Nico Polska Sp. z o.o. Filia

Swadzim

Opinie o Nico Polska Sp. z o.o. Filia

Klientka 2016-11-27 20:03:06
Panie z działu obuwniczego zawsze chętne do pomocy :) dział odzieżowy .. Cieżko z pomocą a jak już sie poprosi o pomoc to jest wykonywana nie chętnie :/ wysokie ceny, połowa towaru z Chin .. Panie pracujące kilkanaście lat to juz sa znudzone praca, i nie chcą pomagać .. Nowe pracownice pomocne, miłe i uśmiechnięte ;)
1
Klient 2016-11-30 11:22:12
Ha ha ha na obuwiu pomocne . . . To dopiero ktoś miał fantazje gadają klienta mają gdzieś a jak przykleić kod do premii to lecą biegiem.
2
mały 2017-01-06 13:28:06
czytając odpowiedzi na opinie klientowskie mam wrażenie że odpowiadają na nie pracownicy nico
dlatego iż pisząc o przyklejaniu kodów do premii jako klient nie wiem o co chodzi:( żenada!!!!!!!
3
Joanna 2017-01-06 16:23:58
A ja chcę się podzielić czymś z innej beczki:)kupiłam w nico buty z firmy nouchka nie należą one do tanich ale przetańczyłam całego sylwestra no i są bardzo oryginalne są to moje drugie buty z droższej firmy wcześniej miałam zocale i kolejny trafiony zakup.Cenię sobie nico za profesjonalną i miłą obsługę,przestrzeń,swobodę i marki których nie kupisz w innych butikach.Gorąco polecam ten sklep!!!!!
Klient 2017-03-05 20:45:50
Coś z tym nico chyba nie tak widzę że cały czas szukają sprzedawców więc albo wymagania z kosmosu albo kiepska płacą
1
klient 2017-03-08 14:42:37
Znam ten sklep od dawna zaglądam tu coraz mniej i chyba będę zaglądał tu jeszcze mniej.
Byłem w nico w weekend ponieważ miałem zamiar kupić sobie garnitur i koszulę na I Kom.Św.dziecka
natomiast ceny mnie przeraziły koszula 700zł zastanawiałem się czy ktoś się pomylił czy szukają naiwnych klientów.W zasadzie to nie opłaca się jechać przez całe miasto ponieważ w tej cenie można też kupić w Starym Browarze. Haloo...,to jest Polka.
Klient 2017-03-11 10:21:37
Zgadzam się ceny z kosmosu w tych cenach a na pweno i w tanszych bez problemu się kupi w innych sklepach w miescie. A to przecież peryferia a nie centrum. Nico heloł pora się obudzić
klient 2017-03-12 20:52:03
Popieram to prawda pora się obudzić zanim będzie za póżno. Jakiś czas temu chciałem kupić spodnie nie było rozmiaru ale pani z obsługi powiedziała że mam zaglądać bo mogą się powtórzyć.Jechałem po trasie i postanowiłem wjechać owszem były ale już o 1/4 ceny droższe pani zaproponowała mi jeszcze inne za
749 zł .Uważam że to lekkie przegięcie. Ceny rosną jak grzyby po deszczu:)
Klient 2017-03-23 06:59:04
Coś się dzieje złego w nico szukają całego zespołu od kierownika obuwia przez zastępcę po sprzedawców, hm zacznijcie doceniać pracowników to ludzie będą pracować.
1
KLIENTKA 2017-03-23 20:02:53
CO WY PISZECIE TO TA BLONDYNKA JUŻ NIE JEST KIEROWNICZKA OBUWIA???
2
robot 2017-03-23 21:25:20
no i bardzo dobrze na tym obuwiu to okropnie sie kupuje
3
Była praciwnica 2017-03-31 21:22:03
Nico czas zejść na ziemię z tymi cenami to jest polska nie Włochy!!! Co do pracy to pracuje się tam okropnie
Zainteresowany 2017-04-03 21:12:26
Widzę że nico aktualnie poszukuje sprzedawców czy ktoś może napisać jak wygląda wynagrodzenie na ile można liczyć??? Jaki system pracy ???
Zainteresowana 2017-04-12 18:50:59
Ponawiam zapytanie o warunki pracy i płacy w nico chciałabym aplikować ale nie wiem czego się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej proszę o informacje dzieki
Klient 2017-04-25 20:11:36
Uuuuuu widzę że coś nie tak w tym nico nie tylko w swadzimiu ale i Modlnicy szukają obecnie sprzedawców ciekawe albo wymagania z kosmosu albo cienka kasa . . .
A.g. 2017-04-28 21:31:22
Co do pracy w Nico, jeden weekend wolny w miesiącu. I to jeszcze jak dobrze pójdzie .. czasami tylko jedna niedziela :/ kasa taka jak wszędzie, 1400 na rękę. Maja wymagania z kosmosu az nie chce sie tam pracować.
Niestety pracowałam tam kilkanaście miesięcy Indobrze ze odeszłam, znalazłam lepiej płatna prace i o wiele przyjemniejsza.
z 2017-05-02 12:01:51
A. g. czy możesz powiedzieć czy pracowałaś na dziale obuwia czy odzieży ??? z tego co wiem to teraz szukają na stronę obuwniczą i nie wiem czy składać cv??? z góry dzięki za info
Kuba 2017-05-05 13:19:11
Jak najbardziej złóż CV. Aktualnie są ogłoszenia na OLX i pracuj_pl. Dowiesz się wszystkiego sama i wyrobisz sobie swoją opinię.
A.g 2017-05-15 15:16:41
I dział obuwniczy i dział odzieży, masakra.
Same kłótnie o byle co.
Co działu obuwia to kiepsko.
Niby teraz zmienila sie kierowniczka ale podobna cały czas jest tam szajs.
Zainteresowana 2017-05-18 17:53:51
To kiepsko widzę chyba dam sobie spokój z ta firma. Dzięki A.G. za info
przestroga 2017-06-07 23:44:03
Pracowałam w Nico i wiem jak tam jest. Wszystko bylo w miare ok, odkąd przyszla pseudokierowniczka dragonka wszystko sie schrzaniło. Wiele osób odeszło i zostało zwolnionych. Wprowadzila mobbing i posługiwała sie wielokrotnie kłamstwami by wprowadzić zamieszanie między pracownikami. Za wszystkie swoje błędy obwiniała inne pracowniczki. Na uwage powinny też zasługiwać "stare babsztyle" które powinny dostać miotły i zamiatać (najlepiej parking). Nic nie robią tylko obgadują po kątach. Atmosfera bardzo napięta i toksyczna. Nie polecam.
4
Klient 2017-06-09 20:06:13
Uuu ale tu Ktoś poleciał no proszę widzę że w nico coraz gorzej już długi czas mają ogłoszenia to na olx czy na pracuje.pl i klapa nikt juz chyba tam nie chce pracowac.
2
Nie pozdrawiam 2017-06-16 02:32:00
Dzięki Bogu, pracowałam tu tylko kilka tygodni. Nie ma tu zbyt wielu osób przyjaźnie nastawionych do nowych pracowników. Stawka bardzo niska, napięcie i stres, jakiś monitoring, głupie uwagi ekspedientek, ogólnie nieprzyjemnie. W Biedronce lepiej płatna i ciekawsza praca. Niby "renomowany salon odzieżowy" a towar made in china, bardzo często kilka lat stary a nawet wielokrotnie prany. Przydałyby się jakieś szkolenia dla pracowniczek z języka polskiego bo często przy klientach nie potrafią wyksztusić z siebie żadnego sensownego słowa , ani porządnego zdania sklecić. No chyba że "ładnie Pani w tym wygląda" to szczyt możliwości i dobrego smaku. Żenada.
3
Była 2017-06-19 17:04:11
Prawda jest taka że sklep schodzi na dno kiedyś była profesjonalna obsługa towar z Włoch a teraz ani profesjonalnej fachowej obsługi ludzie z przypadku zawistni a towar szkoda gadać połowa jak nie więcej prosto z chin dzieki Bogu już tam nie pracuje znalazłam lepiej płatna pracę i w spokoju a nie pod ciągle presja monitoringu i Prezesa.
1
Bond 2017-06-21 23:29:19
Aby obsługa była profesjonalna to wymaga czasu, żeby nauczyć się przede wszystkim towaru i wynagrodzenie powinno być motywacją - a nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z resztą się zgadzam !!! Znajoma, która kiedyś tam pracowała miała tę średnią przyjemność tego doświadczyć. Tragedia!!! fałsz, straszenie i obłuda !!!!! Nie chciałbym tam pracować !!!
Zostaw swoją opinię o Nico Polska Sp. z o.o. Filia - Swadzim
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nico Polska Sp. z o.o. Filia