Burda Tomasz Kancelaria Adwokacka

Radom

Opinie o Burda Tomasz Kancelaria Adwokacka

iza 2011-02-25 05:38:50
potwierdzam fajna firma mialam z nia kontakt
plok 2013-02-18 00:06:56
JA TEŻ MIAŁEM KONTAKT Z TĄ KANCELARIĄ, ADWOKAT NIEUCZĆIWY, LENIWY, DUŻO OBIECUJE A EFEKT - SPRAWA PRZEGRANA. NIECH SPOJRZY W LUSTRO - CIEKAW JESTEM CO ZOBACZY, NAPEWNO HONOROWEGO CZŁOWIEKA Z KLASĄ NIE!!!!!
6
dana 2014-12-05 08:16:54
Nie zgadzam się, świetny, rzeczowy adwokat, bardzo konkretny i skuteczny, a atmosfera w firmie prawie, że rodzinna, ja sprawę wygrałam i to tylko dzięki Panu mecenasowi
Oszukany 2015-04-20 22:58:52
Ludzie uważajcie na tego Burdę stary przewalacz! Wcześniej działał z Jastrzębiem dałem im kasę i to nie małą za wygranie sprawy według ich zapewnień to tak mnie załatwili że nie dość że siedziałem długo na śledztwie to jeszcze wyłapałem konkretną pajdę! A zapewniali mnie w 100% że wyjdę ze sprawy na wolność!!!! Przechandlowali moją sprawę i siedziałem parę lat zmarnowanych z życia!!!!! A kasy nawet nie zwrócili tacy to dobrzy adwokaci do brania pieniędzy byli pierwsi!!!!!!!
Oszukany 2015-04-20 23:43:11
Żeby im moja krzywda bokiem wylazła z zmarnowane lata z życia!!! Ludzie jeszcze raz was ostrzegam omijajcie tego Burdę szerokimi łukami bo to stary wał tylko bierze kasę a nic nie robi!!! Ale obiecywać i mówić potrafi pięknie i przekonująco bo wiadomo czego chce szmalu! A jak już dostanie to i tak wywali na swój sposób tłumacząc się że wszystko robił co tylko się dało!!!! Dacie mu kasę a leżak i tak będzie gwarantowany a on wypcha znowu kieszeń jak zwykle!!!!!
1
ada 2015-05-06 14:59:05
Właśnie zaufałam panu mecenasowi.Po przeczytaniu wcześniej zamieszczonych opini mam złe przeczucia.Obym się myliła!
brak słów 2016-08-01 12:35:32
Do wszystkich, którzy mają u niego sprawy, albo dopiero mają zamiar go wynająć. Człowiek bez zasad, nieuczciwy, bez jakiegokolwiek zaangażowania w sprawę. Moja sprawa toczyła się 10 lat, Burda przeciągał jak tylko się dało, nie zgłaszał światków przeze mnie wskazanych, ani dowodów, materiałów, jakie mu przedstawiałem. Mówił, że to wszystko niepotrzebne, bo sprawa i tak jest na 100% do wygrania. I byłaby, bo dowody były miażdżące, ale nie z adwokatem, który tych dowodów nie przedstawia sądowi.Gdy już stanowczo kazałem mu zgłosić świadków, to zgłosił tylko jednego, bo jak stwierdził, nie znał adresu drugiego świadka. Sąd wyznaczył biegłego. Opinia biegłego przyszła do Burdy, ale nie raczył mnie powiadomić, nie zgłosił też żadnych zarzutów do opinii, mimo, że była łatwa do podważenia.Więc ja sam napisałem zarzuty i prosiłem żeby zawnioskował o stawiennictwo biegłego na rozprawie, Burda miał to wszystko tylko wysłać do sądu. Na rozprawie, nie było ani zarzutów, ani biegłego, sąd się pytał czy mamy jakieś zarzuty do opinii ale Burda odpowiedział, ze nie. Sprawę przegrałem z kretesem. Ludzie szkoda waszych pieniędzy, czasu a przede wszystkim nerwów. Trzymajcie się od tego człowieka z daleka
kgm 2016-09-09 08:06:56
Człowiek bez wiedzy merytorycznej do prowadzenia spraw. Śmierdzący leń, którego jedynym celem jest prowadzenie spraw latami, bo każda rozprawa to dla niego pieniądze. Z czym byście do niego nie przyszli, powie wam, że sprawa jest do wygrania na 100%, tylko, że wynik waszej sprawy będzie dokładnie odwrotny (no chyba, że macie taką sprawę, ze zupełnie sama się obroni - ale i tu nie ma pewności). Uczcie się na cudzych błędach i zaciągnijcie opinii na temat tego pana, zanim podejmiecie decyzję, żebyście potem nie musieli gorzko płakać.
Julia Przybylska 2016-11-16 08:24:15
Ja polecam kancelarię adwokacką KAZUS z Radomia, prowadzili mi sprawę rozwodową i jestem mega zadowolona. Dostałam kase od męża i wysokie alimenty na dzieci.Gorąco polecam i dziękuję pani mecenas kaźmierczak www.kazus.eu
Zostaw swoją opinię o Burda Tomasz Kancelaria Adwokacka - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Burda Tomasz Kancelaria Adwokacka