Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Pracowałeś w firmie Elwiko Zakład Usługowo-Handlowy Stanisław Dropik i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-09 13:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znasz opinie ludzi pracujących w tej firmie na temat obecnego pracodawcy? Opowiedz innym pracownikom o zajęciach w spółce Elwiko Zakład Usługowo-Handlowy Stanisław Dropik, której siedzibą jest Szczecin . Co dobrego a co negatywnego wiesz o tej spółce? Inni z ogromną chęcią także o tym przeczytają. Wszystkie wątpliwości będą bardzo przydatne dla potencjalnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
mare - 2011-12-12 17:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
\"Robota jest bardzo ciekawa i sympatyczna,spoko ludzie\" - zgadzam się. Cała reszta - niekoniecznie. Jeżeli ktoś zdecyduje się na pracę to dwie rady:
1) czytać DOKŁADNIE wszystko co dają do podpisywania (bo to niekiedy są wręcz cyrografy)
2) domagać się wszystkiego na piśmie,bo \"na słowo\" pracodawcy wierzyć nie można
zdjecie uzytkownika
tepiciel - 2012-01-12 16:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz więcej napisac na w/w temat
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
on - 2012-01-13 12:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mare - 2011-12-12 17:09:17

\"Robota jest bardzo ciekawa i sympatyczna,spoko ludzie\" - zgadzam się. Cała reszta - niekoniecznie. Jeżeli ktoś zdecyduje się na pracę to dwie rady:

1) czytać DOKŁADNIE wszystko co dają do podpisywania (bo to niekiedy są wręcz cyrografy)

2) domagać się wszystkiego na piśmie,bo \"na słowo\" pracodawcy wierzyć nie można
moze napisac cos wiecej o tej firmie z gory dziekuje [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
miki - 2012-02-10 10:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota jako zawód wykonywany bardzo ciekawa ale o firmie tego samego powiedzieć nie można.Oszczędzają na maxa zero szacunku do ludzi,poniżanie, ośmieszanie, zaniżanie samooceny nie mówiąc o wyeliminowywaniu i odizolowywaniu pracownika od współpracowników to chleb powszedni w tej firmie.Pieniążki z pod lady w kopercie,pracujesz tak naprawdę za najniższą krajową,harówa często do godziny 18,19 i regularny mobbing jako premia.Szefem jest młody człowiek który w pierwszym kontakcie wydaje się miły i kulturalny a w rzeczywistości to pozory ponieważ tak naprawdę drugiego człowieka ma w głębokiej pogardzie.Relacje z przełożonymi na bardzo niskim wulgarnym poziomie,traktowanie z góry właściwie każdego.Przymuszanie do pracy w niedzielę i Święta nawet pracowników z wieloletnim stażem,szantaż emocjonalny i wykorzystywanie trudnej sytuacji jaką często mają ludzie po prostu muszą pracować żeby utrzymać rodziny.To w ogólnej ocenie ohydna i podła firma\\\"krzak\\\"nastawiona wyłącznie na [usunięte przez moderatora] i zysk.
zdjecie uzytkownika
coto - 2012-02-24 20:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam w 100%
Szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
szulej - 2012-04-05 23:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde wszystko to prawda co jest napisane [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
miki - 2012-04-17 22:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze zapomniałem dodać przy okazjii ostaniej opinij informacjii na temat[usunięte przez moderatora]który w tej firmie zamiata wszystkie brudy pod dywan i jest \"św\"ręką sprawiedliwości\" pana\" szanownego właściciela.Tworzą w trójkę wraz z jego synem swoistego rodzaju \"trójcę\" wybawicieli i \"zbawicieli\"szarych nic nie wiedzacych ludzi.[usunięte przez moderatora].jest psełdo menadżerem i nie ma zielonego pojęcia o zarzadzaniu i kierowaniu ludźmi. Z całego serca polecam temu panu lektórę Jacka Welcha na temat tego co to znaczy zwyciężać,bo ja zapamietałęm przegranego sfrustrowanego,zakapleksionego człowieka który jak najszybciej potrzebuje pomocy specjalisty.Ludzie z natury instnktownie pragną być szanowani za swoja pracę ,trud i indywidualność.
zdjecie uzytkownika
KIKI - 2012-04-29 09:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dostaliście z tej firmy pity-11??????????
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
dfr - 2012-07-08 15:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojechali do Wrocławia dalej ludzi wykańczać. A może ludzie sami się dają wykańczać?
zdjecie uzytkownika
sroda - 2012-11-27 23:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz miec [usunięte przez moderatora] jaj cholera idz do [usunięte przez moderatora] łodyg. ktory ..... .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elwiko Zakład Usługowo-Handlowy Stanisław Dropik
x
Konkurs fryzjerski