A&J Consulting Jacek Kotowicz

Bydgoszcz

Opinie o A&J Consulting Jacek Kotowicz

Ernest 2016-04-26 08:21:44
I ja się przychylam. Polecam
1
były żołnierz zawodowy 2016-06-19 11:42:44
nierzetelny, niesłowny, oszukał mnie
20
Oszukany 2016-07-04 19:56:39
Boi sie odpowiedzialnosci za swoje klamstwa. Nie raczy nawet odebrać telefonu od klienta który został przez niego wprowadzony w błąd.
14
HAJLA BAJLA 2016-07-19 18:42:08
OGŁASZAM LETNI KONKURS, NIESTETY BEZ NAGRÓD :-( ZE WZGLĘDU NA TO, ŻE MNIE NIE STAĆ NA NAGRODY.
JAK NAZWAĆ CZŁOWIEKA, KTÓRY MIENI SIĘ PRAWNIKIEM , NAWET RADCĄ PRAWNYM, A OD PRAWIE 10 MIESIĘCY NIE CHCE ZWRÓCIĆ ZNACZNEJ KWOTY PIENIĘDZY, KTÓRĄ OTRZYMAŁ NA SWOJE KONTO W IMIENIU KLIENTA?

DLA NAJBARDZIEJ KREATYWNEJ NAZWY NAJWIĘKSZE I NAJBARDZIEJ UŚMIECHNIĘTE DZIĘKUJĘ NA ŚWIECIE.

ODPOWIEDZI PROSZĘ UMIESZCZAĆ TUTAJ.

PS: OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM
18
Rzecznik dyscyplinarny 2016-08-07 16:48:07
Nikt już Kotowicza nie uniewinni, ten człowiek już może całkowicie zapomnieć o zawodzie prawnika, jest prawomocnie zawieszony i w kolejce czeka już następnych kilka skarg do OIRP na tą personę, ponadto w sądach cywilnych i karnych są już sprawy przeciwko temu złodziejowi, on nie daje już rękojmi na wykonywanie zawodu radcy prawnego i zostanie wydalony. Odnośnie spraw karnych też czeka na niego ostry wyrok bo to już nie było wykroczenie lecz kilka podobnych przestępstw. Jego specjalnością było okradanie żołnierzy zawodowych ze świadczeń związanych z odprawą mieszkaniową (po około 150000PLN od okradzionego żołnierza).
15
misiu234 2016-10-19 11:41:03
Czy jest wogule jakis pozew zbiorowy przeciwko temu panu ??
1
Darek 2016-10-20 07:08:57
Faktycznie nieciekawa persona . Udzielał się na wojskowych forach , chwalony był za sprawy z tego zakresu prawa , ale po prostu kilka mu się udało wygrać i potem już jechał na renomie . Sam straciłem przez niego prawa do lokalu za ponad 200 tysięcy złotych . Jego argumentacja prawna , udzielana w zasadzie tylko korespondencyjnie , bo telefonów nie odbierał , niby taki nawał pracy , została wyśmiana w WSA i NSA .
Przeklęty internet . Zwykły , młody radca prawny z mojej miejscowości złapał sie za głowę czytając wywody tego Pana , a sprawa była do wygrania w cuglach . Cóż , sąd po prostu przyklepał brednie Wojskowej Agencji Mieszkaniowej w Krakowie , bo jeżeli sam pozwany na to przystał w pismach redagowanych przez Kotowicza, to trudno aby było inaczej . Ciekawe ilu ludzi naciągnął .
14
Mgrzesiu 2016-11-07 17:09:12
Również zostałem oszukany przez tego człowieka bardzo proszę o informacje czy można dołączyć do skargi zbiorowej na niego
5
Krzysiek 2016-12-09 01:14:39
Jacek Kotowicz juz nie jest radca prawnym. Na chwile obecna powinien się martwić jak sobie w więzieniu poradzi bo przy takich zarzutach nie wywinie się. Sprawa karna juz w toku.
4
BERNARD 2016-12-11 09:57:29
WITAM PODAJ ADRES E-MAIL
3
JK 2016-12-27 14:01:51
Swoja drogą zapraszam Państwa do kontakt poprzez FB. Pozwoli to na wyjaśnienie pewnych nieścisłości. Dziękuje i pozdrawiam wszystkich ukrywających się pod nikami. Skoro zostali państwo oszukani, proszę o podpis, anonimowo bluzgać i oskarżać może każdy. Powodzenia. Zakłamani ludzie: oszukałem, bo nie wygrałem sprawy. Toż to kpina jakaś!
2
SK 2016-12-28 22:21:40
Bezczelność tego małego gnoja sięga samych szczytów, komornik juz zlicytował jego mieszkanie w Bydgoszczy http://www.ekomornik.pl/auctions/detail/312912. Naciągnął wielu ludzi, w szczególności żołnierzy zawodowych przywłaszczając sobie ich pieniądze, nie małe kwoty (ponad sto tysięcy ) od jednej osoby a naciągnął kilka osób, ma już kilka wyroków w zawieszeniu a) Sądu Rejonowego w Bydgoszczy z dnia 19 lutego 2016 r., Sygn.akt IV K 575/15,
b) Sądu Rejonowego w Bydgoszczy z dnia 17 marca 2016r., sygn. akt IV K 94/16, i został skreślony (dosłownie wywalony z hukiem ) z listy radców prawnych w Bydgoszczy rzeczenie Okręgowego Sądu Dyscyplinarnego przy Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Bydgoszczy, sygn. akt OSD 3/2016 z dnia 13 czerwca 2016 r. , na forach wojskowych został zbanowany ponieważ dalej próbował naciągać i okradać ludzi tworząc kolejne nicki http://www.nfow.pl/viewtopic.php?t=42159, toczy sie przeciwko niemu kilka spraw o przywłaszczenia i oszustwa, na jego FB tez sa wyrażone opinie o tym bydlaku. Reasumując jest to złodziej i krętacz, mam nadzieję że jego dni na świeżym powietrzu są już policzone
8
Były żołnierz zawodowy 2017-01-16 12:41:41
Przyłączam się do poprzednich wypowiedzi . Pieniądze za swoje "usługi" wiedział jak pobierać, a wynik jego działań był mierny. Gdybym wiedział, że ta osoba jest tak bardzo nierzetelna nigdy bym jej nie powierzył swoich spraw. Opinia swoją opieram nie tylko na moich doświadczeniach, ale też innych moich kolegów.
6
Kinia 2017-01-17 10:25:38
Typowe polskie piekielko.nie zalatwil sprawe pozytywnie i to mnie interesuje.

Pozdrawiam

Kinia
1
Franek 2017-01-17 10:28:26
Opliwac lazdy potrafi lecz wyrazac wsziexznosc nikt. Trzeba pamietac o tym ile dobrego zrobil.

Pozdrawiam
1
Marek H 2017-01-17 10:30:06
To zwyczakne swimstwo tak upubliczniac i to anonimowo dane drazliwe.

A ja osobiscie jestem zadowolony

Marek H
1
Kacperski A. 2017-01-20 15:11:49
Kotowicz to złodziej i kanalia, radzę omijać go bardzo szerokim łukiem. znam trochę tego małego złodziejaszka.
8
mgrzesiu 2017-01-29 20:38:10
To bezczelny i całkowicie pozbawiony etyki typ. Prowadził sprawy jako mój pełnomocnik a po ich przegraniu nawet nie poinformował o wyrokach dodatkowo teraz nie chce nawet przekazać otrzymanej korespondencji z sądów tylko bezczelnie odpowiada że sam mam sobie szukać informacji w sądach. Nigdy w życiu nie spotkałem tak zakłamanej osoby. Powinien nigdy nie znaleźć już żadnego zatrudnienia, chyba, że do sprzątania kibli.
4
oszukany 2017-02-18 22:25:10
Na FB nie jest już Pan Jackiem K tylko Danielem!!!!!!
3
ogur 2017-03-12 18:59:30
Jacek Kotowicz jest żulem, chodzi wybiera pety ze śmietników, śpi schlany po trawnikach. Także o czymkolwiek można zapomnieć, też zostałem oszukany przez tego człowieka.
3
Kacperski A. 2017-03-12 19:22:32
Czas tej qurwy na wolności juz sie konczy, juz niedługo pójdzie do pierdla.
3
Oszukany 2017-03-12 21:08:25
Przeciwko jackowi K zostala zawiadomiona prokuratura z paragrafu 286kk wkonywanie i legitymowanie sie jako radca prawny bez uprawnień jak również wyludzenie pieniędzy jezeli ktos zotal oszukany przez tego niby lub bylego radcę prawnego po czerwcu 2015 proszę o kontakt
3
Oszukani 2017-03-18 18:35:00
Tez jestem ofiarą tego oszusta.
2
Oszukani 2017-03-18 18:40:17
Tez jestem ofiarą tego oszusta. Zostalam oszukana w lutym 2016
2
MaciekS 2017-03-19 07:36:01
Kotowicz jest oszustem
Sprawy prowadzi skandaliczne i niedbale
Bezbłędnie potrafi tylko brać kasę
Niedotrzymuje umów, ponadto potrafi to ukrywać i kłamać że jest inaczej
Pomimo że stracił prawo do wykonywania zawodu, twierdzi aż do samej rozprawy, że to nieprawda
2
Zostaw swoją opinię o A&J Consulting Jacek Kotowicz - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&J Consulting Jacek Kotowicz