję w tej firmie juz jakiś czas i wcale nie jest tak jak Pan to ocenia.
To że Prezes ma swoje zasady i nie lubi cwaniactwa to nie znaczy że trzeba od razu oceniać go w ten sposób.
Proszę przypomnieć sobie tę rozmowę i wydać opinie o sobie, bo tak się składa że wiem jak przebiegała i może więcej krytyki wobec siebie i więcej kultury.
3
emigrant;) 2017-05-19 13:46:27
Prezes firmy "bardzo przyjemny czlowiek''. Warto z nim wspolpracowac. Naprawde sprobuj!!!!!!!!!!! Pod warunkiem ze nie masz szacunku do samego siebie i chcesh sie poczuc losiem)))
3
Obiektywny 2017-06-11 21:56:29
Od dłuższego czasu poszukują spawacza... Nie dziwię się, że żaden szanujący się fachowiec nie chce tam pracować. Z takimi opiniami, może ktoś po kursie się pokusi, aby tylko wpisać coś w CV. Oczywiście jeśli otrzyma umowę ;-). Może zmiana nazwy firmy pomoże? ;-)
2
ELEKTRYK 2017-06-12 22:20:13
Rozmowa w sprawie pracy hmmm ... byłem i nie zapomnę jej!
25min czekania po czym łaskawie ktoś zechciał porozmawiać, rozmowa na stojąca żadnych konkretów. Ilość godzin ? Social brak...
Fizyczne obejrznia stanowiska pracy na hali .... brak upoważnienia aby tam wejść. Masakra nie polecam chociasz wrażenia z rozmowy są już moje nie do powtórzenia... Ogółem negatyw za rozmowę ..... Ech jak oni produkują co kolwiek Pozdrawiam
4
Lubicz 2017-06-21 18:58:41
A z kim gadałeś? Może Twoje kwalifikacje były za niskie? Wiem ,że nawet ze średnimi kwalifikacjami zatrudniaja bo jest duzo pracy. Jak nie dostałes pracy to musi byc cos nie tak z twoim cv.
Rozmówca 2017-06-22 09:11:32
Szanowny Panie Elektryk, przekazana przez Pana relacja z rozmowy nie jest kompletna i rzetelna.
Fakt, że rozmowa odbyła się w takich warunkach, został Panu wytłumaczony i został Pan przeproszony, poza tym rozmowa miała odbyć się w obecności osoby decyzyjnej, która musiała z firmy wyjechać niespodziewanie i nie było to planowane. Wszelkie informacje na temat socjalu były Panu przekazane. Co do kwestii pokazywania już na rozmowie kwalifikacyjnej potencjalnemu kandydatowi stanowiska pracy nie jest standardem.
Poza tym rozmowę mieliśmy powtórzyć, ale Pan bardzo "ładnie" postąpił i nie umiał powiedzieć wprost, że nie jest zainteresowany - gdyż "nie spełni firma moich potrzeb".
A tak na marginesie, to nie kandydował Pan do firmy Ecoflow Marcin Pietraszek...
1
Oszukany 2017-06-23 21:29:00
Niestety Pan wielmożny Prezes 5osobowej firmy Marcin Pietraszak to arogant despota i kompletny de... nawet własnej rodziny nie szanuje naprawdę nie polecam pracy dla niego każdy kto spróbuje po chwili pożałuje że podpisał umowę a już na pewno po pierwej wypłacie jeśli będzie
2
Pracownik 2017-06-24 14:22:14
Zgadzam się. Dodam jeszcze, tylko że totalny brak organizacji, słabe warunki socjalne i BHP, ale jaki właściciel, taka firma. Jak się nie potrafi ogarnąć tak małej firmy, nie ma się szacunku do drugiej osoby i dozy pokory, to nie ma co się nawet brać za zarządzanie.
1
Siwy 2017-06-26 12:47:07
Tak się składa, że pracuje w tej firmie i powodów do narzekań nie mam. Szef jest wymagający i jasno stawia sprawy. Jak rzetelnie wypełniasz obowiązki to nie ma problemów, warunki też całkiem dobre. No ale jak się komuś Wersal marzy to już jego problem. Być może jakaś posada w urzędzie, co by za nic odpowiedzialnym nie być...
1
Zostaw swoją opinię o Ecoflow Marcin Pietraszek - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ecoflow Marcin Pietraszek