Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Tarnów

Opinie o Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Cowboy 2016-11-05 19:46:18
Jeżeli Apaczu jesteś gorliwym czytelnikiem "opinie ZBACH" to może coś napiszesz? Tylko co? Może jakie masz osiągnięcia w sprawnym kierowaniem firmą? Pamiętaj nie bądź skromny i pisz o wszystkich sukcesach!!! Czekam cierpliwie z paczką chusteczek w ręku!!!
10
Benjamin 2016-11-05 20:41:09
co do tych "sukcesów" to nasuwa się porównanie : Napoleon z "Folwarku zwierzęcego" ... skutki równie opłakane
6
Cowboy 2016-11-05 22:14:31
Wybitnie trafne porownanie))) Ale czy przypadkiem mnie się nie obrazi???
Cowboy 2016-11-05 22:18:46
Wybitnie trafne porównanie))) Ale czy przypadkiem knur się nie obrazi???
5
Serdeczny 2016-11-07 21:28:03
Apacz Frajerze skończ swoje zagrywki bo po cienkim lodzie stąpasz!!! Słyszałem, że postawiono Cię trochę dzisiaj do pionu he he :) Nie Miałeś odwagi nawet wyjść do ludzi!!! WSTYD!!!
18
Cowboy 2016-11-07 23:02:10
Czy Apacz jest frajerem??? On jest przekonany że my jesteśmy frajerami!!! Czerwony konusie my mamy umowę z tobą że co mięsiac za naszą sumienną pracę otrzymamy wynagrodzenie!!! Obecnie czekamy na "grusze"!!! Gdzie są nasze pieniądze z funduszu socjalnego? Czerwony nieudaczniku oddaj nam pieniądze!!!
22
Cowboy 2016-11-08 21:19:09
...jutro przyjedzie chłop z motyką by wykopać chwasta?... Co zrobi Kujawiak chyba sam Apacz nie wie! Może w końcu dla dobra ZBACH-u i nas wszystkich Kujawiak posłucha zwykłych ciemnych ludzi???
12
Cowboy 2016-11-09 19:24:39
...no niestety wieśniak dziś nie wyrwał chwasta!!!... Czy ktoś jest w stanie zrozumieć co ten Kujawiak kombinuje? Przecież w jego postępowaniu nie ma żadnej logiki! Chyba że się boi Apacza? Ponowie pytanie!!! Czerwony co ty prezentujesz swoją osobą? JESTEŚ PO PROSTU "...MNIEJ NIŻ ZEREO..."!!!
21
Cowboy 2016-11-13 21:23:50
Apacz jak zwykle spaceruje z syderczym uśmiechem! Przecież zarabia tylko około 20 tyś. zł miesiecznie!!! Czerwony spokojnie!!! Zobaczymy co przyniosą nam najbliższe dni! Może być mocna zawierucha???
7
strażak SAM 2016-11-16 17:28:09
I takim oto sposobem portal PINIE umarł Śmiercią naturalną.
NA KONIEC 2016-11-16 17:42:06
Oto nadchodzi dzień palący jak piec, a wszyscy pyszni i wszyscy wyrządzający krzywdę będą słomą,
więc spali ich ten nadchodzący dzień, tak , że nie pozostawi po nich ani korzenia, ani gałązki.
19
Serdeczny 2016-11-17 20:47:39
Czekam na tą chwilę :) Koniec to tak naprawdę początek. Czego??? Być może dowiemy się już niebawem!!!
Pozdrawiam Zawistnych
5
NA KONIEC 2016-11-18 19:48:14
Zawistnych ? ! A czego lub co komuś tu zazdrościć ? Nie ma czego.
4
Cowboyka 2016-11-22 18:14:37
Tyle się tu piszę ciekawego o tym wodzu APACZU człowieku inteligentnym , uczciwym wrażliwym na krzywdę każdego pracownika , dbającego o dobro firmy bo tak wynika z tych wpisów to ciekaw jestem kiedy zostanie uhonorowany przez załogę i wywieziony na taczkach dla dobra dalszego rozwoju firmy.
10
Serdeczna 2016-11-22 18:31:54
Niestety, ale Wielki Wódz Apacz jest człowiekiem, któremu brak EMPATII.
Więcej nie pisze bo byłyby to same wulgaryzmy.
10
grajek/a 2016-12-04 14:32:06
Coś tu parę wpisów znikło dosadnych na temat wielkiego wodza czyż aby zabolało - prawda za kuła w oczy i ingerencja długich rąk zadziałała / tylko że te ręce są spaprane klejem i nie da się tego niczym zmyć dokąd ten pan będzie na świeczniku /
14
NOWY ROK 2016-12-31 18:11:38
Chciałbym, żeby jutro się okazało, że taki " #Petru i #Nowoczesna " to był tylko sen, w pijanym sylwestrowym widzie. ( od widzenia) - przez analogię do ...
15
PAN 2017-01-08 19:37:55
Nara idzie chyba wszystko w dobrym kierunku nadeszła tak czekana stabilizacja światełko w tunelu coraz jaśniejsze a i atmosfera w firmie się stabilizuje NIC tylko klaskać jednak ta zmiana powrotna zrobiła swoje jak odpowiedni ludzie na swoich stołkach to i owoc widać i robić się chce.
9
PANI 2017-01-11 22:12:19
No i co zatkało kakao pesymistów trzeba wierzyć w szefa nawet w tych ciężkich chwilach jakie były bo przed nami lepsze jutro
-0- 2017-01-13 18:41:47
NIKT NIE JEST zASkoCZONY i NIKOGO NIC NIE ZATKAŁO.
12
yola 2017-02-11 06:40:55
Nareszcie lokomotywa się rozpędza zwłaszcza atmosfera wśród załogi coraz lepsza akcję byłego prezesa poszybowały w górę a teraz po następnej reorganizacji w biurach będą wyniki i wskażniki na zielono.
1
hyhyhy 2017-02-20 18:52:32
co się stało z waszym Apaczem ? pytam bo na Tamelu też jest taki Apacz Niemiec , który trwoni pieniądze ktore powinny należeć sę pracownkom ,a nie jego lichwiarskiemu procederowi.
2
ROZWAŻANIA NAD ŻYCIEM. 2017-03-02 16:51:40
Przypomnę, że moralność katolicka każe upatrywać bliźniego w każdym człowieku, mimo jego grzechów czy błędów.
Także w przeciwniku każe nam szanować dobrą wolę, uczciwość, zacność, zasługę.
A miłować każe Chrystus wszystkich bez wyjątku:
„A ja wam powiadam: Miłujcie nieprzyjacioły wasze, dobrze czyńcie tym, którzy was mają w nienawiści,
a módlcie się za prześladujących i potwarzających was, abyście byli synami Ojca waszego, który jest w niebiesiech, który każe słońcu swemu wschodzić na dobrych i złych i spuszcza deszcz na sprawiedliwych
i niesprawiedliwych” (Mt 5,44-45).
7
gowork 2017-03-04 22:06:36
Majster ty tam kładź pachwiny i stawej piony, a nie kontempluj na rusztowaniu
3
*COWBOY* 2017-03-14 19:13:18
CZEKAMY NA TACZKI skoro tak fajnie jest już ...
4
Zostaw swoją opinię o Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej