Colo-colo Agencja Pracy Tymczasowej

Maluszyn

Opinie o Colo-colo Agencja Pracy Tymczasowej

viking 2014-03-07 08:30:25
Nie jestem specjalnie wymagający, ale rozładunek kontenera małego i dużego... na konto za ciężką pracę dostałem 37.50 - słownie trzydzieści siedem złotych pięćdziesiąt groszy - śmiech na sali. Nowy Tomyśl - miasto opanowane przez różnego rodzaju agencje pracy tymczasowej... Jestem ciekawy kiedy znajdzie się osoba która przełamie ten mafijny monopol... Poduczę się, i wejdę na rynek tutaj i udowodnię im wszystkim że jak się chce to się może...
1
luk 2014-04-08 09:45:43
(usunięte przez administratora) oficjalna stawka to 50zł za mały i 100zł za duży kontener. Ale jak robicie we 4 to wiadomo 12.50 lub 25zł. Kiedyś było 60/120zł ale stawki zamiast wzrosnąć to spadły. Jak jest ekipa 4 osób to godzinowo wychodzi około 8.30zł netto. Colo ma za kontener płacone chyba 500zł.
4
shadow 2014-04-30 15:49:28
Dajcie sobie spokój z tą robotą, stawki są żenujące, o wypłatę trzeba się prosić, gościu nie odbiera telefonu...
2
jimmy 2014-05-08 10:25:49
jesteście śmieszni. Jeszcze nie spotkałem się z taką sytuacją żebym nie dostał pieńiędzy. Zawsze po zleceniu jestem rozliczany, mogę to powiedzieć to tu jak i na żywo. I szczerze to Ci którzy tak piszą to ono musieli byc nie fair
5
malywladeczek 2014-06-02 01:32:29
Porażka. Byłem w pracy pod Warszawą. Dojazd i powrót z Warszawy organizowała agencja.(usunięte przez administratora)
1
M 2014-07-15 23:20:06
Jak dla mnie - uczciwy pracodawca. Nigdy nie było problemu z wypłatą, stawki godziwe, kontakt bardzo dobry.
ja 2014-07-19 03:48:06
O każdy grosz zarobiony trzeba się prosić, a na pełne rozliczenia trzeba czekać miesiąc to jakaś porażka
1
bolek 2014-08-03 03:37:45
hahaha, ci co wystawili te pozytywne opinie to koordynatorzy, :)) tak czy inaczej pieniądze są wypłacane w zależności od tego jak sobie uduma koordynator, z miesięcznym opóźnieniem lub na raty ;) ja sobie dałem spokój z nimi po dwoch zleceniach, inni z "mojego" transportu jeszcze tego samego dnia na piechotę uciekli.
1
supergosc 2014-08-04 19:36:35
uciekli bo im sie robic nie chcialo bomysleli ze za biurkiem beda siedziec
marecki 2014-08-10 19:39:08
pracował ktoś w gądkach koło poznania?? jak jest i jak wygląda z wypłatami
luk 2014-08-19 15:08:16
Daj sobie spokój chyba że nie masz co robić i na kasę możesz poczekać. Ja dwa razy musiałem się upominać o kasę, poślizg tygodniowy. Stawki beznadziejne a wszystkie komentarze pozytywne pisze o sobie firma.
Andrzej 2014-08-23 10:25:55
No cóż - robota jest - za jaką stawkę wiemy od początku. Mi zapłacili bo było to tylko na jedną noc. Biorąc pod uwagę nocne godziny pracy i maxymalny zapie...ol przy tasmie - nigdy więcej. Za małe stawki
1
gość_sobotni 2014-08-27 13:16:01
w tej chwili czeka się na kasę do 2 miesiecy
gościu 2014-09-11 21:23:22
zdecydowanie nikomu nie polecam trzeba się prosić żeby otrzymać zapłate za prace np wypłata która ma być po 2 tygodniach wynosi miesiac i dłużej
1
gościu 2014-09-11 21:48:33
właściciel w momencie kiedy mija termin zapłaty za prace nie odbiera telefonu i nie odpisuje na smsy,trzeba się prosić i upominać dzień w dzień.
3
pracuś 2014-10-01 14:33:58
Nie wiem co to za firma , ale jedna wielka ściema . Nie płacą , nie odbierają telefonów. OMIJAĆ TO BADZIEWIE !!! a te ich umowy to chyba nieporozumienie jakieś...
2
hardy 2014-10-17 13:00:07
nigdy wiecej colo colo do dzisaj nie odebralem swojej kasy gosc wogole nie odbiera telefonow. ta firma to sciema
zgredzik 2014-11-01 20:20:39
jesli chodzi colo colo nigdy nie mialem problemow z kasa zawsze mialem pieniadze na czas na koncie pracowalem w ursusie pod wawa prawie 2 lata i wszystko bylo ok

qemp 2014-11-19 11:58:11
Nie to, że nie polecam.Ja odradzam!Mają problem żeby zapłacić za dzień pracy bo okazało się, że nie potrzebują już na następny dzień.Od 2 miesięcy czekam na wypłatę i się nie doczekam.3 razy dzwoniłem, kilka razy pisałem maile.Poza tym trzeba się prosić o umowę i samemu się dowiadywać gdzie i jak podpisać.Poziom ludzi, którzy byli tego dnia był żenujący.Nie dziwie się bo nikt normalny po przetyranym dniu nie pojawi się tam.
K&K 2014-11-27 13:30:47
popieram zdanie zgredzika. Umowa była , pieniądze wpływały na czas. Nie mam żadnych zastrzeżeń , słowa dotrzymali.
ewa 2015-01-14 10:18:20
wielka ściema,brak umów,zero kontaktu,problemy z wypłatą,koordynator który oszukuje-tak się pracuje w colo colo totalny przekręt
Brick1725 2015-05-07 12:51:35
Za ciężką jedenasto-godzinną prace w nocy przy układaniu zgrzewek z napojami dostałem marne 69 złotych. Kierowca wożący na miejsce pracy to zwykły oszust. Nie wypłaca pełnej należności która przysługuje pracownikowi. Pieniądze dostałem w dobrym terminie lecz za tak ciężka prace 69 zł to jest nic. W zupełności odradzam podejmowaniu się zleceniom z strony firmy Colo Colo
aleksa5@wp.pl 2015-08-14 10:51:50
Witam, czy osoby, które pracowały w lipcu we Wroclawiu "przy plastelinie" otrzymali wynagrodzenie??
a 2015-08-15 02:06:59
a czemu miały dostać skoro wypłata ma być 20.08?
1
Zostaw swoją opinię o Colo-colo Agencja Pracy Tymczasowej - Maluszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Colo-colo Agencja Pracy Tymczasowej