A&J Consulting Jacek Kotowicz

Bydgoszcz

Opinie o A&J Consulting Jacek Kotowicz

Zyga 2016-02-02 14:38:20
Radca Prawny Jacek Kotowicz pozbawiony jest prawa wykonywania zawodu radcy prawnego. Po informacje odsyłam do Okręgowej Izby Radców Prawnych w Bydgoszczy.
17
Klient 2016-03-03 18:48:42
WITAM zostałem oszukany przez pana Kotowicza sprawdzałem w okręgowej izbie radców prawnych i rzeczywiście nie ma uprawnień do wykonywania zawodu
11
Patryk 2016-03-07 07:55:06
Ja jestem bardzo zadowlony! Mogę śmiało polecać. Bardzo kompetentny człowiek, przyjemna atmosfera.
2
Krzysztof 2016-03-07 07:56:54
Polecam. Prawdziwi ludzie sukcesu! Więcej nam takich trzeba
Marta 2016-03-07 07:58:38
Hejterzy są wszędzie. Panie Jacku, jest Pan bardzo skuteczny i to się liczy. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Brakuje ludzi z takim podejściem jak Pan Jacek. Super
Bartek 2016-03-07 08:14:07
To fakt, trollowanie, zawsze będzie w modzie. A nam potrzeba więcej takich Kancelarii. Brawo Panowie
Marta 2016-03-24 14:56:09
Ja tam bardzo sobie chwalę współpracę. Widać ktoś musiał miernie płacić
żołnierz 2016-03-24 20:14:09
Szanowni Państwo- nie dajcie się nabrać. Pozytywne opinie wystawiają Kotowiczowi jego KLAKIERZY. Kotowicz jest zawieszony w wykonywaniu zawodu radcy prawnego. Wystarczy zadzwonić pod nr (usunięte przez administratora) ( Okręgowa Izba Radców Prawnych w Bydgoszczy) i wszystkiego się dowiecie.
Wpis OIRP w Bydgoszczy:
Kotowicz Jacek, Nr uprawnień Bd-1053 - Zawieszony w prawie wykonywania zawodu radcy prawnego od dnia 6 lipca 2015 roku. Nr na liście 76
6
xxxxx 2016-04-01 15:45:51
A dlaczego?
1
M.H. 2016-04-01 16:38:12
Na stronie OIRP jest ta informacja na czerwono, czyli to raczej oznacza, że trwa postępowanie odwoławcze,więc przy całym szacunku może być jeszcze uniewinniony. Nie osądzajmy człowieka przedwcześnie.
1
Ag. 2016-04-08 18:58:14
czyli że może udzielać porad prawnych, prowadzić kancelarie, tylko nie może reprezentować klientów przed Sądem. Takie są przepisy
1
Werka 2016-04-26 08:20:55
Guzik mnie to obchodzi. Jestem bardzo zadowolona. Najważniejsza jest skuteczność
1
Ernest 2016-04-26 08:21:44
I ja się przychylam. Polecam
1
były żołnierz zawodowy 2016-06-19 11:42:44
nierzetelny, niesłowny, oszukał mnie
13
Oszukany 2016-07-04 19:56:39
Boi sie odpowiedzialnosci za swoje klamstwa. Nie raczy nawet odebrać telefonu od klienta który został przez niego wprowadzony w błąd.
11
HAJLA BAJLA 2016-07-19 18:42:08
OGŁASZAM LETNI KONKURS, NIESTETY BEZ NAGRÓD :-( ZE WZGLĘDU NA TO, ŻE MNIE NIE STAĆ NA NAGRODY.
JAK NAZWAĆ CZŁOWIEKA, KTÓRY MIENI SIĘ PRAWNIKIEM , NAWET RADCĄ PRAWNYM, A OD PRAWIE 10 MIESIĘCY NIE CHCE ZWRÓCIĆ ZNACZNEJ KWOTY PIENIĘDZY, KTÓRĄ OTRZYMAŁ NA SWOJE KONTO W IMIENIU KLIENTA?

DLA NAJBARDZIEJ KREATYWNEJ NAZWY NAJWIĘKSZE I NAJBARDZIEJ UŚMIECHNIĘTE DZIĘKUJĘ NA ŚWIECIE.

ODPOWIEDZI PROSZĘ UMIESZCZAĆ TUTAJ.

PS: OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM
15
Rzecznik dyscyplinarny 2016-08-07 16:48:07
Nikt już Kotowicza nie uniewinni, ten człowiek już może całkowicie zapomnieć o zawodzie prawnika, jest prawomocnie zawieszony i w kolejce czeka już następnych kilka skarg do OIRP na tą personę, ponadto w sądach cywilnych i karnych są już sprawy przeciwko temu złodziejowi, on nie daje już rękojmi na wykonywanie zawodu radcy prawnego i zostanie wydalony. Odnośnie spraw karnych też czeka na niego ostry wyrok bo to już nie było wykroczenie lecz kilka podobnych przestępstw. Jego specjalnością było okradanie żołnierzy zawodowych ze świadczeń związanych z odprawą mieszkaniową (po około 150000PLN od okradzionego żołnierza).
9
misiu234 2016-10-19 11:41:03
Czy jest wogule jakis pozew zbiorowy przeciwko temu panu ??
Darek 2016-10-20 07:08:57
Faktycznie nieciekawa persona . Udzielał się na wojskowych forach , chwalony był za sprawy z tego zakresu prawa , ale po prostu kilka mu się udało wygrać i potem już jechał na renomie . Sam straciłem przez niego prawa do lokalu za ponad 200 tysięcy złotych . Jego argumentacja prawna , udzielana w zasadzie tylko korespondencyjnie , bo telefonów nie odbierał , niby taki nawał pracy , została wyśmiana w WSA i NSA .
Przeklęty internet . Zwykły , młody radca prawny z mojej miejscowości złapał sie za głowę czytając wywody tego Pana , a sprawa była do wygrania w cuglach . Cóż , sąd po prostu przyklepał brednie Wojskowej Agencji Mieszkaniowej w Krakowie , bo jeżeli sam pozwany na to przystał w pismach redagowanych przez Kotowicza, to trudno aby było inaczej . Ciekawe ilu ludzi naciągnął .
7
Mgrzesiu 2016-11-07 17:09:12
Również zostałem oszukany przez tego człowieka bardzo proszę o informacje czy można dołączyć do skargi zbiorowej na niego
Zostaw swoją opinię o A&J Consulting Jacek Kotowicz - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&J Consulting Jacek Kotowicz