Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Tarnów

Opinie o Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej

Somebody 2016-10-28 21:35:14
Stało się ... zamiast eldorado kolejny tydzień bidy z nędzą a Apacz nie poczuwa się do odpowiedzialności za swój " sukces " , swoją drogą bycie prezesem to jednak trudniejsze niż się wydaje ... często trzeba uszanować odmienny od własnego punkt widzenia!!! Jeszcze tylko mnie zastanawia , dlaczego taki geniusz dalej marnuje się na Zbachu ?
13
ona 2016-10-29 19:53:35
Ja natomiast zastanawiam sie gdzie są te nasze silne związki zawodowe które nie potrafią tego grajka weselnego wywiez na taczkach czy mało jest argumentów i haków na tego beznadzieję .
7
___MEMENTO ___+ 2016-11-01 18:33:11
CYTAT Z INTERNETU :
" Inwestor branżowy nabył 100% (107.700) udziałów w spółce zależnej Azotów Tarnów. Nabywcą Zakładów Budowy Aparatury Chemicznej ZBACh sp.z o.o. jest płocka grupa kapitałowa
Petro Mechanika SA.
- Sprzedaż udziałów w ZBACh została dokonana na drodze pisemnego zaproszenia do rokowań, skierowanego do inwestorów finansowych, branżowych i pracowników spółki. Najbardziej korzystną ofertę złożyła Spółka Petro Mechanika SA., działająca w imieniu własnym oraz spółek
Petro Eltech Sp. z o.o. i Petro Remont Sp. z o.o. Podczas negocjacji firma ta potwierdziła warunki oferty, które szczegółowo zostały przeniesione do umowy sprzedaży udziałów - wyjaśnia Jerzy Jurczyński, rzecznik prasowy Azotów Tarnów.
4
-------MEMENTO______ 2016-11-01 18:36:55
C.D.
W zależności od tego, jakie zarząd ZBACh-u będzie miał pomysły, będziemy próbować wspólnie realizować pakiet inwestycyjny dla przyszłości firmy i jej pracowników - powiedział Tomasz Mazur, Prezes Zarządu Petro Mechanika S.A.
Nowy właściciel ZBACh sp.zo.o. zobowiązał się do realizacji pakietu socjalnego i programu inwestycyjnego na warunkach uzgodnionych z zakładowymi organizacjami związkowymi.
- Wynegocjowaliśmy dobry pakiet, okres gwarancyjny to 3 lata. W tym czasie są pewne gwarancje zatrudnieniowe. Okres gwarancyjny rozciąga się na płace, tzn. nie mogą one być niższe niż w dniu podpisania umowy. Co ważne, wynegocjowaliśmy przeniesienie korzystnych zapisów z pakietu socjalnego do zakładowego układu zbiorowego pracy oraz szereg zabezpieczeń natury socjalnej. Wydaje mi się, że pakiet inwestycyjny, który został również ustalony w umowie, daje jakieś gwarancje rozwoju tej firmy - powiedział Andrzej Sikora, przewodniczący NSZZ "Solidarność" Azotów Tarnów. "
2
ona 2016-11-03 09:00:16
Ryba zawsze psuję się od głowy mam za tym pytanie co nasze prężne związki zawodowe zrobiły w tym kierunku żeby podziękować temu panu który się nie sprawdził i doprowadził do sytuacji w jakiej znajduje się ZBACH. Jako finansowy i były prezes nie powinien już tu pracować z uwagi na ogromny bagaż zła jaki na nim ciąży chyba że są inne więzi między stronami to przepraszam.
9
___MEMENTO ___+ 2016-11-03 17:07:41
Od lat chodziły słuchy ,że związki nasze kochane nic nie mogą , a tak na marginesie , to co zrobiły
chodzi mi o to , czy dzięki nim pracownicy coś zyskali , ponad na co pozwalali im prezesi ?
Co z przynależności do tych organizacji miały DZIEWCZYNY wtoczone do "podziemi" ?
Na okrągło chodziły słuchy, że będą tu i tam przekazane ? Jak wówczas działali pan Endriu i Romario?
Co zyskali ? Przejęli się ich losem i nie tylko ich ? Więc o jakich związkach my tu mówimy ?
Komu pomogły ? Chyba tylko sobie. samym. Nie ma obecnie na Z-chu Związkowców z krwi i z kości, DZIAŁAJĄCYCH NA KORZYŚĆ PRACOWNIKÓW !!!! podobno nic już nie mogą zdziałać ponieważ jesteśmy firmą PRYWATNĄ, a wiec taką w której nikt już nie będzie się (podobno) liczyć ze związkami. I na koniec pytanie : taka jest prawda , czy taką prawdę mamy zaakceptować ?
Pozdrawiam .
11
GRAJEK/A 2016-11-04 13:44:06
Taka prawda Ci panowie związkowcy mają się świetnie i razem z byłym nieudacznikiem piastują nadal szczytne stanowiska bo korytko jest dla wybrańców .
6
Cowboy 2016-11-04 23:42:43
Czy mi ktoś potwierdzi wiadomość że dnia 25.10.2016 Harry Potter złożył rezygnacje? Czyżby Kujawiak znów nas oszukał??? Niemożliwe ((( Potwierdził kolejny raz że nie zależy mu na naszej przyszłości!!! Czerwony przydupas Kujawiaka robi swoje!!! Pomiata ludźmi ba prowadzi mobbing na każdym spotkaniu!!! Ty czerwony "rządzący impotencie" gdzie są nasze pieniądze??? Pamiętaj że ludzie dużo wiedzą i mają dobrą pamięć!!! Czerwony konusie jak to czytasz to się czerwienisz choć troszkę )))
12
-------MEMENTO______ 2016-11-05 10:55:35
Z wikipedi
Apacze (N'de lub Dine'é („Ludzie”)) – zespół grup etnicznych Indian Ameryki Północnej, spokrewnionych prawdopodobnie z Atabaskami, zamieszkujący rezerwaty w stanach Arizona, Nowy Meksyk i Oklahoma.
Nazwa Apacze obejmuje co najmniej osiem szczepów, spośród których najbardziej znanymi były szczepy Kiowa, Mescalero, Jicarilla i Chiricahua. Kilka z nich, w tym Chiricahua, określano jako Apaczów z White Mountain. W zachodnim Teksasie mieszkali Apacze Lipan, którzy po walkach z Meksykiem i z napierającymi na nich osadnikami amerykańskimi zostali wyparci do Nowego Meksyku.
Znamienny był ich styl osiedlania. Kiedy budowali wickiup, zazwyczaj ustawiali je w centrum obozowiska i przeznaczali dla kobiet, dzieci i starców. Wojownicy swoje szałasy stawiali wokół obozu, tworząc niejako „mur obronny” dla całej społeczności. Apacze przez dziesięciolecia stawiali zbrojny opór białym kolonialistom, najsławniejszy z wodzów plemienia, Geronimo poddał się w 1886 roku. Niemniej jednak do wczesnych lat 20. XX wieku zdarzały się przypadki zbrojnego oporu wobec kolonizacji prowadzonej przez Stany Zjednoczone Ameryki a następnie Meksyk[1].
Benjamin 2016-11-05 16:06:48
po co to wklejać takie pierdoły, przecież wszyscy wiedzą , ze nie chodzi o genezę słowa !!! tylko o skojarzenie , które trafia w punkt zarówno kolorem skóry jak i sposobem traktowania ludzi !!!
5
Cowboy 2016-11-05 19:46:18
Jeżeli Apaczu jesteś gorliwym czytelnikiem "opinie ZBACH" to może coś napiszesz? Tylko co? Może jakie masz osiągnięcia w sprawnym kierowaniem firmą? Pamiętaj nie bądź skromny i pisz o wszystkich sukcesach!!! Czekam cierpliwie z paczką chusteczek w ręku!!!
8
Benjamin 2016-11-05 20:41:09
co do tych "sukcesów" to nasuwa się porównanie : Napoleon z "Folwarku zwierzęcego" ... skutki równie opłakane
6
Cowboy 2016-11-05 22:14:31
Wybitnie trafne porownanie))) Ale czy przypadkiem mnie się nie obrazi???
Cowboy 2016-11-05 22:18:46
Wybitnie trafne porównanie))) Ale czy przypadkiem knur się nie obrazi???
5
Serdeczny 2016-11-07 21:28:03
Apacz Frajerze skończ swoje zagrywki bo po cienkim lodzie stąpasz!!! Słyszałem, że postawiono Cię trochę dzisiaj do pionu he he :) Nie Miałeś odwagi nawet wyjść do ludzi!!! WSTYD!!!
15
Cowboy 2016-11-07 23:02:10
Czy Apacz jest frajerem??? On jest przekonany że my jesteśmy frajerami!!! Czerwony konusie my mamy umowę z tobą że co mięsiac za naszą sumienną pracę otrzymamy wynagrodzenie!!! Obecnie czekamy na "grusze"!!! Gdzie są nasze pieniądze z funduszu socjalnego? Czerwony nieudaczniku oddaj nam pieniądze!!!
19
Cowboy 2016-11-08 21:19:09
...jutro przyjedzie chłop z motyką by wykopać chwasta?... Co zrobi Kujawiak chyba sam Apacz nie wie! Może w końcu dla dobra ZBACH-u i nas wszystkich Kujawiak posłucha zwykłych ciemnych ludzi???
12
Cowboy 2016-11-09 19:24:39
...no niestety wieśniak dziś nie wyrwał chwasta!!!... Czy ktoś jest w stanie zrozumieć co ten Kujawiak kombinuje? Przecież w jego postępowaniu nie ma żadnej logiki! Chyba że się boi Apacza? Ponowie pytanie!!! Czerwony co ty prezentujesz swoją osobą? JESTEŚ PO PROSTU "...MNIEJ NIŻ ZEREO..."!!!
19
Cowboy 2016-11-13 21:23:50
Apacz jak zwykle spaceruje z syderczym uśmiechem! Przecież zarabia tylko około 20 tyś. zł miesiecznie!!! Czerwony spokojnie!!! Zobaczymy co przyniosą nam najbliższe dni! Może być mocna zawierucha???
7
strażak SAM 2016-11-16 17:28:09
I takim oto sposobem portal PINIE umarł Śmiercią naturalną.
NA KONIEC 2016-11-16 17:42:06
Oto nadchodzi dzień palący jak piec, a wszyscy pyszni i wszyscy wyrządzający krzywdę będą słomą,
więc spali ich ten nadchodzący dzień, tak , że nie pozostawi po nich ani korzenia, ani gałązki.
5
Serdeczny 2016-11-17 20:47:39
Czekam na tą chwilę :) Koniec to tak naprawdę początek. Czego??? Być może dowiemy się już niebawem!!!
Pozdrawiam Zawistnych
3
NA KONIEC 2016-11-18 19:48:14
Zawistnych ? ! A czego lub co komuś tu zazdrościć ? Nie ma czego.
Cowboyka 2016-11-22 18:14:37
Tyle się tu piszę ciekawego o tym wodzu APACZU człowieku inteligentnym , uczciwym wrażliwym na krzywdę każdego pracownika , dbającego o dobro firmy bo tak wynika z tych wpisów to ciekaw jestem kiedy zostanie uhonorowany przez załogę i wywieziony na taczkach dla dobra dalszego rozwoju firmy.
6
Serdeczna 2016-11-22 18:31:54
Niestety, ale Wielki Wódz Apacz jest człowiekiem, któremu brak EMPATII.
Więcej nie pisze bo byłyby to same wulgaryzmy.
6
Zostaw swoją opinię o Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zbach Sp. z o.o. Zakład Budowy Aparatury Chemicznej