Maciej Derejczyk i Partnerzy Kancelaria Prawnicza

Wrocław

Opinie o Maciej Derejczyk i Partnerzy Kancelaria Prawnicza

ijijijijijij 2017-01-21 10:43:21
święta prawda, cały mecenas Derejczyk.
trepik 2017-01-23 10:31:20
Dzisiaj widziałem osobiście jak (usunięte przez administratora) prosił o audiencję u dowódcy i się nie doczekał. To wyglądało identycznie jak w tej scence w "ucho prezesa". Tam na audiencję czekał Duda. Ubaw po pachy :)))) "Derejczyk? a kto to jest Derejczyk...?"
1
aa 2017-01-24 07:38:46
tak, nasz grubcio znowu narozrabiał.przez miesiąc był ciągany na przesłuchania w prokurautrze.od tygodnia przesłuchiwani są radcy prawni.grubcio wykręcił jakiś przekręt z przetargami w jednostkach, które obsługujemy.atmosfera w firmie zrobiła się nieprzyjemna.
alfred 2017-01-24 12:18:42
w 2. WOG - u żandarmeria zabezpieczyła dokumentacją przetargową na obsługi prawne sprzed 4 lat.Dowódca był już w tej sprawie przesłuchiwany ze 3 razy i na tym pewnie nie koniec. W Bydgoszczy i Wawie też mają młyn. Wszystkie sprawy łączy mecenas Derejczyk.
3
Aldona 2017-01-27 16:03:20
nie polecam tego radcy prawnego.Opinie tu zaprezentowane pokrywają się z moim doświadczeniem wynikającym ze współpracy z tym człowieiem.
2
...III... 2017-02-02 12:09:54
Irytujące w tym człowieku jest to, że on udaje że pracuje. Przyjeżdża do naszej firmy, zamyka się w pokoju na 3 godziny, a ty człowieku stoisz pod drzwiami i całujesz klamkę. Potem otwiera drzwi na 5 minut przed końcem pracy, przyjmuje jedną osobę, a reszta może przyjść za 3 dni.A kwity leżą.
6
kotka 2017-02-05 06:52:29
Markę samochodu wybrała mu żona a tapiecerkę teściowa. Drobna korekta, ja słyszałam inne hasło Ani Paczkowskiej, że "mercedesami jeżdżą CHAMY i pedały". Ale to taki szczegół :)))
1
przynieś podaj pozamiataj 2017-02-08 08:14:30
Grubcio wczoraj strasznie się wk...tzn. zdenerwował, po przeczytaniu tych wpisów. Szalał i warczał aż mu żyłka na potylicy wyskoczyła. Dostał chyba rozwolnienia bo z kibla nie wychodził :)) Ubaw po pachy...
3
urrurururu 2017-02-09 11:00:08
U nas robi to samo.Udaje że go nie ma, a samochód stoi na parkingu.
3
trepik 2017-02-11 11:19:31
No przecież to jego stary numer. Zamyka się od środka, nie odbiera telefonu i otwiera dopiero na koniec pracy, mało tego, nigdy nie zabezpiecza drzwi referentką przy wychodzeniu z pracy, żeby wszyscy myśleli że jeszcze jest w JW. i dlatego jest JETI :))
4
antek bandera 2017-02-15 10:55:51
Pięknie odpowiedziałeś "wszechwiedzący" temu gościowi, pięknie!!!!. Jako były pracownik w kancelarii Derejczyka W PEŁNI PODPISUJĘ SIĘ POD TWOIMI SŁOWAMI!!!!! Za jakiś czas postaram się wrzucić parę smaczków z doświadczenia w pracy z Derejczykiem od siebie :)))
3
gruby 2017-02-16 11:49:50
Jeszcze może załóżcie stowarzyszenie poszkodowanych - byłych pracowników mojej Kancelarii. Jesteście żałośni !!!!!! WSZYSCY !!!! ta strona to jakaś kpina !!!!!!!
1
hahahahahahaha 2017-02-17 12:01:46
ooooo!!!!!!, grubcio nie wytrzymał i się w końcu odezwał !!!!! Maciuć uważaj, nie denerwuj się tak, bo ta żyłka na potylicy Ci pęknie...

Normalnie jakbym słyszał ten piskliwy głosik: "jesteście żałośni", "jakaś kpina" :)

Jeżeli ta strona to "jakaś kpina", to przypomnij sobie kto dodał pierwszy wpis...

PS
Maciek, nie płacz, chłopaki nie płączą :))))))
13
biwa 2017-02-19 00:26:46
przyłączam sie do tego rechotu :)
7
pocałuj mnie wiesz gdzie... 2017-02-20 11:14:17
sam jesteś żałosny ty łysy grubasie z krzywymi zębami
6
antek bandera 2017-02-20 20:21:03
obiecałem kilka smaczków ze współpracy z Maćkiem Derejczykiem. Proszę bardzo.
Kontakt z klientami.
Na początku sprawa wygląda normalnie. Ocena klienta pod względem zasobności portfela, czy jest to osoba fizyczna czy klient korporacyjny. W zależności od kategorii Maciek każe wyciągać inny cennik usług. A co za tym idzie, za dokładnie tą samą usługę np. poradę prawną różnica może wynieść kilkaset procent.
Współpraca z klientami.
Maciek trzyma się klienta do momentu aż klient pozbędzie się jego (w ostatnim okresie czasu takie sytuacje miały miejsce najczęściej) albo jak stwierdzi, że nie jest w stanie więcej wydoić z niego.
Współpraca z pracownikami.
To jak traktuje nowych pracowników zostało już tu szczegółowo opisane, czyli "przynieś, podaj, pozamiataj". Tu się w pełni zgadza.
Irytujący jest fakt, że facet ma tendecję do rozpowiadania nieprawdziwych informacji, obgadaywania, siania plotek, a to wszystko za plecami swoich "parterów", pracowników, przeciwników procesowych.
Byłem świadkiem sytuacji, jak jeden z początkujących naszych kolegów miał pecha być pełnomocnikiem procesowym Maćka. Na drugi dzień "przy kawusi" dowiedzieliśmy się jaki to z niego nieudacznik, jak to nie potrafi sklecić zdania, w jakim to niemodnym garniturze przyszedł do sądu i jakim gruchotem zaparkował przed sądem.
Efekt: kilka spraw dyscyplinarnych za oszustwa w stosunku do radców prawnych. Maciek stawał kilka razy przed sądem dyscyplinarnym Krajowej Izby Radców Prawnych.
Gdyby nie obsługa jednostek wojskowych, dzięki robieniu loda jednemu panu oficerowi, facet nie miałby szans utrzymać się na rynku usług prawniczych.
PS
"Kpiną" jest to, że ktoś taki jak Derejczyk może nosić togę radcy prawnego.
13
HappyJacob 2017-02-24 09:13:30
przez Derejczyka mamy teraz kipisz w Jednostce. Facet narobił jakichś machlojek w przetargach i teraz Żandarmi wynoszą z mojej kancelarii dokumenty na kilogramy, a mnie i dwóch moich podwładnych już 3 razy przesłuchiwali!!!!
Panie Derejczyk, zrób mi pan przysługę i nie pokazuj się w 2WOG we Wrocławiu, bo już twój sam widok podnosi ciśnienie.
Dobrze, że pokazały się reklamy tej strony w telewizji. Dzięki niej dowiedzialem się z kim człowiek pracuje - z kłamcą i kombinatorem.
8
zgadnij kto :) 2017-03-03 11:12:23
no proszę, czego to się człowiek dowiaduje o swoim "koledze po fachu". Byłem przekonany, że jest doktorem nauk prawnych, a tu jakaś socjologia. Lepsza dla niego byłaby gastronomia, przynajmniej miałby jaką wiedzę odnośnie diety itp :)) Wszystko robione pod publiczkę :)) Jedyny "znany" mi prawnik, który ma doktorat z jakiejś socjologii.
Przy okazji, pamiętasz mec. Derejczyk rozprawę w połowie stycznia, w Warszawie? na pewno pamiętasz :)) Sędzia tak Cię objechał w uzasadnieniu ustnym wyroku, że skurczyłeś się do rozmiaru "S". Widziałem Twoją apelację, cieniutka... szkoda, że nie będę mógł być na rozprawie odwoławczej...oj szkoda...
7
trepik 2017-03-07 08:58:44
czyli zapomniał wół jak cielęciem był. Ja pamiętam Derejczyka jak przyjeżdżał do jednostki starym gruchotem, który potem rozbił w wypadku. A teraz ma czelność wyśmiewać się z czyichś samochodów...to trzeba być mendą.
2
Sylwek 2017-03-07 21:13:01
ja też jeżdżę starym, bo 13 letnim fordem. Czy ze mnie też się pośmiejesz doktorku socjologii??
ty żałosny grubasie 2017-03-08 21:49:45
hej Derejczyk, ja jeżdżę starą 9 letnią skodą, też się pośmiejesz z mojego gruchota?
1
bidro 2017-03-14 07:44:21
Derejczyk, zrób nam przyjemność i w Wawie też się nie pokazuj!!! Takiego partacza dawno tu nie było.
2
niepokonany 2017-03-16 21:39:24
dzisiaj Derejczyk przegrał kolejną sprawę i to sromotnie!!!!!! wyrok jest prawomocny!!!!!

P.S.
Maciuś, jak mi przykro, naprawdę przykro, aż mnie skręca ze śmiechu.
2
hahahahah 2017-03-22 08:32:47
hahaha, ale cię objechali Maciuś!! wszyscy po kolei: pracownicy, byli pracownicy, klienci, byli klienci. Link do tej strony zaczął krążyć po jednostkach wojskowych i kancelariach prawnych we wrocku. Mam przeczucie, że zaraz będziemy świadkami kolejnych "smaczków" na twój temat. Świetna lektura, nie mogę się doczekać kolejnych wpisów.
Swoją drogą wiedziałem, że jesteś partaczem w robocie, ale ty nawet samochodu prowadzić nie umiesz. Rozwalić dwa auta...Kto ci dał prawo jazdy??
1
halo 2017-03-22 12:24:19
Nie wiem kto mu dał. Wiem kto mu je odbierał - Policja. Trochę za dużo punktów w swoim życiu Pan Mecenas nazbierał :) Próbował się z tego wykręcić, ale się nie udało i w pośpiechu musiał egzamin zdawać ;)
1
Zostaw swoją opinię o Maciej Derejczyk i Partnerzy Kancelaria Prawnicza - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maciej Derejczyk i Partnerzy Kancelaria Prawnicza