Grey Wolf Marek Pachulski

Gdańsk

Opinie o Grey Wolf Marek Pachulski

kocham sukienki 2014-06-10 21:14:39
Praca w sklepie Grey Wolf to czysta przyjemność ,zero stresu , wypłata w porównaniu z innymi sklepami niebo ,podstawa plus premia od sprzedaży . Szef w porządku człowiek ,szanuje pracowników. POLECAM
3
Lili 2014-08-30 10:36:34
Nie wiem, czy znajdzie sie tu jakas negatywna opinia, bo na temat firmy, pracy w niej i samego Pana Marka nie mozna nic zlego powiedziec. Warunki pracy idealne, zarobki rewelacyjne, praca w Grey Wolf to czysta przyjemność:-) Jak sie robi co sie lubi i czuje sie docenianym to z czystym sumieniem POLECAM prace i każdemu życze aby byl z pracy tak zadowolony jak ja:-)
3
Doris 2014-09-23 17:59:17
Podzielam opinię przedmówczyni.Pracuję w sklepie od roku i jestem bardzo zadowolona.W innym mieście.Wykonuję swoją pracę z przyjemnością i doceniam obecną szefową,a bardzo lubię p.Jarka kontakt w firmie co prawda telefoniczny,ale jest ok.Pozdrowienia dla Pani Ewy i Pani Oli które zawsze służą pomocą w razie potrzeby.Polecam pracę w tej Firmie.
zadowolona 2014-12-11 21:40:57
huraaa dostałam pracę:) nic więcej nie mogę napisac ale za jakiś czas napewno podzielę się swoimi doświadczeniami.Pracowałam już wiele lat w podobnej konfekcji damskiej dlatego bardzo mi na takiej pracy zależało:) cieszę się!:)
1
mix 2014-12-13 23:29:00
dziewczyny na jakim poziomie są tam zarobki? czy jest realne 2tyś netto
wolfka 2015-11-22 18:23:04
witam
pracuje w tej firmie juz od jakiegos czasu narzekać nie powinnam,ale zarobić 2tys plus prowizje śmiech na sali - moze dlatego ze pracuje dla firmy na zasadzie franczyzy tzn ludzi dla których pracuje maja to na tej zasadzie. premii nie ma nawet na swieta :a co do pana Jarka to gbur
1
abc 2015-12-08 18:51:54
witam jakie są zarobki netto w tej firmie są jakieś preme ?Jakieśbenefity? Jaki jest system pracy?
6
iks 2015-12-10 17:39:17
witam jakie są realne zarobki w tej firmie?
3
Xyz 2016-01-29 18:14:57
Pracuję w tej firmie długo i nie powiem złego słowa o szefostwie czy osobach z biura bo takich to ze świecą szukać, co innego tyczy się niektórych pracowników... Ale to już zależy jak się trafi.
Ello 2016-02-19 14:32:13
Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna. Zwracaja uwage na cos szczegolnego?
Gonzo 2016-07-17 17:34:42
Warunki pracy w Grey Wolf są wymarzone. Płaca też. Nigdzie jako sprzedawca nie zarabiałam tyle. Oczywiście jeśli ma się w d..ie klientów to będzie się narzekać na zarobki.
Zostaw swoją opinię o Grey Wolf Marek Pachulski - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grey Wolf Marek Pachulski