Brudkowski i Wspólnicy S.C. Kancelaria Prawna

Warszawa

Opinie o Brudkowski i Wspólnicy S.C. Kancelaria Prawna

ANDREA 34 2014-09-03 15:23:20
KANCELARIA DO KITU, BRAK KONTAKTU MAILOWEGO, POMIMO WIELOKROTNIE WYSYŁANYCH MAILI
Radi 2015-06-21 00:53:41
Firma krzak , nikt nie odpisuje na maile
raf3b 2015-06-30 08:34:21
Ta firma to jakas kpina, banda niekompetentnych pracowników, w tych czasach taka lipa to wstyd!
2
niespiel2 2015-08-04 21:11:05
Powyżej opinie napisane przez patologicznych dlużników jednego z klientów kancelari... Forum ma służyć do wyadawania opinii o warunkach pracy i współpracy dla klientów, a nie osobą, którzy zmarnowali swoje życie i chcą oczernić innych.
4
logen 2015-08-05 09:25:36
bardzo natrętni ludzie...
Dianczes 2015-10-13 15:09:58
Witam czy ktoś z panstwa mial do czynienia z ta firma? Mam dług wzgledem vivusa oni przejeli ta sprawe od jeszcze innej firmy i dostalam od nich smsa ze przekazali sprawe do sadu, a w meilu napisali ze daja mi ostateczna szanse na splate. Nie wiem co o tym myslec.
7
taaa 2016-01-18 14:56:25
Pomimo spłat regularnych, sprawę skierowali do komornika... Komornik w szoku, nikt nie wie o chodzi, w systemie brak informacji. Kto inny odbiera telefony, kto inny zajmuje się sprawą, nie ma kontaktu z prowadzącym sprawę. Masakra jednym słowem.
2
Ja 2016-01-25 15:01:17
Jak to prowadza prawnicy to niech zainwestuja w szkolenie pracownikow bo wstyd takich pracowniko miec.Duzo by pisac zagadzam sie z opiniami wyzej.
TO on a nie ja 2016-04-22 12:38:34
jak wyżej,prowadzili moją sprawę zadłużenia wobec Firmy Vivus a po wpłacie 980,00 zł na ich konto dostaję sms od komornika z .... że mam do zwrotu 650.zł,dzwoniąc do Vivusa twierdzą że nadal jestem w Firmie jak wyżej,ciekawi mnie to że nie dostałem wyroku Sądowego a następnie Komornik a w Vivusie mam do spłaty 228 zł i dalej prowadzi mnie Firma Windykacyjna jak wyżej,czy to się nazywa że robią bez naszej wiedzy i prawa za naszymi plecami?,Firma Vivus nie ma problemu a ww Firma ma ,Komornik jak Komornik dostał zlecenie i koszta muszą mu się zwrucić
kaz 2016-07-21 12:54:19
Nie chcą się porozumieć co do spłaty zadłużenia . Kierują sprawę do komornika a potem piszą sms - y o możliwości uniknięcia kosztów postępowania komorniczego, jak?
Tytek 2016-09-16 09:38:54
Jak wyglądają żarobki w tej firmie?
Poszukują specjalisty ds. Windykacji.
Godziny pracy 8-16?
admin 2016-11-07 16:34:24
Zgadzam się z opiniami napisanymi wcześniej, dziadostwo, pracownicy bez ogólnej wiedzy. Spłacasz dług, potem dzwonisz do nich i mówią że już sprawa zamknięta. Naliczają nie wiadomo jakie opłaty , wzięte z księżyca a komornik jeszcze przez dwa miesiące prowadzi sprawę i pobiera z konta pieniądze. Następnie dzwonisz do nich 2 , 3 razy dziennie a tam ani be ani me. Sam człowieku musisz walczyć o swoje.
1
Bronislaw 2016-11-30 22:47:43
Całą kasę zgarnia jeden człowiek reszta ochlapy. Możesz liczyć na mniej niż 2k mies. Ponadto ogolny burdel, chaos i mnóstwo roboty bo nie ma nikogo kto by taka ogromną ilość spraw ogarnal. Nie polecam pracy w tej kancelari. Szkoda czasu.
Zostaw swoją opinię o Brudkowski i Wspólnicy S.C. Kancelaria Prawna - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brudkowski i Wspólnicy S.C. Kancelaria Prawna