Cermont Sp. z o.o.

Wola Krzysztoporska

Opinie o Cermont Sp. z o.o.

bambo 2013-12-27 19:59:29
*zarobki- bylo w miare a teraz ... no coz polowa tego co rok temu,
(usunięte przez administratora)
*jezeli chodzi o rodzine i kolegow to niekoniecznie maja lepiej bo byla sytuacja ze nagane udzielila,
*nocki i nadgodziny platne zazwyczaj na potrzeby prezesa m.in. zakup nowych aut i wybudowanie nowej hali,
*jedyny plus to praca w miare stabilna ale ciezka,
* magazynier oszczedza na wszystkim
*jeszcze troche i w kiblach kamery beda a papier toaletowy bedzie na wydzial na centymetry
m 2014-02-03 11:32:55
poco pisać jakieś komentarze i tak zostaną one usunięte ..Prawda w oczy kole pana ( usunięte przez administratora )?? ŻAL ....Jesteś nieuczciwy i tyle na ten temat
3
chetny do pracy 2014-03-06 09:22:31
witam koledzy , jakie zarobki są w waszej firmie. roboty macie w brud to i pieniądze dobre. jle zarobi monter czy spawacz.myślę ze w tych warunkach to tak około 3 tys na rękę
rysiu 2014-04-23 22:13:54
też tam pracowałem ale krótko bo obiecywał kokosy(usunięte przez administratora)
2
bambo 2014-05-12 16:02:50
no wlasnie, obiecuje kokosy a potem za najnizsza trzeba robic.
monter 2014-07-14 10:01:09
ja tam pracuje i nie narzekam.jest ok .
3
JelonekBabmo 2015-05-05 20:32:04
Nie polecam. Doświadczeni pracownicy odchodzą jeden po drugim z powodu niskich płac.
3
JelonekBabmo 2015-05-05 20:34:33
A i tak, przypilnować trzeba, czyli sprawdzać pracownikom plecaki przy wyjściu bo możę przypakiem ktoś ukradł kawał blachy hahaha
ciekawy 2016-02-04 19:54:46
To na jakie zarobki netto mozna liczyć ??
Kickboxer 2016-02-13 01:32:32
Zarobki buhahah okolo 12.50 13.50 spawacze 15.00,16.00 ale co z tego jesli na koniec miesiaca brak 300 zl u polowy ludzi... Pan Cieslik to stary cwaniak bedzie cię namawial na niedziele ale i tak nie Wyplaci... Na świeta dal bo 100zl chodziasz pracownik pisał o zapomoge...(rodziny interes ) NIE POLECAM (zobaczymy jak wybuduje ktos inny zaklad pracy bedzie się prosić jak za czasow Mostostalu zeby przyjść do pracy... A niechce się pisać na temat cieślikow...
5
rolo 2016-02-15 17:08:34
ja pracuje już 4 lata, czasem bywa różnie ale ogólnie nie jest żle, wczesniej pracowałem w różnych zakładach i bywało gorzej, tu to chodziaż można papierosa zapalić i chwilę przerwy sobie zrobic, wypłata jest na czas i nie ma śmieciowych umów jak gdzie inndziej bywa. ja jestem zdania że jak komuś nie pasuje i jak jest taki zajebisty fachowiec to go wszedzie przyjmą to po co siedzi w cermoncie. z prezesami bywa różnie jak- wszędzie. ja mogę polecić tą firmę
emeryt 2016-02-16 20:28:41
koledzy, ja tez polecam ta firmę.Z prezesem trzeba żyć w zgodzie to nie będzie źle. Nie narzekam.
Dolas 2016-03-22 07:06:59
Ludzie kto rozsądny robi "majstra" z takich prostych i głupich ludzi jak "MAMUT" bądź tzw "BOLEK" pan Paweł K. Człowiek chamski, ograniczony, do tego po tylu latach pracy praktycznie zerowe pojęcie o rysunkach. Jedyne co potrafi to pruć ryja bez powodu i to tez nie na wszystkich tylko na starszych pracownikow (emerytów) oraz tych spokojnych. Do odważniejszych już nic tylko po hali chodzi i obgaduje do innych. I tylko obgaduje chłopaków z przygotówki. A moze sam wreszcie wziąłby sie do pracy a nie na przerwę 10 min wcześniej, a schodzi jak wszyscy albo pózniej, a na fajrant za 20 to to minimum jak nie pół godziny wcześniej do szatni. To jest majster? Raczej dziecko!
Reasumując:
Zarobki-średnie
Atmosfera-żeby nie osobniki typu "MAMUT" byłaby znośna.
3
Faraon 2016-03-23 00:40:49
emeryt-na chu.. ty robisz emerytury masz 2500zl jak Paprocki zarobisz nastepne 2500 (gdzie ci bedzie dobrze pajacu) a mlody przyjdzie za 12,50 robic i kregoslup nawala
5
amk 2016-03-24 18:06:00
Scalding jest karalny panie Dolas więc radziłabym sie zastanowić co Pan pisze na forum publicznym.A z tego co wiem to pracownicy nie mają powodów do narzekań, firma jak każda inna.Jak niektórzy przychodzą do pracy odbębnić 8 godzin nic nie robiąc to niech nie mają pretensji.
1
Kubuś Puchatek 2016-03-28 17:41:38
Szanowny panie amk może wyjaśni Pan wszystkim zainteresowanym tym tematem co to jest SCALDING?Z góry dziękuję za odpowiedź!!!
amk 2016-03-28 21:17:00
Szanowny Panie Kubus po pierwsze prosze uważnie czytać komentarze ponieważ żadnym Panem nie jestem ,a co do słowa chodziło o stalting nastąpiła pomyłka literowa przepraszam za nią i teraz może Pan sobie sprawdzić w internecie co to znaczy.
Portos 2016-03-31 08:50:14
Szanowna Pani amk podejrzewam, że chodzi o stalking. Ale jeśli się mylę proszę mnie naprostować bo definicji słowa "stalting" próżno szukać w internecie. Nawet Google nie zna odpowiedzi.
1
amk 2016-04-01 09:51:18
Szanowny Panie Portos, Kubuś Puchatek czy Dolas dobrze Pan podejrzewa.Skoro już wie Pan co to oznacza ,jest Pan bystry.Zastanawiam się czy z taką samą energią i bystrością poświęca się Pan obowiązkom w pracy jak łapaniem kogoś za słówka.Pozdrawiam
1
buhaha 2016-04-11 21:22:53

Witam ale panowie najlepsza jest pani od bhp ..
4
Emeryt 2016-08-20 18:23:34
I co panie (usunięte przez administratora)spawacz mial dostac 2500zl dostal 1600.. jeszcze troche i odejdzie jak ludzie z malarni i srutowni ... Juz niedlugo..
1
Koniuh 2016-08-22 13:26:55
Niestety monterzy tez juz zaczynaja odchodzic.
1
ZyGu 2016-10-07 05:33:56
Czy warto zlozyc cv do cermontu ?
1
abc 2016-10-11 18:39:19
No co tu duzo pisac smieszna firma, smieszne wynagrodzenia, warunki pracy - żadne. 'dorobisz sobie w premii' 10% premii to nie jakas premia uzaniowa za wyniki w pracy itp tylko premia za przychodzenie do pracy, motywacja konkretna nie ma co...
1
Buhaha 2016-11-07 22:23:17
Nie warto niedługo Ukraińcy zaczną tam pracować...
Zostaw swoją opinię o Cermont Sp. z o.o. - Wola Krzysztoporska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cermont Sp. z o.o.