Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński

Kalisz

Opinie o Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński

anonim 2013-11-13 12:30:02
póki co na dzień dzisiejszy nie są wypłacalni szefowa nie odbiera nawet telefonów
4
pinki 2013-11-15 17:35:19
zgadzam się z powyższym wpisem mają jakieś chyba kłopoty finansowe powoli się sypią i nie płacą na czas dużo po terminie
4
kasia 2014-08-07 12:19:45
Nie polecam takiego pracodawcy, nie płacą na czas.
4
mae 2015-02-02 12:25:12
nie płacą czas - w ogóle nie płacą tragedia
1
anonim 2015-04-12 15:16:33
Mam pytanie na jakim stanowisku pracowaliscie?
tereza 2015-05-25 22:07:42
Zgadzam się i potwierdzam - nie płacą w ogóle!!! NIC!!! MASAKRA! Oczywiście w ochronie!!!
2
zene11 2015-08-26 15:14:22
Chyba przesadzacie, czasem jest male opoznienie ale zawsze kasa jest
1
Wojtek 2015-10-09 16:20:42
JESTEM U NICH NA CENTRUM OD POCZĄTKU I JEST OK. MAŁY POŚLIZG BYŁ MOŻE ZE DWA RAZY WIĘC NIE WIEM CO WY LUDZIE GADACIE. TYPOWE POLACZKI CO NARZEKAJĄ BO IM SIE ROBIĆ NIE CHCE!!!
viola 2015-11-27 13:46:23
Jezu nie wiem ludzie skąd takie opinie, pracuje na ochronie od ponad 1,5 roku, żadnych problemów nigdy nie miałem...
marco323 2015-11-27 13:50:52
Wczoraj po prawie dwóch latach zakończyłem prace w Detektorze (dostałem oferte pracy w Dublinie) Żal mi było sie rozstawac z ta firmą, super szefowa, wystarczyło tylko zadzwonić gdy mi coś wypadło i beż zadnych problemow sami ogarniali zastępstwo. Pieniążki zawsze na czas (raz czy dwa dostałem z opoznieniem 1-2 dni ale to zrozumiałe w dzisiejszych czasach) z kolei nigdy nie było problemów z zaliczką. Pracowałem kiedyś na ochronie w innej firmie i to była tragedia...
1
damiannnnero 2015-11-27 13:52:51
Pracuje od 3msc, narazie wszystko spoko, miłe szefostwo, jestem zadowolony
1
SZYMI 2015-11-27 14:22:28
ludzie!!! skąd wy się urwaliście? Praca jak praca, pieniazki na czas, szefowa zawsze doradzi co i jak... ja jestem zadowlony i moi koledzy z pracy też. Nie słuchajcie opini polskich nierobów co chcieli by kase za nic!!!!
kibic 2015-12-01 22:36:18
Szefowa chyba lubi sama wpisywać opinie. Odszedłem ponad 2 miesiące temu. Nigdy nikomu nie polecam tej firmy... szef lubi dobrze zabalować nie ma go miesiąc... szefowa mówi że są po rozwodzie i nie do mnie!!! MASAARA!!! Nigdy wiecej!!!
3
Darko 2015-12-05 17:35:04
solidna firma tyle moge powiedziec
krzyśśśś 2015-12-06 11:45:18
to jak w koncu jest z ta praca? pracuje kilka tygodni i nie narzekam, czyzby konkurencja pisze zle komentarze?
do krzyśśś 2015-12-07 11:54:42
normalna praca, nie słuchaj nierobów!!
3
teylorr 2016-04-23 00:59:37
pracuje po 300 godzin miesiecznie oczywiscie mam kwalifikalcje ale nie mam grupy takze Szefowa powiedziala ze umowy o prace nie dostane ale mam zlecenie 4,00 zl za godzine na reke i spoznienia w wyplacie o 30 dni takze wolalbym inne biuro bo nie jestem zadowolony
2
teylorr 2016-04-23 00:59:49
pracuje po 300 godzin miesiecznie oczywiscie mam kwalifikalcje ale nie mam grupy takze Szefowa powiedziala ze umowy o prace nie dostane ale mam zlecenie 4,00 zl za godzine na reke i spoznienia w wyplacie o 30 dni takze wolalbym inne biuro bo nie jestem zadowolony
4
Jas 2016-05-20 23:53:30
Nigdy więcej proszę. Nierzetelny, nieterminowy, zero profesjonalizmu. Nie wiem dlaczego to jeszcze istnieje. Tragedia.
7
Zostaw swoją opinię o Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński