Pretty One Firma Krzysztof Kułakowski

Józefów

Opinie o Pretty One Firma Krzysztof Kułakowski

macarena 2011-02-04 06:53:17
przyjaźnie to firma jest nastawiona na początku, później nie jest tak kolorowo.... wynagrodzenie niższe już chyba byc nie może a wymagania jakby się zarabiało nie wiadomo ile.... nie polecam!
1
ZOCHA 2014-08-06 19:53:01
Praca w tej firmie to porażka szczegolnie w Lipówkach pracowałam tam tydzień i potwierdzam ze maja wyzej dupy niż nosy.a szczegolnie obsada w lipowkach wraz zkierowcami tej firmy kazdy to donosiciel I LIZODUPA .przemiał dziewczyn był ze hoohoo zadna nie wytrzymuje psychicznie bo praca to spoko ale te DZIUNIE to porazka rządzą a siedza i pierdza same w stołek naciagajac Pania Marię na nadgodziny (lewe)....NIE POLECAM 1228ZŁ
1
AGA 2014-08-06 19:55:15
ZGADZAM SIĘ Z ZOCHĄ!!!!!!!!!!!!! PORAŻKA
2
były pracownik 2014-09-05 09:26:03
Aga też muszę się z wami zgodzić pracowałam też tam dość długo z perspektywy czasu mogę stwierdzić ze zdecydowanie za długo,głównie do czego można się przyczepić to do "kierowniczek" że tak je nazwę chodź takie stanowisko nie należy się osobą które wprowadzają złą atmosferę w firmie powodując tym samym frustrację i spadek zaangażowania oraz doprowadzają do utraty pracowników.
Takie osoby nie mają sobie nic do zarzucenia a ja tylko życzę powodzenia i wytrwałości nowym pracownikom. Płaca nie adekwatna do pracy jaką tam wykonujesz.
2
d. 2014-09-06 21:04:27
Ja nie moge sie zgodzić z powyzszymi opiniami. Pracowalam tam tylko chwile, praca jak wszędzie ciezka. Jak sie chce pracować to sie pracuje. A atmosfera jak najbardziej ok.
1
SON . 2014-09-18 10:43:12
Współczuję nowym pracownikom !!! Praca ok , wszystkiego da się nauczyć . Jednak jedna z " kierowniczek" IZA - masakra . Jej chamskie odzywki , spojrzenia są nie do wytrzymania. Ciekawe kiedy szef dostrzeże , iż przez nie ciągle traci pracowników.
1
rozsądek 2014-09-24 16:23:52
Wszystko zależy gdzie pracowałaś w sensie w jakim mieście i na jakie dziewczyny trafiłaś włącznie z kierowniczką. Ja też nie mam dobrej opinie bo pracowałam 1,5 roku i nikomu nie polecam.
2
JKJJHGFTDGDZDF 2014-10-10 19:50:14
ojej ktoś tu jest bardzo sflustrowany swoja sytuacją...śmieszne jest to co piszecie. Zła atmosfera ? nigdy w życiu W lipówkach atmosfera jest ok Iza jest super kierownikiem.szkoda ze musiała obrywać za wasze nieróbstwo. Dziwne spojrzenia z jej strony?hehe może nie mogła patrzeć na twoją twarz;)bo inteligencja to z niej raczej nie błyskała. Brak odwagi z waszej strony powiedziec wprost tylko chowanie się po jakiś forach...DZIECI.
byly pracownik 2014-10-10 20:02:34
O ktos się tu zaczyna bronić osoba ktora nie miala by sobie nic do zarzucenia nie zwracala by w ogóle na takie komentarze uwagi pozdrawiamy ize ktora jako jedyna ma o sobie dobre zdanie i umieściła powyższy komentarz :)
hkhjcgcf 2014-10-10 20:06:58
pff zyjesz ta strona... śledzisz czy sie nikt nie odezwie. Iza ma swój honor i by sie tu nawet nie pokwapiła zeby odpisac na takie zagrania.. ale brak ogłady i intelgencji trzeba wytepić.;) pozdrawiam dziunie;p
jbhjbhbh 2014-10-10 20:11:22
uwazasz że ktoś przejmuje się twoim zdaniem błagam,,,śmieje się w duchu z twoich opini. nie chciało się pracować? za nieróbstwo się nie płaci..a za głupote zwraca uwagę.Dobrze że bidulka ma dobre serce i olała was.Panie z Garwolina;)
marta 2014-10-10 20:37:11
Jak sie nie ma wiekszych ambicji to i cale życie mozna spedzic na magazynie tak ze proponuje zająć sie praca pani izo i przestac wstawiac o sobie pozytywne komentarze dziecinada badz madra a dziewczyna daj spokój
Iza 2014-10-11 08:25:00
Witam. Bardzo długo zastanawialam sie czy ustosunkowac sie do powyzszych komemtarzy. Nie warto. Choc musze przyznac ze cel osiagniety-przykro sie czyta takie bzdury. W internecie każdy moze pisac anonimowo co chce. Tyle zarzutow, tyle zlosliwosci, imienne obsmarowanie a nawet nie masz odwagi sie podpisac. Pozdrawiam Iza
nina 2014-10-19 12:14:05
Czytam wasze opinie na temat tej firmy. Nie pracowaliście na szwalni w Garwolinie to dopiero jest tam horror. Obecna pani brygadzistka to niezłe ziółko niby jest taka miła a za twoimi plecami wkłada szpile w plecy. Jak by mogła to by zjadła gówno po szefowej tak włazi jej w dupę. Takie buble puszcza i zwala wszystko na pracowników w taki sposób się wybiela. Złapiesz ją za rękę a ona powie że to nie jej.Uważajcie jak się staracie o pracę.
2
marta 2014-10-21 21:54:12
JEDNYM SŁOWEM "PORAŻKA"
1
krawcowa 2015-01-12 17:53:10
oczywiście się zgadzam,nie zawiele umie same my krawcowe sobie radzimy jak możemy ,długo ta szwalnia nie pociągnie,szkoda że pozwolili odejsić brygadzistce z góry, Ta M.S plotkuje ,podsłuchuje i przenosi dalej,a jak oczernia i nie tylko ona typ psełdo koleżanki poprzedniczkę to po prostu nie wiem jak one mogą a wiem że bardzo pomagała dziewczyną szkoda,tracę wiarę w ludzi i ich lojalnośc ,a szczególnie brakarzom wstyd ,
pracownik 2015-02-01 18:18:14
zg adzam się w 100% tak jest ale do szefostwa to nie dociera postawili nie na tego konia szkoda
miła 2015-02-21 21:02:17
Witam
Czytam wasze komentarze i umieram ze śmiechu ponieważ nadal szefostwo trzyma nierobów, ludzi niczym innym się nie zajmują tylko plotami a nie pracą. Jeszcze nie pracowali zakładzie gdzie trzeba (usunięte przez administratora) by zarobić ale życzę im takiej pracy. Niedługo przyjdzie czas i na ten zakład jak będzie szefować trzymać niby brygadzistkę i niby brekarki one pociągną ten zakład na dno.
miła 2015-03-22 11:21:21
Zobaczcie jaką władzę ma szefowa nawet administrator boi się jej bo usuną prawdę a tam nie było nic nie zgodnego z prawdą a i tak zostało to usunięte. Myślę że dzięki tych opiniach ostrzeżemy ludzi przed wyzyskiem i nieuczciwością. NIE IDŹCIE DO OBOZU PRACY są inne zakłady gdzie można godnie i z szacunkiem pracować i być docenianym a nie skalowanym.
1
zadowolona 2015-04-01 01:53:49
Do Mila - Bardzo mi ciebie zal, idz sie lecz
Beata 2016-05-17 21:29:18
Wow! Jestem zdumiona tym wszystkim. Az trudno uwierzyc, ze za taka ladna kolecja ubran kryje sie tyle zlych emocji. Wyglada na to, ze Panie swaczki, mimo cajej swojej frustracji potrafia zrobic kawal dobrej roboty! Rozwarzalam zostanie klientem tej marki i bede dalej rozwarzac, poniewarz powyzsze komentarze dzialaja odstraszajaco! Kazdy jeden kierownik, brygadzista a juz napewno wlasciciel powinien zdac sobie sprawe, ze firma jest tworzona przez ludzi, ze to dzieki min firma moze sie rozwijac i wzrastac! Dobor pracownikow jest najistotniejszym czynnikiem. Jesli mimo zgranego zespolu lojalnych i chetnych do pracy ludzi firma kuleje to trzeba szukac powodow gdzies indziej... Im firma wieksza, tym slabsze relacje pracownika z wlascicielem, co w przypadku zle dobranej kadry zarzadajacej skutkuje rotacja pracownika nizszego szczebla (czytaj-pracownika, ktory w gruncie rzeczy wykonuje prace, bez ktorej produkt nie trafi do sprzedazy lub nie zostanie doreczony do klienta), a w konsekwencji przyczynia sie do zwiekszania kosztow firmy, spadku produktywnosci reszty zalogi i spadku utorzsamiana sie z marka!
Bogine przy maszynie - zycze Wam wiecej wiary w siebie i zdobycie sie na odwage porozmawiana z Gora (dyrektor, wlasciciel). Rozumiem, ze praca daje wam chleb, jednak nie moze zabierac wam godnosci i poczucia wlasnej wartosci! Jesli macie taki talent w rekach to nie marnujcie go w miejscu, gdzie sie Was nie docenia! Pozdrawiam. Niezdecydowana na marke, jednak wciaz potencjalna klientka. Beata
Zostaw swoją opinię o Pretty One Firma Krzysztof Kułakowski - Józefów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pretty One Firma Krzysztof Kułakowski