Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński

Kalisz

Opinie o Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński

anonim 2013-11-13 12:30:02
póki co na dzień dzisiejszy nie są wypłacalni szefowa nie odbiera nawet telefonów
5
pinki 2013-11-15 17:35:19
zgadzam się z powyższym wpisem mają jakieś chyba kłopoty finansowe powoli się sypią i nie płacą na czas dużo po terminie
5
kasia 2014-08-07 12:19:45
Nie polecam takiego pracodawcy, nie płacą na czas.
5
mae 2015-02-02 12:25:12
nie płacą czas - w ogóle nie płacą tragedia
2
anonim 2015-04-12 15:16:33
Mam pytanie na jakim stanowisku pracowaliscie?
tereza 2015-05-25 22:07:42
Zgadzam się i potwierdzam - nie płacą w ogóle!!! NIC!!! MASAKRA! Oczywiście w ochronie!!!
3
zene11 2015-08-26 15:14:22
Chyba przesadzacie, czasem jest male opoznienie ale zawsze kasa jest
1
Wojtek 2015-10-09 16:20:42
JESTEM U NICH NA CENTRUM OD POCZĄTKU I JEST OK. MAŁY POŚLIZG BYŁ MOŻE ZE DWA RAZY WIĘC NIE WIEM CO WY LUDZIE GADACIE. TYPOWE POLACZKI CO NARZEKAJĄ BO IM SIE ROBIĆ NIE CHCE!!!
viola 2015-11-27 13:46:23
Jezu nie wiem ludzie skąd takie opinie, pracuje na ochronie od ponad 1,5 roku, żadnych problemów nigdy nie miałem...
marco323 2015-11-27 13:50:52
Wczoraj po prawie dwóch latach zakończyłem prace w Detektorze (dostałem oferte pracy w Dublinie) Żal mi było sie rozstawac z ta firmą, super szefowa, wystarczyło tylko zadzwonić gdy mi coś wypadło i beż zadnych problemow sami ogarniali zastępstwo. Pieniążki zawsze na czas (raz czy dwa dostałem z opoznieniem 1-2 dni ale to zrozumiałe w dzisiejszych czasach) z kolei nigdy nie było problemów z zaliczką. Pracowałem kiedyś na ochronie w innej firmie i to była tragedia...
1
damiannnnero 2015-11-27 13:52:51
Pracuje od 3msc, narazie wszystko spoko, miłe szefostwo, jestem zadowolony
1
SZYMI 2015-11-27 14:22:28
ludzie!!! skąd wy się urwaliście? Praca jak praca, pieniazki na czas, szefowa zawsze doradzi co i jak... ja jestem zadowlony i moi koledzy z pracy też. Nie słuchajcie opini polskich nierobów co chcieli by kase za nic!!!!
kibic 2015-12-01 22:36:18
Szefowa chyba lubi sama wpisywać opinie. Odszedłem ponad 2 miesiące temu. Nigdy nikomu nie polecam tej firmy... szef lubi dobrze zabalować nie ma go miesiąc... szefowa mówi że są po rozwodzie i nie do mnie!!! MASAARA!!! Nigdy wiecej!!!
4
Darko 2015-12-05 17:35:04
solidna firma tyle moge powiedziec
krzyśśśś 2015-12-06 11:45:18
to jak w koncu jest z ta praca? pracuje kilka tygodni i nie narzekam, czyzby konkurencja pisze zle komentarze?
do krzyśśś 2015-12-07 11:54:42
normalna praca, nie słuchaj nierobów!!
3
teylorr 2016-04-23 00:59:37
pracuje po 300 godzin miesiecznie oczywiscie mam kwalifikalcje ale nie mam grupy takze Szefowa powiedziala ze umowy o prace nie dostane ale mam zlecenie 4,00 zl za godzine na reke i spoznienia w wyplacie o 30 dni takze wolalbym inne biuro bo nie jestem zadowolony
3
teylorr 2016-04-23 00:59:49
pracuje po 300 godzin miesiecznie oczywiscie mam kwalifikalcje ale nie mam grupy takze Szefowa powiedziala ze umowy o prace nie dostane ale mam zlecenie 4,00 zl za godzine na reke i spoznienia w wyplacie o 30 dni takze wolalbym inne biuro bo nie jestem zadowolony
5
Jas 2016-05-20 23:53:30
Nigdy więcej proszę. Nierzetelny, nieterminowy, zero profesjonalizmu. Nie wiem dlaczego to jeszcze istnieje. Tragedia.
10
roberto 2016-12-19 19:27:49
czy Kalisz jest podległym oddziałem Detektora z Warszawy? z Iwonickiej? Bo Warszawa to ściema, nie płacą
4
pracownik 2017-02-01 12:50:57
Detektor- złodzieje. Dla pracowników z Włocławka, którzy pracują obecnie w Warszawie wystawiają umowy zlecenie na 300 zł a pracuje się po kilkaset godzin w miesiącu, także poza tą podkładką w postaci tej umowy 300 zł jest to praca na czarno. Pracownicy ochrony werbowani są przez Jacka G. oraz Mirosława W. we Włocławku, niejednokrotnie zostali oszukani na pieniądze, jeśli wypłaty są to bardzo często po terminie i to nawet kilka tygodni !!!! zdarzało się tak, że wypłat wcale nie było- złodziejstwo !! nikomu nie polecam tej chorej pseudo-ochroniarskiej firmy. obiecują złote góry a są niesamowicie zakłamani
1
Zostaw swoją opinię o Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Detektor Biuro Detektywistyczne Przemysław Przygoński