Pleban Lilianna Sklep Obuwniczy

Sieradz

Opinie o Pleban Lilianna Sklep Obuwniczy

platformiak 2015-11-02 15:03:14
Co sądzicie o właścicielce i sklepie ??
1
PIS 2016-05-03 23:21:46
Oszustka uważać na nią !!!
KURS 2016-08-07 20:25:40
Potwierdzam oszust i naciągacz ostatnio wykorzystała chłopaka na 20 tys .
Pulpit 2016-09-26 10:01:52
W 2007 roku podobno w Sieradzu też chłopaka wykorzystała na 15 tys uważać na nią !!!
1
Sprawiedliwość 2016-10-27 09:55:11
Osoba obecnie pracuje w MOPS w Zduńska Wola .Taka osoba nie powinna tam pracować !!!!
Gardzi klientami i traktuje ich jak jakieś bydło !!!
Uwaga 2016-12-10 19:58:25
Córka Noemi Raj o wszystkim wiedziała, lecz woli nie interesować się oszustwami matki. W poprzednich latach komentarze z internetu kasowała by zatrzeć matki wyłudzenia.
abc 2017-04-08 09:22:17
Potwierdzam w Sieradzu też ma opinie oszustki i złodziejki. Córka Noemi Raj o wszystkim wie potwierdzam
znajmoy 2017-06-08 13:47:49
Mogę potwierdzić oszust !!!!
W 2006 roku wyłudziła pieniądze i sprawa była na policji, lecz sprawa została umorzona.
W 2007 do obecnej chwili pracuje w MOPS Zduńska Wola i ciągle udaje jej się wykorzystać ludzi.
Nie ma skrupułów osoba, nawet pracownika MOPS oszukała na 20 tys zł i grożono mu i jak jego rodzinie.
Córka Noemi Raj o tym wiedziała i tłumaczenia jej są takie, iż nie jest to jej sprawa. Córka groziła tej osobie, iż poda go do sądu za stalking bo ją to denerwuje, iż prawda wyszła na jaw. Wiem to wszystko od tej osoby.
Zostaw swoją opinię o Pleban Lilianna Sklep Obuwniczy - Sieradz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pleban Lilianna Sklep Obuwniczy