Zentex Przedsiębiorstwo Handlowe Zenon Pęcherz

Kalisz

Opinie o Zentex Przedsiębiorstwo Handlowe Zenon Pęcherz

misiu 2012-05-03 13:05:05
[usunięte przez moderatora] Bałagan, oszukiwanie pracowników, pieniądze z lekkim poślizgiem jakies 2-3 tygodnie. Oszukuja na nadgodzinach i na czym się da. Żadnego szacunku dla pracowników. Kierownictwo- to szczyt niekompetencji, zresztą sama rodzina.... [usunięte przez moderatora] .
1
elektroda 2012-11-29 18:42:18
nie życzę najgorszemu wrogowi tam pracować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A tym co pracują to [usunięte przez moderatora] i 80% wieś i Ostrowiacy nieuczciwość, mądrzejszy nie ma głosu gnoją go od razu gorzej jak za komuny.Komuna z tym to niebo.
1
olalem to 2014-07-01 21:47:18
praca w kaliszu to tragedia.Natomiast praca w Niemczech to jest cos co nikomu nie zycze.Wysylaja do Breidenbach-oberdieten gdzie pracujesz jak wielblad(usunięte przez administratora)
2
LENIN 2015-01-30 10:40:11
KIEROWNICTWO TO KURWY I PEDAŁY KTÓRZY LUBIĄ WAZELINIARZY CO WCHODZĄ IM CIEPLUTKO TYŁKI. NAJWIEKRZE CIEPLASY TO TABAKA I LENIN CO ŁAŻĄ JAK POSRAŃCE PO HALI. FRAJERSTWO NA KAŻDYM KROKU.
4
daro 2016-03-21 13:03:32
a jak tam ze spawaczami w niemczech na produkcji palet koszowych prosił bym o opinie
piotr 2016-10-21 03:20:55
nie polecam pracy w delegacji w oberditem u schneider mowia na to auchwitz i duzo sie nie myla normy takie ze sie zesrac ide malo spawania a wiecej napierdalania mlotem i szlifowania ocynku caly czas wdychasz korozje a kosze tak poniszczone ze powinny isc na zlom brygadzista to cham jakich malo omijac go z daleka a jak masz jakis problem to lepiej mu nie zawracac dupy bo cie jeszcze zjebie mieszkasz w barakach niechcieli byscie zobaczyc jak one wygladaja w nocy to koldre grybosci 30 cm bo zimno jak cholera jak nie zrobisz normy to ucina ci z pensji wiec praca na akord jedyne plusy ze dostajesz maske porzadna rekawic jest tam od cholery i uwaga jak zjezdzasz bo nie ma roboty to lepiej szukaj sobie nowa robote bo moze okazac sie ze 2 miesiace sedzisz na urlopie bez platnym w zentexie nikt nic niewie a zadzwonic to tego nieszczesliwego kierownika to ostatni dobry pomysl bo on wiecznie zmeczony plusem jest to ze pieniadze sa na czas ale praca po 10 godzin i w soboty po 6 wiec zarobisz z ponad 5 tys zl ale kosztem zdrowia praca typowa dla desperatow jedyny co fajne tam jest to ludzie a to zadkosc za granica
1
pedro 2016-12-05 20:01:22
ludzie uważajcie na oferty pracy tego człowieka na stanowisku spawacz praca w Niemczech okropne warunki praca jak w obozie koncentracyjnym zakwaterowanie to domki drewniane bez ogrzewania na środku wykopany basen a na dworzu stoją lodówki wszystko jest ogrodzone drutem kolczastym normalnie jak za czasów II wojny światowej Tragedia nie kuście się na warunki jakie umieszcza w internecie wysokie zarobki i pobyt w pensjonacie . Byłem tam to lepsze warunki mają zwierzęta niż ludzie!!!!!!!!!!!!!!
pablo 2016-12-05 20:08:56
słuchajcie wszyscy zainteresowani pracą na stanowisku spawacz koszy. Znalazlem oferte pracy tej firmy w necie zlozylem wszystkie papiery rekrutacja pozytywna. oferowali bardzo atrakcyjne zarobki wiec się zgodziłem . pojechałem tam pod wskazany adres a tam zamiast pensjonatu drewniane domki dużo gliny na srodku wykopany jakby basen na dworzu lodowka na przechowanie żywności caly teren ogrodzony drutem kolczastym. warunki okropne lepiej się maja zwierzątka niż ludzie tam robiący
Zostaw swoją opinię o Zentex Przedsiębiorstwo Handlowe Zenon Pęcherz - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zentex Przedsiębiorstwo Handlowe Zenon Pęcherz