Kancelaria Adwokacka Grzegorz Kiwic Adwokat Rybnik

Rybnik

Opinie o Kancelaria Adwokacka Grzegorz Kiwic Adwokat Rybnik

Wiktoria 2016-06-15 14:28:05
Witam. Z całego serca mogę polecić współpracę z mecenasem Grzegorzem.Prowadzona przez niego sprawa zakończyła się do mnie szczęśliwie. Jest solidny, kulturalny oraz dba o to żeby klient dokładnie zrozumiał "język" prawa. Bardzo chętnie odpowiadał na moje pytania i wyjaśniał wszelkie wątpliwości. Cena za prowadzenie sprawy była niższa niż u pozostałych adwokatów z regionu. Serdecznie polecam.
robak 2016-06-15 21:14:43
Nieprawdopodobne, bym tej osobie powierzyl sprawe, nic i nikt mnie nie przekona.Poza tym czytam w starszej prasie , i faktycznie przedstawiono adwokatowi G. Kiwicowi zarzuty o pedofilie, co dowodzi jakich ludzi wymiar sprawiedliwosci prezentuje. Conajmniej dziwna sprawa.Potem nic dziwnego co sie dzieje w tym kraju.
3
Tymon 2016-06-15 22:55:19
Mecenas został oskarżony niesłusznie przez była żonę jako zemsta.Jest solidnym człowiekiem ma nową rodzinę i polecam go gorąco
2
Grzegorz Kiwic 2016-06-15 23:11:35
Gratuluję konkurencji szybkiego reagowania na pozytywne wpisy
1
Mirela S. 2016-06-15 23:56:52
Przed wyborem kancelarii adwokackiej sugerowałam się opiniami znajomych, którzy mieli do czynienia z różnymi adwokatami. Opinie te były na pewno wiarygodne. W przeszłości skorzystałam z usług innego prawnika i przeszłam koszmar, nie wspominając o stracie pieniędzy. Zdecydowałam się na Pana Mecenasa Kiwica i nie żałuje podjętej decyzji. Mogę powiedzieć, że zyskał on nowego klienta w mojej skromnej osobie. Faktycznie jest tak,jak słyszałam od znajomego, że mecenas jest zaangażowany w sprawę, a wynagrodzenie jest przystępne, a co najważniejsze niewygórowane. Poprzedni prawnik nie dość, że zażyczył sobie bardzo wysokie honorarium to wiedząc o przegranej, obiecywał gruszki na wierzbie. Dla zainteresowanych moja sprawa zakończyła się powodzeniem w marcu 2016 r. Gdyby nie profesjonalizm Mecenasa Kiwica efekt byłby całkiem inny. Dlatego szczerze polecam!
1
marek 2016-06-16 07:49:41
Jestem zadowolony, bo na pewno mecenas nie bierze za sprawę więcej,a poza tym chodził mi osobiście na sprawy-był to rozwód,a w innych kancelariach mówili,że będą wysyłali zastępcę-praktykanta czy jakoś tak.Ja tam nie widziałem,żeby się nie znał o co chodzi albo mnie olewał,także jak by się znowu mi coś okazało w sądzie, to idę do niego
Jakub 2016-06-19 18:36:50
Okazuje sie ze za kaske zrobi sie wszystko,nawet sie uniewazni zarzuty prokuratorskie o pedofilie, i to z pozwu bylej zony,ktora przeciez ponoc jest sedzina.Zatem czyzby klamala?
Nie uwierze w takie cudowne uniewinnienie.Pozatym zadnego odwolania powyzszych zarzutow,ani ja ani nikt znajomy nigdzie widzial, by je w prasie opublikowano. Zatem o co tu chodzi?
4
Grzegorz Kiwic 2016-06-19 19:35:06
Jakubie dalej pisz bzdury.Liczba klientów mojej kancelarii wciąż wzrasta a nie maleje.Pozdrawiam
1
MD 2016-06-20 22:15:41
Mecenas Kiwic prowadził dla mnie dwie różne sprawy prywatne. Do obu podszedł profesjonalnie i ludzko. Do obu pojechał porządnie przygotowany, obie wygrał.
Ja wybrałam go po opiniach w necie. Tych negatywnych, pisanych przez "drugą stronę" :)
Polecam i dziękuję.
Sandra 2016-06-30 11:05:30
Pan Mecenas Kiwic bardzo angażuję się w swoją pracę. Do mojej sprawy podszedł bardzo profesjonalnie i z wielkim sercem walczył do końca, choć nie było łatwo. Jest bardzo pozytywna osobą której można od razu zaufać. Cena usług jest adekwatna do jakości. Jestem dozgonnie wdzięczna za wygranie mojej spawy.
sprawa 2016-06-30 20:22:34
Absolutnie, każdemu odradzam G. Kiwica- bierze pieniądze i nic nie robi, i te zarzuty pedofilskie- skandal[
5
Filip C 2016-08-08 20:43:34
To najgorszy adwokat jakiego znam i jakiemu poleciłem prowadzenie swojej sprawy. Skuszony jego reklamami w internecie oraz opiniami na jego temat powierzyłem mu prowadzenie swojej sprawy. Ten człowiek do czasu jak mu zapłaciłem sprawiał wrażenie miłego, później był nieprzyjemny, roszczeniowy, nic o mojej sprawie nie wiedział, nie pojawiał się w sądzie, a za każdy termin rozprawy kazał sobie płacić pomimo tego, że nie taka była umowa. To najgorszy człowiek i adwokat jakiego znam. NIE POLECAM I NIECH WAS BÓG PRZED NIM BRONI
4
Wodzio 2016-08-21 19:17:03
Ludzie drodzy, czy wy naprawdę nie macie odrobiny przyzwoitości. Jak można tak skrajnie różne opinie na temat jednego człowieka. Każdą sprawę jedna strona przerywa druga wygrywa. Zawsze będą poszkodowani i zwycięzcy. Jak w sporcie...
Ale żeby takie pomyje wylewać na człowieka... bez dowodów... I jeszcze na Boga się powoływać. Filip ogarnij się!
Pozdrawiam
oto kto na prezentuje przed tzw sadem...... 2016-08-24 11:44:28
Wodzio, czlowieku buraku, jezeli ty sprawiedliwosc traktujesz jak sport , nic dziwnego ze kraj nasz zwany jest kryminalnym i zlodziejskim i to wszedzie w Europie.
Skoro tacy ? adwokaci? jak ten kiwic przekonuja tzw sad ze ofiara jest sprawca , bo to przeciez tylko sport.Nieznam czlowieka i znac nie chce, a jako adwokata to wykluczone.Ludzie z brudnymi rekami w wymiarze sprawiedliwosci sprawili, ze budzi on odraze zamiast szacunku .Scigany listem gonczym przez sad USA od 30 lat polski pedofil polanski, w Polsce okazuje sie on nie byc pedofilem i jest chroniony prawem. Mamy dokladny obraz czym jest rzekoma palestra w naszym kraju .Nie wierze ze ten ? adwokat?ma czyste rece,pozatym jak wynika z opini, jest sprzedajny bo bierze kase i nic nie robi. Natomiast robienie w tzw sadzie z ofiary przestepc, i to za pieniadze,jest
uragalajace czlowieczenstwu, bo o sprawiedliwosci nie ma tu mowy .
1
Wodzio 2016-08-24 18:39:36
naucz się czytać ze zrozumieniem
NIEZNAJOMA Z. 2016-10-10 14:53:52
Panie Tymonie Wcale tak nie było nieh ten człowiek się pi***oli
Patryk Serwatka 2016-10-13 21:01:58
Dziś z Mecenas em Kiwic wygraliśmy prawie przegrana sprawę rozwodowa w Bielsku Białej. Pogoda do dupy ale uśmiech pozostał na twarzy
Benedykt Morawiec 2016-10-15 19:49:55
Świetny człowiek. Dobry człowiek. Fachowiec. Jak zwykle konkurencja pisze bzdury.Prowadzil mi sprawę za 2.400 gdzie na Mlynskiej chcieli 5.000.Jeden termin i koniec.Ludzie polecam gościa i nie wierzcie to co piszą w necie.
Justyna Łecka 2016-10-16 10:49:59
Jak masz problem w sprawie rodzinnej idź do Mecenasa Kiwica. Zawsze dobrze doradzi i pomoże.
Klientka pana Kiwica 2016-10-16 23:38:01
Nie polecam mecenasa Kiwica. Na rozprawie zamiast niego był pełnomocnik, który nie wiedział o co walczy. Nie dostałam nic za co zapłaciłam i z tym nie mogę się pogodzić. Jak tak można człowieka za pieniądze wyrolowac.?
1
klijentka 2016-10-21 14:22:10
ludzie blagam tylko nie tego porzal sie boze adwokata KIWICA G on jak czesniej pisano nic nie robi tylko kasuje i to nie male pieniadze on wogolu sie nie iteresuje ani razu nie zadzwonil a sprwe opisuje po lebku niz mu sie przedstawi nic nie podpowie nie naprowadzi tylko jesze mi odradzal na korzysc sprawcy to LEN I TYLE NIE SZANUJE WOGOLE KLIJETA
1
realista 2016-10-29 11:38:13
Wodzio, niesmak budzi twoja opinia, bo wylewane pomyje na tego pseudoadwokata kiwica, jak piszesz , to kiepskie porownanie.Napewno nie wiesz, ze pomyje to wartosciowa karma dla swin, i uwazam ze wylewane ich na ludzi pokroju pseudoadwokata kiwica, jest ich marnowaniem.
Kazdy klient szuka towaru czy uslugi wartosciowej,bo w koncu za to placi. Jezeli tacy pseudoadwokaci maja jeszcze klientow, to znaczy ze jest w naszym kraju bardzo zle.
Tu chodzi nie tylko o pieniadze,jakie kasowane sa przez takich pseudoadwokatow, a najgorsze to,ze takich ludzi w rzekomej palestrze jest 80%.Nalezy trzymac sie z daleka od wymiaru rzekomej sprawiedliwosci,bo raczej szopka.
1
joanna 2016-10-29 14:40:52
WITAM, cenowo porównywalnie z innymi, poprowadził sprawę do szczęsliwego dla nas finału. Oddzwania, gdy nie może odebrać - to dość istotne. Jestem zadowolona z usług.
kazik 2016-11-02 18:19:11
Tymon jaką ma nową rodzinę ?Żyje bo musi żyć ale sąd decyduje czy jest winny tej
afery ,liczę że GO uniewinnią !
Marian z Rybnika 2016-11-20 19:39:02
Godny zaufania i polecenia adwokat. Kompetentny, życzliwy i wyrozumiały. W sprawach rozwodowych skuteczny i moim zdaniem niezastąpiony.
Zostaw swoją opinię o Kancelaria Adwokacka Grzegorz Kiwic Adwokat Rybnik - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria Adwokacka Grzegorz Kiwic Adwokat Rybnik