Studio Stylizacji Paznokci Aleksandra Juśko

Gliwice

Opinie o Studio Stylizacji Paznokci Aleksandra Juśko

Aga 2014-05-29 21:15:39
Nie polecam! Pani Aleksandra myśli że pozjadała wszystkie rozumy, nie szanuje nikogo, rozmawia przy kliencie przez tel nie dba o standardy higieny itd. Nie polecam.
4
anna76 2014-06-20 14:30:30
Ja polecam panią Aleksandre.Jestem jej klientka od wielu lat i zawsze profesjonalnie podchodzi do swojej pracy i innych ludzi,zarówno klientek jak i współpracowników. Poleciłam ja koleżankom i one również były bardzo zadowolone
4
opinia 2014-11-09 08:58:15
W pełni się zgadzam z komentarzem z 29.05.2014 lekceważenie klientów tej pani doskonale wychodzi w przeciwienstwie do paznokci jeszcze moglaby gadac przez telefon z tymi swoimi "znajomymi" ale jakby robila w miedzyczasie dobrze paznokcie a niestety mam wrazenie ze siedzac na paznokciach jestem tam nieproszonym gosciem. Moja wizyta z pewnoscia byla ostatnia pozazynane do krwi skorki tandetny kolor bo ta "pani" w dupie ma to co mowi klientka i jakie paznokcie chce nie polecam i zaluje straconych pieniedzy i czasu i mam nadzieje ze inni nie dadza sie nabrac jak ja
3
julka 2015-01-29 18:17:42
Zgadzam się w 100% z opinią powyżej. Jak można w taki sposób traktować klientki. Płacę to wymagam a nie że tego się nie da itd. A co gadania przez telefon to już przesada obolałe skórki, rozlany żel na skórkach jak tak można i to za taką kasę. Nie polecam
3
candi 2015-02-05 10:04:25
Ja też wystawiam negatywa już nie raz sugerowałam , jak mnie drażnią jej rozmowy przez telefon z jej psiapsiółkami i jej gromki charakterystyczny śmiech, który słychać na całym korytarzu!!! Wydłuża to wszystko czas całej usługi a siedzenie 3.5 godziny na paznokciach na płytce naturalnej to gruba przesada!!! A co do rozumów zjedzonych przez pania Aleksandrę J. To też się zgodzę bo ja mogę mówić że chcę takie coś i taki kolor a ona i tak robi po swojemu bo ona wie lepiej, nie polecam, chyba że chcecie wyjśc w bylejakich paznokciach w kolorze, który akurat ma ta Pani dostępny i posłuchać plotek o połowie Gliwic to polecam
3
Ania 2015-02-07 14:52:52
Większych bzdur niż w powyższych komentarzach chyba nie dało się już wymyślić? Jestem klientką Oli od 10 lat. ZAWSZE wychodzę z jej salonu z IDEALNYMI paznokciami, tak samo jak wszystkie inne Panie, które korzystają z jej usług. Mnóstwo dziewczyn planujących pracę w tym zawodzie dałoby wszystko, aby móc się u Oli szkolić, ponieważ jest MISTRZYNIĄ w swoim fachu. Śmieszą mnie głupie komentarze o jej rzekomo nieodpowiednim sposobie bycia w pracy i rozmowach przez telefon, ponieważ są niedorzeczne. Owszem Oli telefon rzadko milczy, ponieważ dziennie dzwoni do niej wiele klientek, aby umówić się na wizytę. A to, że te rozmowy mają charakter przyjacielski pokazuje to, jak sympatyczną Ola jest osobą i to, że jej klientki, gdy zaczynają korzystać z jej usług, to zostają jej "wierne" już na zawsze i wówczas i kontakt telefoniczny ma mniej oficjalny ton. Nie wiem, czy powyższe komentarze nie zostały tu zamieszczone przez Panie, którym współpraca z Olą nie udała się z powodu niższego poziomu ich talentu w dziedzinie stylizacji paznokci lub przez osoby, które być może nie przepadają za Olą prywatnie. Jednakże te opinie są krzywdzące. Prawdziwość tych opinii da się łatwo sprawdzić. Zachęcam do wykonania telefonu do Oli i umówienia się na wizytę. POWODZENIA, aby udało Wam się dostać termin w ciągu najbliższych 2-3 tygodni. Aż tyle jest zadowolonych klientek. Pozdrawiam
5
kinga000 2015-05-19 23:10:21
Widać że koleżanka trzyma srtonę nie dziwię się :) Ale co chodzi o mnie byłam u Pani Oli i niestety nie jestem zadowolona. Po pierwsze nie umie zrobić danego wzorka ze zdjęcia. Hm... dziwne skoro tak ją Pani poleca a ktoś niepotrafi odwzorować danego wzoru, to czy ma prawo być zadowolony raczej nie. Także podtrzymuje swoją opinię na temat Pani Oli - nie polecam nikomu, zero pomysłu na paznokcie jeden kolor i cyrkonie. To nie w dzisiejszych czasach! A co do terminów to nie wiem skąd się biorą, są inne stylistki które zawsze znajdą czas nawet w sobotę wieczorem i nie robi im to żadnej różnicy :) Całe szczeście że ja już mam swoją ulubioną i sprawdzoną stylistke.
3
Ania 2016-05-20 09:02:45
Faktycznie to stek bzdur...sama chodzę na paznokcie do Oli i robi na naturalnej płytce w 1.5 godziny maksymalnie. Ma dużą paletę kolorów wszystkie są zawsze na topie...a jeśli chodzi o wzorki to właśnie nie te czasy Droga nieznajoma...kto teraz robi wzorki? Wieś tańczy i śpiewa. ..Ola może i rozmawia czasami przez telefon e to w żaden sposób nie przeszkadza jej w robieniu paznokci robi je bardzo dobrze i równie dobrze się trzymją. Nigdy nie miałam zdartych skórek i zalanych żelem chyba ktoś tu pomylił stylistki Haha powodzenia wredne złośliwe baby...
1
sanepid 2016-05-26 22:33:35
Zero higieny:( moja dziewczyna nabawiła sie u niej grzybicy!! i niestety nie ona jedna...nigdy więcej!!!
1
Kamilka 2016-06-14 21:59:22
Ta Pani sama sobie pisze pozytywne komentarze pozdrawiam rzekomą klientkę Anię porażka każdy kto mądry ucieka w mieście masa wspaniałych kulturalnych stylistek które nawet dostają nagrody i puchary za swoje wzorki bo klientki mogą chcieć wszystkiego na paznokciach jak najdalej od tej Pani ja słyszałam nie tylko o grzybicy..
1
Paulina 2016-09-01 11:52:10
Jeśli chodzi o Panią Olę, to higieny akurat jej nie można odmówić! W gabinecie zawsze jest czysto i pachnąco. Wszystko jest przez co najmniej 3 x przecierane w trakcie 1,5- godzinnej wizyty. Widocznie zazdrosne konkurentki wypisują takie komentarze. Gdyby tak było, jak piszecie dziewczyny, to można byłoby się normalnie do Pani Oli umówić na wizytę, a terminy niestety ma odległe! Poza tym paznokcie robi piękne, naturalne, cienkie i z klasą. Wybaczcie, ale o gustach się jednak dyskutuje, i wzorki na paznokciach i krogulcze zakończenia są dla tanich lal. Dziękuję. Pozdrawiam.
2
Zostaw swoją opinię o Studio Stylizacji Paznokci Aleksandra Juśko - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Stylizacji Paznokci Aleksandra Juśko