Brudkowski i Wspólnicy S.C. Kancelaria Prawna

Warszawa

Opinie o Brudkowski i Wspólnicy S.C. Kancelaria Prawna

ANDREA 34 2014-09-03 15:23:20
KANCELARIA DO KITU, BRAK KONTAKTU MAILOWEGO, POMIMO WIELOKROTNIE WYSYŁANYCH MAILI
2
Radi 2015-06-21 00:53:41
Firma krzak , nikt nie odpisuje na maile
4
raf3b 2015-06-30 08:34:21
Ta firma to jakas kpina, banda niekompetentnych pracowników, w tych czasach taka lipa to wstyd!
6
niespiel2 2015-08-04 21:11:05
Powyżej opinie napisane przez patologicznych dlużników jednego z klientów kancelari... Forum ma służyć do wyadawania opinii o warunkach pracy i współpracy dla klientów, a nie osobą, którzy zmarnowali swoje życie i chcą oczernić innych.
6
logen 2015-08-05 09:25:36
bardzo natrętni ludzie...
5
Dianczes 2015-10-13 15:09:58
Witam czy ktoś z panstwa mial do czynienia z ta firma? Mam dług wzgledem vivusa oni przejeli ta sprawe od jeszcze innej firmy i dostalam od nich smsa ze przekazali sprawe do sadu, a w meilu napisali ze daja mi ostateczna szanse na splate. Nie wiem co o tym myslec.
13
taaa 2016-01-18 14:56:25
Pomimo spłat regularnych, sprawę skierowali do komornika... Komornik w szoku, nikt nie wie o chodzi, w systemie brak informacji. Kto inny odbiera telefony, kto inny zajmuje się sprawą, nie ma kontaktu z prowadzącym sprawę. Masakra jednym słowem.
7
Ja 2016-01-25 15:01:17
Jak to prowadza prawnicy to niech zainwestuja w szkolenie pracownikow bo wstyd takich pracowniko miec.Duzo by pisac zagadzam sie z opiniami wyzej.
3
TO on a nie ja 2016-04-22 12:38:34
jak wyżej,prowadzili moją sprawę zadłużenia wobec Firmy Vivus a po wpłacie 980,00 zł na ich konto dostaję sms od komornika z .... że mam do zwrotu 650.zł,dzwoniąc do Vivusa twierdzą że nadal jestem w Firmie jak wyżej,ciekawi mnie to że nie dostałem wyroku Sądowego a następnie Komornik a w Vivusie mam do spłaty 228 zł i dalej prowadzi mnie Firma Windykacyjna jak wyżej,czy to się nazywa że robią bez naszej wiedzy i prawa za naszymi plecami?,Firma Vivus nie ma problemu a ww Firma ma ,Komornik jak Komornik dostał zlecenie i koszta muszą mu się zwrucić
4
kaz 2016-07-21 12:54:19
Nie chcą się porozumieć co do spłaty zadłużenia . Kierują sprawę do komornika a potem piszą sms - y o możliwości uniknięcia kosztów postępowania komorniczego, jak?
3
Tytek 2016-09-16 09:38:54
Jak wyglądają żarobki w tej firmie?
Poszukują specjalisty ds. Windykacji.
Godziny pracy 8-16?
admin 2016-11-07 16:34:24
Zgadzam się z opiniami napisanymi wcześniej, dziadostwo, pracownicy bez ogólnej wiedzy. Spłacasz dług, potem dzwonisz do nich i mówią że już sprawa zamknięta. Naliczają nie wiadomo jakie opłaty , wzięte z księżyca a komornik jeszcze przez dwa miesiące prowadzi sprawę i pobiera z konta pieniądze. Następnie dzwonisz do nich 2 , 3 razy dziennie a tam ani be ani me. Sam człowieku musisz walczyć o swoje.
4
Bronislaw 2016-11-30 22:47:43
Całą kasę zgarnia jeden człowiek reszta ochlapy. Możesz liczyć na mniej niż 2k mies. Ponadto ogolny burdel, chaos i mnóstwo roboty bo nie ma nikogo kto by taka ogromną ilość spraw ogarnal. Nie polecam pracy w tej kancelari. Szkoda czasu.
5
kajtuś 2017-02-26 22:50:31
Dostałam smsa o następującej treści:
Kancelaria BiW w sprawie Vivus. nr sprawy.....
Trwa postępowanie w Pani sprawie. Aby uniknąć egzekucji komorniczej prosimy o tel...
Po pierwsze numer mam od miesiąca a po drugie nigdy nie brałam w Vivusie pozyczki wiec co jest grane???
KJ 2017-03-09 23:36:33
Ten komentarz o patologicznych dłużnikach to szczyt bezczelności ze strony patologicznych pracowników tej Kancelarii.
Droga Kancelario niby prawna, ale od strony praktycznej raczej bezprawna...
Oszukaliście mnie, czyli przeciwnika procesowego waszego klienta, który przegrał ze mną v sądzie, bo po waszej poradzie prawnej GCM zawarła umowę cesji mojego nieistniejącego długu. Ponadto nabywca mojego nieistniejącego długu powiedział mi, że w ogóle nie wiedział, że to ja wygrałam w sądzie, a także że był wprowadzony w błąd, że jakoby mam komornika. Chociaż komornika nigdy nie miałam, bo wygrałam z waszym klientem.
I nadal ośmielacie się twierdzić, że dłużnicy są patologiczni???!!
Proponowałam wam ugodę w postaci niewielkiego zadośćuczynienia dla mnie, ale nie byliście zainteresowani ugodą, czyli rozpoczynam wobec waz zgodnie z moją zapowiedzią dokonaną maiem, postępowanie prawne i dyscyplinarne. Bo mnie się nie oszukuje.
Ruda 2017-03-19 23:29:38
Tez mam teraz do czynienia z nimi. Kompletnie nie kompetentni,nieprzyjemni i z brakiem jakiejkolwiek kultury. Podczas rozmowy jeden z pseudo "prawnikow" ( w koncu tak sie mianuja- kancelaria prawna) rozlaczyl sie stwierdzajac ze nie bedzie wiecej ze mna rozmawiac,mam rozmawiac z kim innym. Pancio sie obrazil, jak przystaje na przedszkolaczka.
Ps.: W nawiazaniu do portalu, mysle iz praca polega na wyciagnieciu jak najwiekszej kasy od dluznikow... Im wiecej kasy tym bedzie jakas premia :-) Na tym to polega...
Zostaw swoją opinię o Brudkowski i Wspólnicy S.C. Kancelaria Prawna - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brudkowski i Wspólnicy S.C. Kancelaria Prawna