Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Tarnów

Opinie o Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Cowboy 2016-11-04 23:42:43
Czy mi ktoś potwierdzi wiadomość że dnia 25.10.2016 Harry Potter złożył rezygnacje? Czyżby Kujawiak znów nas oszukał??? Niemożliwe ((( Potwierdził kolejny raz że nie zależy mu na naszej przyszłości!!! Czerwony przydupas Kujawiaka robi swoje!!! Pomiata ludźmi ba prowadzi mobbing na każdym spotkaniu!!! Ty czerwony "rządzący impotencie" gdzie są nasze pieniądze??? Pamiętaj że ludzie dużo wiedzą i mają dobrą pamięć!!! Czerwony konusie jak to czytasz to się czerwienisz choć troszkę )))
16
-------MEMENTO______ 2016-11-05 10:55:35
Z wikipedi
Apacze (N'de lub Dine'é („Ludzie”)) – zespół grup etnicznych Indian Ameryki Północnej, spokrewnionych prawdopodobnie z Atabaskami, zamieszkujący rezerwaty w stanach Arizona, Nowy Meksyk i Oklahoma.
Nazwa Apacze obejmuje co najmniej osiem szczepów, spośród których najbardziej znanymi były szczepy Kiowa, Mescalero, Jicarilla i Chiricahua. Kilka z nich, w tym Chiricahua, określano jako Apaczów z White Mountain. W zachodnim Teksasie mieszkali Apacze Lipan, którzy po walkach z Meksykiem i z napierającymi na nich osadnikami amerykańskimi zostali wyparci do Nowego Meksyku.
Znamienny był ich styl osiedlania. Kiedy budowali wickiup, zazwyczaj ustawiali je w centrum obozowiska i przeznaczali dla kobiet, dzieci i starców. Wojownicy swoje szałasy stawiali wokół obozu, tworząc niejako „mur obronny” dla całej społeczności. Apacze przez dziesięciolecia stawiali zbrojny opór białym kolonialistom, najsławniejszy z wodzów plemienia, Geronimo poddał się w 1886 roku. Niemniej jednak do wczesnych lat 20. XX wieku zdarzały się przypadki zbrojnego oporu wobec kolonizacji prowadzonej przez Stany Zjednoczone Ameryki a następnie Meksyk[1].
8
Benjamin 2016-11-05 16:06:48
po co to wklejać takie pierdoły, przecież wszyscy wiedzą , ze nie chodzi o genezę słowa !!! tylko o skojarzenie , które trafia w punkt zarówno kolorem skóry jak i sposobem traktowania ludzi !!!
7
Cowboy 2016-11-05 19:46:18
Jeżeli Apaczu jesteś gorliwym czytelnikiem "opinie ZBACH" to może coś napiszesz? Tylko co? Może jakie masz osiągnięcia w sprawnym kierowaniem firmą? Pamiętaj nie bądź skromny i pisz o wszystkich sukcesach!!! Czekam cierpliwie z paczką chusteczek w ręku!!!
10
Benjamin 2016-11-05 20:41:09
co do tych "sukcesów" to nasuwa się porównanie : Napoleon z "Folwarku zwierzęcego" ... skutki równie opłakane
6
Cowboy 2016-11-05 22:14:31
Wybitnie trafne porownanie))) Ale czy przypadkiem mnie się nie obrazi???
Cowboy 2016-11-05 22:18:46
Wybitnie trafne porównanie))) Ale czy przypadkiem knur się nie obrazi???
5
Serdeczny 2016-11-07 21:28:03
Apacz Frajerze skończ swoje zagrywki bo po cienkim lodzie stąpasz!!! Słyszałem, że postawiono Cię trochę dzisiaj do pionu he he :) Nie Miałeś odwagi nawet wyjść do ludzi!!! WSTYD!!!
18
Cowboy 2016-11-07 23:02:10
Czy Apacz jest frajerem??? On jest przekonany że my jesteśmy frajerami!!! Czerwony konusie my mamy umowę z tobą że co mięsiac za naszą sumienną pracę otrzymamy wynagrodzenie!!! Obecnie czekamy na "grusze"!!! Gdzie są nasze pieniądze z funduszu socjalnego? Czerwony nieudaczniku oddaj nam pieniądze!!!
21
Cowboy 2016-11-08 21:19:09
...jutro przyjedzie chłop z motyką by wykopać chwasta?... Co zrobi Kujawiak chyba sam Apacz nie wie! Może w końcu dla dobra ZBACH-u i nas wszystkich Kujawiak posłucha zwykłych ciemnych ludzi???
12
Cowboy 2016-11-09 19:24:39
...no niestety wieśniak dziś nie wyrwał chwasta!!!... Czy ktoś jest w stanie zrozumieć co ten Kujawiak kombinuje? Przecież w jego postępowaniu nie ma żadnej logiki! Chyba że się boi Apacza? Ponowie pytanie!!! Czerwony co ty prezentujesz swoją osobą? JESTEŚ PO PROSTU "...MNIEJ NIŻ ZEREO..."!!!
21
Cowboy 2016-11-13 21:23:50
Apacz jak zwykle spaceruje z syderczym uśmiechem! Przecież zarabia tylko około 20 tyś. zł miesiecznie!!! Czerwony spokojnie!!! Zobaczymy co przyniosą nam najbliższe dni! Może być mocna zawierucha???
7
strażak SAM 2016-11-16 17:28:09
I takim oto sposobem portal PINIE umarł Śmiercią naturalną.
NA KONIEC 2016-11-16 17:42:06
Oto nadchodzi dzień palący jak piec, a wszyscy pyszni i wszyscy wyrządzający krzywdę będą słomą,
więc spali ich ten nadchodzący dzień, tak , że nie pozostawi po nich ani korzenia, ani gałązki.
14
Serdeczny 2016-11-17 20:47:39
Czekam na tą chwilę :) Koniec to tak naprawdę początek. Czego??? Być może dowiemy się już niebawem!!!
Pozdrawiam Zawistnych
4
NA KONIEC 2016-11-18 19:48:14
Zawistnych ? ! A czego lub co komuś tu zazdrościć ? Nie ma czego.
2
Cowboyka 2016-11-22 18:14:37
Tyle się tu piszę ciekawego o tym wodzu APACZU człowieku inteligentnym , uczciwym wrażliwym na krzywdę każdego pracownika , dbającego o dobro firmy bo tak wynika z tych wpisów to ciekaw jestem kiedy zostanie uhonorowany przez załogę i wywieziony na taczkach dla dobra dalszego rozwoju firmy.
8
Serdeczna 2016-11-22 18:31:54
Niestety, ale Wielki Wódz Apacz jest człowiekiem, któremu brak EMPATII.
Więcej nie pisze bo byłyby to same wulgaryzmy.
9
grajek/a 2016-12-04 14:32:06
Coś tu parę wpisów znikło dosadnych na temat wielkiego wodza czyż aby zabolało - prawda za kuła w oczy i ingerencja długich rąk zadziałała / tylko że te ręce są spaprane klejem i nie da się tego niczym zmyć dokąd ten pan będzie na świeczniku /
12
NOWY ROK 2016-12-31 18:11:38
Chciałbym, żeby jutro się okazało, że taki " #Petru i #Nowoczesna " to był tylko sen, w pijanym sylwestrowym widzie. ( od widzenia) - przez analogię do ...
10
PAN 2017-01-08 19:37:55
Nara idzie chyba wszystko w dobrym kierunku nadeszła tak czekana stabilizacja światełko w tunelu coraz jaśniejsze a i atmosfera w firmie się stabilizuje NIC tylko klaskać jednak ta zmiana powrotna zrobiła swoje jak odpowiedni ludzie na swoich stołkach to i owoc widać i robić się chce.
8
PANI 2017-01-11 22:12:19
No i co zatkało kakao pesymistów trzeba wierzyć w szefa nawet w tych ciężkich chwilach jakie były bo przed nami lepsze jutro
-0- 2017-01-13 18:41:47
NIKT NIE JEST zASkoCZONY i NIKOGO NIC NIE ZATKAŁO.
8
yola 2017-02-11 06:40:55
Nareszcie lokomotywa się rozpędza zwłaszcza atmosfera wśród załogi coraz lepsza akcję byłego prezesa poszybowały w górę a teraz po następnej reorganizacji w biurach będą wyniki i wskażniki na zielono.
1
hyhyhy 2017-02-20 18:52:32
co się stało z waszym Apaczem ? pytam bo na Tamelu też jest taki Apacz Niemiec , który trwoni pieniądze ktore powinny należeć sę pracownkom ,a nie jego lichwiarskiemu procederowi.
1
Zostaw swoją opinię o Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej