Viking Canal Boats Sp. z o.o.

Ładzin

Opinie o Viking Canal Boats Sp. z o.o.

były 2015-07-05 11:34:31
pozakładali nowe firmy i mają wszystkich w d....!
Guru biznesu Waligóra i jego kompani ciągle szukają naiwnych pracowników i dostawców.
1
ja 2015-07-22 13:04:36
Na szczęście krętaczy i "specjalistów" od lakieru, gazu, elektryki odstrzelili i zapewnili reszcie pracę.
gosc 2015-07-24 14:05:37
najpierw powinni odstrzelić siebie!!
2
zbylo 2015-08-30 19:12:36
Do "lolita" - Ten Twój wpis jest przestępstwem pomówienia w typie podstawowym. Jeżeli dopuszczasz się takiego czynu za pomocą środków masowego przekazu (do których należy Internet), narażasz się na surowszą odpowiedzialność. Kodeks karny przewiduje w tej sytuacji obok kary grzywny czy ograniczenia wolności, także karę pozbawienia wolności do 1 roku.A teraz żebyś miał świadomość jak ten Twój wpis się dla Ciebie zakończy Na początku wystąpimy do administratora strony internetowej o usunięcie z niej tej szkalującej treści, a następnie o udostępnienie numeru IP Twojego komputera. Mając ten Twój numer, ustalimy dane osobowe użytkownika tego wpisu - czyli Ciebie. Jeśli administrator nie ustosunkuje się pozytywnie do naszej prośby, pozostaje wniosek do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych, który może nakazać udostępnienie tych danych. Jako uzasadnienie wskażemy, że przedmiotowe dane są niezbędne do wypełnienia prawnie usprawiedliwionych celów wnioskodawcy, w postaci wytoczenia powództwa, na przykład o ochronę dóbr osobistych.
4
zły 2015-09-11 11:08:07
A czym jest zamawianie towaru u dostawców z pełną świadomością, że zapłaty nie będzie bo szykowana jest upadłość?
Do prokuratury już się sporo zebrało!
gość 2015-09-15 06:55:58
W firmie jest nieźle. Ale jak się komuś robić niechce to tak pisze.
Gościu 2015-09-16 14:45:29
Jak ktoś chce pracować to będzie miał dobrze.
tre 2015-09-21 13:40:20
@ zły
Proponuję najpierw zapoznać się z faktami - uprzedzając kolejne brednie - wierzyciele są zabezpieczeni.
gosc 2015-09-27 14:53:05
Bardzo niezle skoro firma jest w upadłości likwidacyjnej!
gość 2015-09-27 15:03:49
Wierzyciele zabezpieczeni jak zwykle pustymi obietnicami? Spółka dłużnik w upadłości likwidacyjnej!
Nowe spółki przejęły wszystko?
Dymacie ludzi i firmy od dawna. Rachunek w drodze. Cierpliwości Panie Gorzkowicz i Waligóra!
k. 2015-09-30 23:34:47
O,widzę że ktoś wpadł tutaj się wozić. Ciekawe kiedy dobierze się do nich Skarbowy. Pewnie jakby wezwać pracowników a szczególnie byłych na zeznania to sporo się uzbiera.
gość 2015-10-01 07:46:49
Proponuję zebrać się razem i odpłacić się cwaniakom!! Są chętni?
Jeżeli tak to proszę o kontakt na marinepower@onet.pl
k. 2015-10-03 11:23:01
A co to da? Są w likwidacji. To zaproś US - muszą zweryfikować każdy donos.Najlepiej żeby zbadali powiązania spółki polskiej i angielskiej Ltd o tej samej nazwie. Dla wprawnego urzędnika wszystko będzie jasne.Trzeba zadać sobie pytanie gdzie lepiej płacić podatki w Polsce czy w Anglii- tyle.
Pytanie tylko czy będziesz mieć z tego satysfakcję?
gość 2015-10-03 13:46:27
Przez Ltd prowadzili sprzedaż na terenie GB i tak wyprowadzali kasę.
A Viking Yard? - gdzie wystawili swoje kobiety?
gość 2015-10-07 09:59:23

Dostpne ogólnie w sieci informacje.
Viking to popularna nazwa coraz to nowych spółek w PL i GB.
Wśród właścicieli i zarządu starzy znajomi z branży!!

http://www.companydirectorcheck.com/piotr-jerzy-waligora
1
gosc 2015-10-08 16:46:08
https://companycheck.co.uk/company/06700565/VIKING-CANAL-BOATS-LIMITED/summary
gosc 2015-12-15 20:41:17
NEW VIKING CANAL BOATS LTD

Company number 09257616
Status Active
Company Type Private Limited Company
Home Country United Kingdom
Date Of Incorporation 9 October 2014
Principal Address UNIT 11C REEDS FARM ESTATE, ROXWELL ROAD, CHELMSFORD, UNITED KINGDOM, CM1 3ST
Phone, email, etc Get it in the report
On the map


NEW VIKING CANAL BOATS LTD Directors

Director Waligora Piotr Jerzy
Birthdate March 1953
Business owners Get it in the report
ja 2016-02-26 15:40:23
Firma działa czy nie, podobno szukają do pracy. Ma ktoś jakieś info
1
Świerk 2016-04-01 22:15:06
Syf w tym tygodniu 4 osoby odeszły
2
songo 2016-04-13 16:07:43
To jest ta sama firma co Viking Yard Kodrąbek ? 1772-518 ładzin ?
1
dhd 2016-04-22 19:52:39
Zgadza się .
Były 2016-07-28 18:54:15
Dla poszukujących pracy w tej firmie,omijajcie tą firmę szerokim łukiem, mobbing, szantaż są na porządku dziennym. Szef człowiek nie do końca poczytalny, wredny i nienawistny, gardzi ludźmi, są tylko robotami na każde zawołanie, praca po nocach w niedzielę pod presją. jeśli wyrazisz swoją opinię lub zglosisz problem już jesteś skreślony, szefu będzie jeździł po tobie aż sam zrezygnujesz albo sam cie wrzuci. Brak sprzętu podstawowego do wykonywania pracy, brak bhp trzeba uważać żeby nie zrobić sobie krzywdy, brak dokumentacji, obserwacja nieustanna przez donosicieli i kapusiow, totalny kołchoz!!! Nie uregulowane sprawy finansowe z pracownikami, zaległości w wyplatach. Brak odzieży roboczej, pracownicy jak obdartusy w dziurawej zuzytej odzieży, buty posklejane taśmą rozpadaja się straszne zeczy. dziwię się że jeszcze ten zakład nie jest zamknięty a właściciel nie siedzi za kratami. Byli pracownicy i obecni wiedzą co tam się dzieje. Zgroza
10
Były 2016-07-28 19:00:02
Pewnie ta opinia wystawiona jest przez samego szefa lub jego przydupasów
1
bylem tam 2016-07-28 21:31:54
Teraz ukraincy wypieraja miejscowych
5
Thegardian31 2016-08-14 20:39:57
Pracowałem Tam...
Było
Kiedyś Może I Fajnie...
Ale
Tak Szczerze To Firma Ta
Zatrudnia
Na
Lewe Zaniżone Umowy...
Pod
Stołem Dostaje Się Więcej...
Ja
Pracowałem Tam Na Czarno
Przez
Dwa Lata...
Zero Podwyżek Ciągły Stres...
Nagonka Na
Ludzi...
Praca Pod Presją...
Mobing Oczywiście... :)
Choć
Pieniądze Się Zawsze Zgadzały...
Krzysztof To
Mój
Stary Kolega...
Ale Nie Wiedziałem Że jego
Losy Się

Tak Potoczą...
Żle Mu Nie Rzyczyłem Ale..?
Myślałem
Że
Firma Urośnie w Siłę...
Brak
Zrozumienia Oraz Dobrego
Zarządu...
I Tak To Się Skończyło...
(el)
7
Zostaw swoją opinię o Viking Canal Boats Sp. z o.o. - Ładzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Viking Canal Boats Sp. z o.o.