Seven Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowo-Produkcyjne Marcin Putowski

Kielce

Opinie o Seven Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowo-Produkcyjne Marcin Putowski

kek 2015-02-28 19:29:26
wiem .ale wiekszosc podpisala mu umowy z lojalkami w kwocie odszkodowania 300 pln miesiecznie . i on na tym bazuje i te 300 placi .
ale ciesze sie z tego iz juz nikt nie wiezy w "tego producenta pian i silikonu " kazdy wie ze kupuje pod marka boramax. juz wiekszosc sie pyta - kto to produkuje ..... a wtdy "dyrektorek" nabiera wody w usta . klienci nie sa glupi i nie dadza sie oszukiwac - nawet telewizory dawane juz nie pomagaja.
. dostal kase z "uni" i poszalał i to wszystko o senen .
kir 2015-03-01 17:40:21
to wszystko prawda . tam jest tylko prawdziwe nie podrabiane mitsubishi
prawnik 2015-03-01 18:02:43
mądry prawnik z tym też by sobie poradził, ponieważ tak niska kwota miesiecznego odszkodowania narusza art. o dobrych zasadach współżycia społecznego, więc mozna byłoby te Wasze umowy obalić i zażądać jednak ostatnich średnich zarobków, jest to do zrobienia i wygrania, choć niestety daliście się wkręcić cwaniakowi w te 300 zł pewnie przez to że każdy chciał znależć pracę i nie wiedział z jaką firmą ma przyjemnosc
kok 2015-03-02 16:15:34
Tak prawda z Pana M to niezły cwaniak ale to cwaniactwo powoli mu sie zaczyna konczyc, ludzie mądrzeja i nie chcą byc juz tak traktowani .
UWAGA
Dla nowego PH ( zachdniopomorski - złodziejaszek) dał na luty duzo nizsze ceny niz dla nas straych PH ( siatke sprzedawal po 1 z małym hakiem zlotych ) po co to zrobił ?
ano po to aby nam dawac przykład nowego kolegi ktory robi plany
oraz walczyc z bosmanem
PH 2015-03-02 18:22:35
Kolega który robi te plany, to zwykły złodziej ze świadectwem pracy na którym widnieje dyscyplinarka, nie trzeba byc dobrym handlowcem, jak sie daje w łape, albo ma najniższą cene na rynku np siatki, zaczynam sie wstydzić ze do mojej firmy przyjmują takich ludzi, bo opinia poszła juz wszędzie, i klienci sie o to też pytają
PH 2015-03-03 20:47:56
Beata(byla pracownica Seven)i ktoś z bosmana to co piszecie jest żałosne...Jest to strona o pracodawcach,a nie sąd nad p.Michałem.Uczciwość z was emanuje...trochę pokory,bo zło wraca... :(
pokorny pracownik 2015-03-04 12:53:20
To nie Beata pisze ale to nie jest istotne kto . ja potwierdze iz prawdę piszą . bo jak sie nie szanuje starych handlowcow i zatrudnia nowych " wywalonych za art 52 od konkurencji " Zatrudnia tylko po to aby dokuczac bosmanowi czy nas "Motywowac" przez duże M to brak jest nam zrozumienia dla działan pana M. Wrazenie dla obcych moze być jedno - zdala trzymaj sie od seven. a i jecze jedno Panie M. mamy pokore tylko dlatego ze mamy podpisane lojali - ale z tego co wiem to Beacie udało sie wyrwac i nie pracować juz za grosze .
obiektywna 2015-03-04 20:25:54
PRZESTAŃCIE JUŻ WYPISYWAĆ TE WSZYSTKIE BREDNIE .BOSMAN DAJCIE JUŻ SOBIE NA WSTRZYMANIE ZAJMIJCIE SIĘ SOBĄ NIE MACIE NIC INNEGO DO ROBOTY OPRÓCZ OCZERNIANIA.............PILNUJCIE SWOJEGO KRAMU
DB 2015-03-04 23:19:47
To forum na temat pracodawcy, i tego jak sie pracuje i jakich ludzi zatrudnia, ja np. nie pracuje w Bosmanie, ale nie chciałbym też pracowac w firmie gdzie pracują złodzieje, u mnie by to nie przeszło, na szczęście, w koncernach pianowych każdy handlowiec przed przyjęciem jest porządnie prześwietlany, pozdrowienia dla obydwu konkurencji
Obecny ....... 2015-03-05 18:45:36
Panie M . Szuka pan winnego kto pisze prawdę I sprytnie przezuca podejrzenia na innych. To nie Beata czy bosman . Jeżeli wszystkie wpisy o firmie seven to nie prawda to proszę napisać prawdę . I co pan napisze .?. Prawdę . ..? Oj chyba nie ......... .
biurwa 2015-03-11 09:01:39
on to wszystko wie ale uwaza sie za najwiekszego cwaniaka z najwiekszych .
k2 2015-03-12 08:08:10
coz robie tu ale mam juz tego dosyc.
kielce 2015-03-13 07:34:41
praca w seven jest dla malo inteligentnych i za duzo nie chcacych zarabiac
jest duza rotacja . jakosc kiepska, reklamacje itp . nie polecam
22 2015-03-13 15:48:42
To zwolnij się jesli masz dosyć przeciez nikt Cie tam sila nie zatrzymuje. Po co ten Twój publiczny lament...
Aga 2015-03-14 01:06:26
Jesli chcesz odejsc nie idz tylko do firmy ,,B,, bo wtedy zobaczyłbyś co to multum reklamacji,zawsze rozpatrywanych na niekorzyść klienta, 3/4 etatu, towar jeśli chodzi o jakość to tragedia, najczęściej przeterminowany, limit na km w autach, i inwigilacja głównie życia prywatnego pracowników, pracowałam tam pół roku, ludzie stamtąd dopiero uciekają, a za urlop oczywiście nie zapłacili, trzymaj sie lepiej Seven przynajmniej macie o niebo lepsze produkty
nowy 2015-03-17 14:18:33
Jedno pytanie co znaczy do firmy "B" . czy to bosman ?
jezeli tak to od nas tam pracuje pani i mowie ze jest zadowolona.
pozdrawiam
karaa 2015-03-24 19:00:23
znam dziewczynę z Kielc która w bosmanie pracuje i jak mi powiedziała ile zarabia to ja nawet 50 procent tego u putowski ego nie mam. ale bosman to producent a my dystrybutor i podrabiane garażowe nie jest nam obce
ktos 2015-03-26 14:58:00
Pracowalam kiedys u tego producenta, i tez wiem ile sie tam zarabia, grosze na smieciowej umowie, dlaczego najlepsza kadra sama odeszła, najlepisi handlowcy?, ja nie zdążyłam ale jak sie na l4 kogos zwalnia to dopiero prestiż, to teraz nowi-bez doswiadczenia zarabiaja ,wiecej niz ci co robili plany?, to niezła strategia, ale chyba na krótko, w Sevenie chyba tak nie ma
karo 2015-04-09 13:57:08
nie wiem czy z bosmana najlepsza kadra odeszla czy nie . wiem ile tam placa . ja w sevenie polowy tego nie mam. znam ludzi z bosmana i wiem . a u nas juz lapowki nie dzialaja, obietnice a o wizjach Pana putowskiego nie wspomne
ona 2015-04-13 16:45:05
to prawda . boramax jako marka bez lapowek nie istnieje !! ale juz wstyd ciagle cos proponowac klientom za te zamowienia . smieja sie z nas
znawca 2015-04-13 17:31:42
marka krzoki i tyle, nawet jeśli jakość jakaś tam jest w co wątpię to nikt tego nie zna, wiec trza smarować i smarować...
gary 2015-06-19 09:35:33
SMIESZNY JEST TEN NASZ PREZES PUTOWSKI - JEGO DYREKTOREK OPOWIADA BAJKI I OPOWIADA - TA FIRMA TO JEDNA WIELKA SCIEMA I GARAZ ( TAM SIE ROZLEWA IMPREGNAT I GRUNT )
KLIENCI JUZ DOSYC MAJA WCISKANIA IM PRZEZ NAS WSZELKIEGO RODZAJU ŁAPÓWEK
A POZA TYM CO TO ZA MARKA BORAMAX ? OSTATNIO MAJA MANIE WALI Z BOSMANEM - Z TEGO CO WIEM OD NAS LUDZIE TAM PRACUJA I ZARABIAJA .
obecna 2015-06-19 15:42:28
to nie sciem tylko :
poany - rytm el robi ( a jakosc kiepska reklamacje mamy )
silikon - krimelte ( ujdzie w tloku)
imprgnat - ( dekspol to jest blizej nie okreslony sklad)
CZYLI TO JEST SCIEMA
POZDRAWIAM
koli 2015-06-23 08:45:40
hi hi teraz pewnie zamiast mitschubischi białego evo tego co potargach wystawiają , kupia porsche białe aby ludzi przyciągac do stoiska .....
hi hi smieszna firma co samochód na targach wystawia
byly 2015-07-01 10:46:05
Panie Putowski i dyrektorku . kto mieczem wojuje od miecza ginie
w bosmanie chociaz porządne pensje maja !!! i nie musza dawac ciagle łapówek aby klienci od nich kupowali
Zostaw swoją opinię o Seven Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowo-Produkcyjne Marcin Putowski - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Seven Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowo-Produkcyjne Marcin Putowski