Nico Polska Sp. z o.o. Filia

Swadzim

Opinie o Nico Polska Sp. z o.o. Filia

admin 2015-09-24 08:16:45
Za jakiego pracodawcę uważasz firmę Nico Polska Sp. z o.o. Filia? Wypowiedz się na naszym forum.
1
nick 2015-10-11 20:42:11
JEDNA WIELKA KPINA SKLEP Z MONITORINGIEM JAK SIĘ ODEZWIESZ DO WSPÓŁPRACOWNIKA TO OD RAZU JEST TELEFON OD "PREZESA" ZE GADASZ A KLIENTKA CHODZI SOBIE SAMA CHOĆ BYŁAŚ U NIE I ZAPYTAŁAŚ CZY MOŻNA JEJ W CZYMŚ DORADZIĆ. PIENIĄDZE ŻADNA REWELACJA W FIRMACH OBOK BEZ PROBLEMU DOSTANIESZ LEPSZE WARUNKI FINANSOWE. WEEKENDY PRACUJĄCE 1 NIEDZIELA W MIESIĄCU WOLNA. NO I NIBY TOWAR WŁOSKI - POŁOWA PROSTO Z CHIN !!!!
11
roci 2016-09-01 16:41:59
Chciałam opisać swoją sytuację jaka mnie spotkała w salonie nico. Zastanawiałam się czy opisać to czy nie ale uznałam że prezes powinien mieć świadomość jakich ma pracowników. Jakiś czas temu robiłam u państwa zakupy na części odzieżowej i byłam bardzo zniechęcona.Zero obsługi panie zajęte zbyt sobą i rozmową więc poprosiłam jedną z pań z części obuwniczej aby sprawdziła mi rozmiar. Tam dziewczyny zawsze przemiłe starające się coś sprzedać, służące pomocą natomiast na odzieży poza trzema paniami które pracują od kilkunastu lat masakra. Zwróciłam uwagę przełożonej odzieży przy kasie to obsługując mnie rzuciła mi kartę oraz powiedziała że to sklep samoobsługowy. Obsługi zero natomiast nakleić nalepki na towar przy kasie to tak. Ocenę pozostawiam panu prezesowi.
1
justyna 2016-11-05 13:16:23
Ewidentnie ktoś z działu obuwniczego chce się podlizać szefowi, pewnie dlatego że odbiegają one kulturą osobistą , życzliwością od kadry z odzieży z czym miałam czasami do czynienia i takimi wpisami chcą podnieś własną wartość na szkodę firmy psując jej wizerunek. Osobiście robię okazjonalnie zakupy w Nico i mam zupełnie inne odczucia co do kompetencji personelu z odzieży , nie będę piała z zachwytu nad obsługą, ale zakupy w tym dziale to przyjemność, szkoda tylko że za każdą wizytą w Nico widzę coraz to nowe twarze a każdy lubi być obsługiwany przez ,,znajome,, widocznie wynagrodzenie personelu jest niższe niż image firmy.
4
Klient 2016-11-24 21:06:15
Popieram w całej rozciągłości szczególnie wątek z wynagrodzeniem !!!!!
Klientka 2016-11-27 20:03:06
Panie z działu obuwniczego zawsze chętne do pomocy :) dział odzieżowy .. Cieżko z pomocą a jak już sie poprosi o pomoc to jest wykonywana nie chętnie :/ wysokie ceny, połowa towaru z Chin .. Panie pracujące kilkanaście lat to juz sa znudzone praca, i nie chcą pomagać .. Nowe pracownice pomocne, miłe i uśmiechnięte ;)
1
Klient 2016-11-30 11:22:12
Ha ha ha na obuwiu pomocne . . . To dopiero ktoś miał fantazje gadają klienta mają gdzieś a jak przykleić kod do premii to lecą biegiem.
1
mały 2017-01-06 13:28:06
czytając odpowiedzi na opinie klientowskie mam wrażenie że odpowiadają na nie pracownicy nico
dlatego iż pisząc o przyklejaniu kodów do premii jako klient nie wiem o co chodzi:( żenada!!!!!!!
2
Joanna 2017-01-06 16:23:58
A ja chcę się podzielić czymś z innej beczki:)kupiłam w nico buty z firmy nouchka nie należą one do tanich ale przetańczyłam całego sylwestra no i są bardzo oryginalne są to moje drugie buty z droższej firmy wcześniej miałam zocale i kolejny trafiony zakup.Cenię sobie nico za profesjonalną i miłą obsługę,przestrzeń,swobodę i marki których nie kupisz w innych butikach.Gorąco polecam ten sklep!!!!!
Klient 2017-03-05 20:45:50
Coś z tym nico chyba nie tak widzę że cały czas szukają sprzedawców więc albo wymagania z kosmosu albo kiepska płacą
1
klient 2017-03-08 14:42:37
Znam ten sklep od dawna zaglądam tu coraz mniej i chyba będę zaglądał tu jeszcze mniej.
Byłem w nico w weekend ponieważ miałem zamiar kupić sobie garnitur i koszulę na I Kom.Św.dziecka
natomiast ceny mnie przeraziły koszula 700zł zastanawiałem się czy ktoś się pomylił czy szukają naiwnych klientów.W zasadzie to nie opłaca się jechać przez całe miasto ponieważ w tej cenie można też kupić w Starym Browarze. Haloo...,to jest Polka.
Klient 2017-03-11 10:21:37
Zgadzam się ceny z kosmosu w tych cenach a na pweno i w tanszych bez problemu się kupi w innych sklepach w miescie. A to przecież peryferia a nie centrum. Nico heloł pora się obudzić
klient 2017-03-12 20:52:03
Popieram to prawda pora się obudzić zanim będzie za póżno. Jakiś czas temu chciałem kupić spodnie nie było rozmiaru ale pani z obsługi powiedziała że mam zaglądać bo mogą się powtórzyć.Jechałem po trasie i postanowiłem wjechać owszem były ale już o 1/4 ceny droższe pani zaproponowała mi jeszcze inne za
749 zł .Uważam że to lekkie przegięcie. Ceny rosną jak grzyby po deszczu:)
Klient 2017-03-23 06:59:04
Coś się dzieje złego w nico szukają całego zespołu od kierownika obuwia przez zastępcę po sprzedawców, hm zacznijcie doceniać pracowników to ludzie będą pracować.
KLIENTKA 2017-03-23 20:02:53
CO WY PISZECIE TO TA BLONDYNKA JUŻ NIE JEST KIEROWNICZKA OBUWIA???
robot 2017-03-23 21:25:20
no i bardzo dobrze na tym obuwiu to okropnie sie kupuje
1
Zostaw swoją opinię o Nico Polska Sp. z o.o. Filia - Swadzim
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nico Polska Sp. z o.o. Filia