Cermont Sp. z o.o.

Wola Krzysztoporska

Opinie o Cermont Sp. z o.o.

emeryt 2016-02-16 20:28:41
koledzy, ja tez polecam ta firmę.Z prezesem trzeba żyć w zgodzie to nie będzie źle. Nie narzekam.
Dolas 2016-03-22 07:06:59
Ludzie kto rozsądny robi "majstra" z takich prostych i głupich ludzi jak "MAMUT" bądź tzw "BOLEK" pan Paweł K. Człowiek chamski, ograniczony, do tego po tylu latach pracy praktycznie zerowe pojęcie o rysunkach. Jedyne co potrafi to pruć ryja bez powodu i to tez nie na wszystkich tylko na starszych pracownikow (emerytów) oraz tych spokojnych. Do odważniejszych już nic tylko po hali chodzi i obgaduje do innych. I tylko obgaduje chłopaków z przygotówki. A moze sam wreszcie wziąłby sie do pracy a nie na przerwę 10 min wcześniej, a schodzi jak wszyscy albo pózniej, a na fajrant za 20 to to minimum jak nie pół godziny wcześniej do szatni. To jest majster? Raczej dziecko!
Reasumując:
Zarobki-średnie
Atmosfera-żeby nie osobniki typu "MAMUT" byłaby znośna.
5
Faraon 2016-03-23 00:40:49
emeryt-na chu.. ty robisz emerytury masz 2500zl jak Paprocki zarobisz nastepne 2500 (gdzie ci bedzie dobrze pajacu) a mlody przyjdzie za 12,50 robic i kregoslup nawala
7
amk 2016-03-24 18:06:00
Scalding jest karalny panie Dolas więc radziłabym sie zastanowić co Pan pisze na forum publicznym.A z tego co wiem to pracownicy nie mają powodów do narzekań, firma jak każda inna.Jak niektórzy przychodzą do pracy odbębnić 8 godzin nic nie robiąc to niech nie mają pretensji.
1
Kubuś Puchatek 2016-03-28 17:41:38
Szanowny panie amk może wyjaśni Pan wszystkim zainteresowanym tym tematem co to jest SCALDING?Z góry dziękuję za odpowiedź!!!
amk 2016-03-28 21:17:00
Szanowny Panie Kubus po pierwsze prosze uważnie czytać komentarze ponieważ żadnym Panem nie jestem ,a co do słowa chodziło o stalting nastąpiła pomyłka literowa przepraszam za nią i teraz może Pan sobie sprawdzić w internecie co to znaczy.
Portos 2016-03-31 08:50:14
Szanowna Pani amk podejrzewam, że chodzi o stalking. Ale jeśli się mylę proszę mnie naprostować bo definicji słowa "stalting" próżno szukać w internecie. Nawet Google nie zna odpowiedzi.
2
amk 2016-04-01 09:51:18
Szanowny Panie Portos, Kubuś Puchatek czy Dolas dobrze Pan podejrzewa.Skoro już wie Pan co to oznacza ,jest Pan bystry.Zastanawiam się czy z taką samą energią i bystrością poświęca się Pan obowiązkom w pracy jak łapaniem kogoś za słówka.Pozdrawiam
1
buhaha 2016-04-11 21:22:53

Witam ale panowie najlepsza jest pani od bhp ..
5
Emeryt 2016-08-20 18:23:34
I co panie (usunięte przez administratora)spawacz mial dostac 2500zl dostal 1600.. jeszcze troche i odejdzie jak ludzie z malarni i srutowni ... Juz niedlugo..
1
Koniuh 2016-08-22 13:26:55
Niestety monterzy tez juz zaczynaja odchodzic.
2
ZyGu 2016-10-07 05:33:56
Czy warto zlozyc cv do cermontu ?
1
abc 2016-10-11 18:39:19
No co tu duzo pisac smieszna firma, smieszne wynagrodzenia, warunki pracy - żadne. 'dorobisz sobie w premii' 10% premii to nie jakas premia uzaniowa za wyniki w pracy itp tylko premia za przychodzenie do pracy, motywacja konkretna nie ma co...
3
Buhaha 2016-11-07 22:23:17
Nie warto niedługo Ukraińcy zaczną tam pracować...
2
grazyna 2016-12-15 20:10:48
Raczej oni za taka stawke nie beda chcieli pracowac... Co niektorzy pracownicy dostana piekna stawke 13zl brutto od nowego roku, niewiadomo czy sie smiac czy plakac ze w takiej branzy ludzie maja najnizsza krajowa aktualnie 11.50 zl
3
Graba 2017-01-24 19:30:50
W niedziele niby setki ale tego nie widac przy wyplacie a pensje liczone chyba po nazwiskach
6
obiektywny 2017-02-07 15:34:01
Firma ma swoje plusy i minusy. Przede wszystkim plusem jest wypłacalność pensji, która jest zawsze na czas oraz odprowadzone składki od kwoty wypracowanej. Pod tym względem zdecydowanie polecam pracę w tej firmie. Minusem jest różne traktowanie "podpadniętych" pracowników, są równi i równiejsi. Jednego się zwalnia, drugiego karze się naganą, trzeciego wysyła na przymusowy urlop. Z drugiej strony toleruje się u jednego z pracowników alkohol, przychodzenie do pracy jak mu się podoba, nieróbstwo oraz daje mu się kolejne szanse, których nie potrafi wykorzystać. To nie wpływa motywująco na innych pracowników, którzy uczciwie przychodzą do pracy.
5
Kabomba 2017-02-07 19:37:55
Dodam jeszcze ,że nowo przyjmowani pracownicy mają większe stawki od ludzi którzy pracują w firmie od ładnych kilku lat i dużo więcej potrafią zrobić!!! Jaką taki ,,stary" pracownik może mieć motywację do pracy ??? Nowi przychodzą i odchodzą (nawet po jednym dniu pracy) .Może by się tak zwolnić i zatrudnić od nowa? Pewnie stawka by wzrosła.Dodam jeszcze że jest sporo młodych niedocenionych pracowników z niskimi stawkami ,którzy robią na nierobów którzy się opieprzają i boją jakiejkolwiek odpowiedzialności za robotę!!!
4
jopel 2017-02-08 16:28:18
Nietrudno się domyśleć o kogo i którą zmianę chodzi. Szkoda tylko tych chłopaków z czyszczenia i malarzy, bo nie raz widziałem jak robią sami szczególnie na nocce, żeby elita mogła sobie odpocząć w końcu hali.
7
Trivago 2017-02-12 08:13:01
Trafne w punkt. A i tak na koniec elyta poleci do Prezesa powiedzieć, że oni i tak nic nie zrobili. Dziwne, to chyba krasnoludki musiały robić, albo elyta ma silny dar paranormal activity z końca hali.
6
Tragedia 2017-02-14 02:30:04
2000
nigger 2017-02-17 23:32:09
Firma jako całokształt to ok. Jeden z lepszych w okolicy, z kasą szału nie ma lecz stabilna wypłata. Jedynym mankamentem, pewnie jak w wielu innych firmach to mało dyskretni podp........lacze!. Ludzie dla prezesa bezcenni. Wszysto wiedzą, wszystkich sprzedadźą, wszystko obiecują a Ciemnota za nich zrobi za co oni zgarniaja pochwałę. Na koniec jeszczę tak szepną prezesowi do ucha, że oni tak Ciężko pracowali , tyle potu wylali, tyle za ludzi zrobili, że tylko oni wszystk potrafią a reszta tylko ściemniała, albo spała. Oby szefostwo zobaczyło, że te osoby które najmniej się odzywają, to najciężej zapieprza..ją.
P.S Jest nabór na staż do elyty. Z moich informacji skuter nie wytrzymał tempa( chyba za wolno chodził za Nimi i byli za bardzo widoczni) więc zwolniło się miejsce .
5
nazi 2017-02-18 19:30:11
Jeden umie czytać, drugi pisać, czwarty zna obrazki na pilocie, żeby suwnica w dobrą stronę jechała, a czwarty chyba pasy lub łańcuchy będzie nosić:)
nazi 2017-02-18 19:33:00
Błąd mały dwa razy czwarty napisałem:)
Bolek 2017-02-23 18:00:40
Stabilna wypłata?harujesz cały miesiąc i się cieszysz że ktoś Ci zapłacił-niewolnicze podejście do życia.
2
Zostaw swoją opinię o Cermont Sp. z o.o. - Wola Krzysztoporska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cermont Sp. z o.o.