Unizet Sp. z o.o.

Szczecin

Opinie o Unizet Sp. z o.o.

admin 2015-09-07 07:59:43
Jakie masz wspomnienia z pracy w firmie Unizet Sp. z o.o.? Czekamy na Twój komentarz.
emilia 2015-10-01 19:43:22
Stanowczo odradzam! Znalazłam ogłoszenie o pracę w internecie, w którym zachęcano do kontaktu tel. Gdy zadzwoniłam, odebrała osoba rekrutująca - niekulturalna, wręcz odpychająca. Zaprosiła mnie na rozmowę, ale gdy zapytałam o konkretną godz., otrzymałam odpowiedź "na którą pani przyjdzie, to przyjdzie, ja od 9.00 przeprowadzam rozmowy". Gdy grzecznie zapytałam, czy rozmowa mogłaby się odbyć w kolejnym dniu (bo akurat w zaproponowanym terminie miałam delegację), usłyszałam pełne oburzenia pytanie:"To pani pracy szuka? I stawia nam pani warunki?" Oczywiście na rozmowę nie poszłam....Wolę sobie nie wyobrażać jaka atmosfera tam musi panować na co dzień.
4
Ladyka 2016-08-30 23:00:51
Zdecydowanie nie warto! Rowniez znalazlam ogloszenie w Internecie. Dzisiaj zadzwonila do mnie Pani z tej firmy (po ponad miesiacu od wyslanego CV!) i tak jak napisala przedmowczyni bardzo nie sympatyczna. Zero merytorycznego przygotowania juz nie wspomne o kulturze osobistej "Dzien dobry, wyslala do nas Pani CV z angielskim zapraszam na rozmowe (...)" Nawet nie odpowiedziala na moje "do widzenia" tylko odlozyla sluchawke. Dla mnie to czysta dyskwalifikacja. Gdybym nie zapytala jaka firma to przypuszczam zebym sie nie dowiedziala. Takze tez odpuszczam sobie to "interview" az strach pomyslec jakby to wygladalo face to face.
2
S. 2017-05-12 05:48:24
Ja też odradzam, Pani (starsza) obiecuje na kontrakcie wiele a potem trzeba wracać. Spółka w Niemczech jest niewypłacalna tylko czekać aż nie zapłacom.
1
s.? 2017-06-05 22:02:14
Witam o jakiej spolce mowa? Czy chodzi o Jachty?
Zaskoczona 2017-07-17 13:47:38
Do mnie też zadzwoniła pani z rekrutacji dwa dni po wysłanej cv i zaproponowała rozmowę na następny dzień. Mi nie odpowiadała godzina i zapytałam o inną, to sapiąc odpowiedziała: "no dobra" :) To dopiero kultura.
3
Lovisa 2017-07-21 21:10:30
To jeszcze nic, oni nawet nie pamietaja ze sie do nich wczesniej rekrutowalo - w moim przypdaku 2 razy na rozne stanowiska w odstepie 2 (!!!) miesiecy :D poszlam z czystej ciekawosci i tak jak napisaly przedmowczynie szkoda czasu. Rozmowa obscesowa, nieprofesjonalna etc. etc. nawet nie wiedzieli ze jakas rozmowa ma sie odbyc pytanie "a po co Pani tu przyszla" (!!!) a rozmawiali ze mna raptem dzien wczesniej zeby umowic spotkanie na nastepny dzien.
1
poszłam 2017-07-25 13:10:36
Na rozmowie zaproponowali mi umowę zlecenie pierwszy miesiąc, a po 3 minutach rozmowy już były 2 miesiące na umowę zlecenie, potem się zobaczy ;) Rozmowa trwała dosłownie 5-8 minut, w biurze z 3-ma innymi paniami (pierwszy raz w życiu coś takiego mnie spotkało) i nawet nie sprawdzili znajomości języka, a na takie stanowisko składałam. Na dzień dobry widać bałagan w organizacji. Pieniądze za pozyskiwanie nowych klientów zagranicznych oraz koordynacja umów 2000 zł netto. Śmieszne pieniądze na dzisiejszy rynek pracy z językiem obcym.
1
Zostaw swoją opinię o Unizet Sp. z o.o. - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unizet Sp. z o.o.