Gudowski Bros Paweł Gudowski

Gdańsk

Opinie o Gudowski Bros Paweł Gudowski

były 2013-08-31 19:57:36
kiedyś lepiej płacił dla nowych, nie płaci też za nadgodziny,Ludzie sto razy zastanówcie się przed podjęciem w tej firmie, ,stawki głodowe [usunięte przez moderatora]
2
były 2013-08-31 21:21:53
Ubrań nie daje,byłem tam ostatnio i aż żal patrzeć na moich kumpli,a zwłaszcza na tych na czarno-robią w porwanych butach i ubraniach
4
Gudowski Bros 2013-09-20 18:08:12
Szanowny Panie, jako właściciel spółki nie mogę się zgodzić z Pańskimi opiniami. Konfabulacje i oszczerstwa zamieszczone przez Pana szkodzą mojemu dobremu wizerunkowi, tym bardziej, że pozostają anonimowe.
7
długi 2013-10-25 20:18:32
Praca na czarno,ludzie pracują po 10 godz.brak nadgodzin płaconych,ma długi w krajowym rejestrze dłużników.praca za 10 zł,wyjazdy słuzbowe.Styczeń 60 procent załogi na bruk
3
pracownik 2015-07-11 12:05:32
jeden wielki kłamca, wyzysk i brak kasy na czas. Płaci w ratach w taki sposób jak, kiedy i ile jemu się podoba. brak ubrań i sprzętu do pracy. wszędzie jest spalony. także uwaga na tą firmę.
2
dlugoletni pracownik GB 2015-07-21 19:50:18
powyższy wpis banalny, pracuje w firmie juz kilka lat i bzdury pisane na tym portalu zamieszczaja słabe jednostki z którymi firma rozstaje się ze względu na ich bylejakośc i bezpodstawną roszczeniowość.
dlugoletni pracownik GB 2015-07-21 20:13:05
ups przepraszam, treśc powinna brzmieć wpisu ponizej a nie powyżej,kwestia ustawienia hronologii. :-)
gb 2015-10-10 08:12:48
Nic dodać nic ująć do wpisu z 11 lipca. Nie wiem, który z długoletnich pracowników pisze o słabych jednostkach, ale chyba sam jesteś słaby, jeśli dałeś się omotać do tego stopnia, że usprawiedliwiasz Pana PG. Żal i brak słów. Firma tragedia.
1
Zostaw swoją opinię o Gudowski Bros Paweł Gudowski - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gudowski Bros Paweł Gudowski