Mario Conde Mariusz Żuk

Olsztyn

Opinie o Mario Conde Mariusz Żuk

adam 2011-12-13 13:04:22
chyba żartujesz sobie:))firma godna pochwały?!?! to chyba sam właściciel pisał.
pracowała moja siostra doskonale znam żonę szefa i jego samego.
powiem tylko jedno nigdy więcej nikomu nie polecam pracy z takimi ludźmi. a zwłaszcza ta kobieta która udaje szefowa.
wyplata aż się sama upomnisz, i wtedy złe, urlop to jak chorobowe.
chłopie nie wiem gdzie ty pracowałeś ale na pewno nie w tej firmie.
ja nie polecam
5
Marta 2012-03-21 17:11:09
nie polecam pracy w tej firmie, kobieta która zarządza wszystkim jest nie kompetentna i złe traktuje pracowników. Rozgrywki małżeńskie które bezpośrednio odbijają się na pracownikach. wynagrodzenie najniższą krajowa. nie warto chyba ze na chwilę bo dłużej nie da się wytrzymać z tymi ludźmi.
1
pracuje tam jeszcze 2012-06-15 20:13:21
długo pracuje tam i mogę coś o tym powiedzieć. Nie polecam nikomu pracy w tym miejscu i z tymi ludźmi.Szukam pracy ale w Olsztynie wiadomo jak jest bez znajomości nie dostaniesz normalnej pracy.
Co mogę powiedzieć? nie polecam tego miejsca
4
Ania 2015-06-17 18:56:56
Pracowałam w tej firmie niedługo ale musze przeznać ,że jest to bardzo dobra firma polecam wszystkim☺☺
4
Pracownica 2015-09-17 18:58:12
Tragedia! nie polecam!! szefowa nie odbierala nigdy telefonu, dzwonila tylko jak czegos chciala a ty byles zdany sam na siebie. pretensje o wszystko, wydzieranie sie na pracownika bez powodu. tylko z powodu tego ze nie skontaktowala sie z mezem na jakis temat, wyplata sie spozniala, jak wezmiesz wczesniej to masz wala od razu zadzwoni i cie zwolni. siebie nie widzi, ale ty musisz chodzic jak w zegarku. poluje zawsze na jakas dziewczyne a pozniej ja gnebi
7
kilo 2016-02-07 14:04:13
miałem okazję popracować w tej firmie i chyba dobrze mi się trafiło. Były małe poślizgi w wypłacie ale dostawałem tyle na ile się umówiliśmy, plus premie za większe sprzedaże. starałem się więc też jeździłem trochę po klientach w Polsce i załapałem się też na targi w Portugalii. Faktem jest, że opinie są podzielone. Ale trzeba zastanowić się z czego to wynika? Ze słabego ruchu i małych utargów? Teraz pracuję w farmacji i mam okropne szefostwo, tyle że pieniądze trochę większe.
3
jaaa 2016-04-08 23:53:35
pracowalam tam.. szef to pantofel zony, ktory boi sie powiedziec cokolwiek, a zona to wredna s*ka! nie traktuja powaznie osob, ktore dla nich pracuja! peace!
2
już była klientka 2017-05-24 20:06:52
nie polecam zakupu obuwia w sklepie Revolution ,ponieważ właściel Mariusz Żuk nie szanuje swoich klientów ,znam wszystkie kolekcje obuwia w tym sklepie od jego powstania .W tym roku wiosną zgłosiłam reklamację kaloszy ,która nie została uwzględniona ,jako powód podano żle dopasowane obuwie .absurd ,osoba która rozpatrywała reklamację to najprawdopodobniej kolega własciela sklepu ,ponieważ nie było pieczątki producenta .Myślę ,że kalosze podróbki zostały sprowadzone nielegalnie .Właściciel nie odbiera korespondencji z Inspekcji Handlowej i nie wyraża chęci porozumienia się , być może z tchórzostwa , wstydu i spojrzenia prosto w oczy .Mariusz Żuk w czasie wysyłanej korespondencji przebywał na terenie Olsztyna ,nawet przechodziłam obok jego sklepu mieszczacego się na pasażu w Auchan i gdy mnie zobaczył zapytał swoją pracownicę cyt..czy to ta ,chodziło o mnie ,co świadczy o bardzo ubogiej zarówno kulturze jak i zachowaniu właściela .Wiadome mi że niektórzy klienci odpuścili sobie wszelkie relacje z tym panem ,no bo cóż jaki pan taki kram .Czy pan Żuk w ramach obrony po moim wpisie poprosi kolejnych swoich znajomych o pozytywne opinie ,zbyt proste i tendencyjne .Dzisiaj jego sprzedawczyni gdy mnie zobaczyła , a stała za mną w kolejce spuściła oczy wstydziła się .
orzeł338 2017-10-09 19:51:39
chyba panią Bóg opuścił to że pani źle dobiera buty i łazi w nich po dworze to nie wina właściciela. pozdrawiam proszę myśleć co się pisze bo psuje pani opinie o bardzo dobrej prestiżowej firmie
Zostaw swoją opinię o Mario Conde Mariusz Żuk - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mario Conde Mariusz Żuk