Media-Service Piotr Zmudziński

Dąbrowa Górnicza

Opinie o Media-Service Piotr Zmudziński

Rambi 2014-02-25 19:21:55
Ja nadal pracuję , wypłata na czas , pretensje zawsze są , ale podobno wszędzie tak jest ? Mi pracuje się dobrze robię swoją robotę i mam spokój , zobaczymy co dalej . Jeżeli chodzi o wypowiedź ,,gość'' to nie bardzo rozumiem w jaki sposób wykańcza ? róbmy swoje i będzie spokój he he he
1
canibal 2014-06-01 04:18:05
Niech każdy robi swoje i będzie gut
OBECNI 2014-06-06 13:59:44
OBECNIE WSZYSCY SZUKAMY PRACY KAŻDY NA SWOJĄ RĘKĘ , STRES , STRES , STRES
I CIĄGLE TO SAMO ,,ale niech pani słucha '' pracownik nie ma możliwości wypowiedzenia się . Prezes ? koń by się uśmiał
kandydat 2014-07-31 10:19:57
WITAM PROSZĘ O INFORMACJE JAK SIE PRACUJE ? JAKA ATMOSFERA W PRACY ? JAKIE ZAROBKI CHCIAŁBYM PÓJŚĆ NA ROZMOWY WSTEPNE ALE CZYTAM TE OPINIE POWYŻEJ I TROCHE SIĘ ZMARTWIŁEM .
Z 2014-08-18 14:52:31
Odp) Pracuje się normalnie jak wszędzie , atmosfera bardzo fajna , fajne koleżanki i koledzy , szef spoko wymaga jak każdy . Ma szacunek do ludzi i liczy się z ich zdaniem. Zarobki dobre jak nie powiem bardzo dobre ( + premie patrząc na inne firmy ) , gdzie trzeba pracować soboty , a czasem i niedziele. Kolego głowa do góry i śmiało wal na rozmowy bądź elokwentny , kreatywny a nie zginiesz pozdrawiam Z
gość 2014-08-22 14:47:04
Jaki szacunek?Jakie zdanie? Jakie zarobki? Szef patrzy aby tylko odjąć coś od wypłwty.
MR 2014-10-02 16:45:51
Firma Media servise to jakaś maskara wykorzystują firmy do współpracy a póżniej nie płacą po wykonanej pracy trzeba się sądzić aby dostać araobioną!11swoja kaskę .... Maskara jakaś . NIe polecam w 100%
1
pm 2014-10-09 19:58:13
Szef nie płaci pracownikom jak i podwykonawcą bo woli wydać na dragi niż cokolwiek zainwestować w ludzi. "Kupuje" wszystko jak leci, a potem nie opłaca faktur. Ktoś kto zna i chce z nim wchodzić w interesy wie, że najpierw kasa i to do ręki bo na przelew może się nie doczekać.
driver 2014-10-10 14:47:29
Państwowa Inspekcja Pracy i gość ma ciepło , umowy śmieciowe , lewa kasa pod stołem , wszystko to pachnie kryminałem ludzie gdzie my pracujemy ? w kiblu ?
Prezes nie liczy się z nikim , tylko z własną kasą , więc ?
zgłośmy go do PIP u i bedzie pozamiatany cwaniaczek .!!!!!!!
lola 2014-10-24 11:07:32
Ludzie dajcie spokój Piotrowi , co wy chcecie od niego ? on jest dobry człowiek
co was pogięło ? chcielibyście umowy o pracę , opłacone zusy , ubezpieczenia , szacunku od prezesa , pensje po 1500 zł i co jeszcze ? powaliło was czy co ?
h 2014-10-27 20:00:37
Czego chcemy?! Odrobiny szacunku!
zastraszany przez szefa 2014-11-19 13:07:40
Przyczyny upośledzenia

Upośledzenie umysłowe może być wywołane zarówno przez przyczyny genetyczne jak i środowiskowe. Anomalie występujące w obrębie chromosomów rodziców, mogą powodować przekazanie szkodliwego genu na potomstwo bądź zakłócić ich prawidłową budowę. Istotne są także dziedziczne nieprawidłowości, dotyczące anatomii i fizjologii układu nerwowego. Do upośledzenia dochodzi najczęściej w okresie płodowym bądź okołopłodowym, a także w wyniku chorób występujących bezpośrednio po urodzeniu.
Mikołaj 2014-12-09 11:10:39
Najserdeczniejsze życzenia szczęśliwych
i radosnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz wszelkiej pomyślności i sukcesów
w nadchodzącym roku wraz z podziękowaniami
za dotychczasową współpracę składa… były pracownik
Zdzichu 2014-12-13 21:38:19
Powiem krótko zostawcie Piotra w spokoju , wymaga , jak każdy i co źle ?
ruszyć te leniwe dupska i do roboty cioty . Pamiętajcie zawsze możecie mieć wycieczkę do lasu i co potrzebne Wam to ? no pytam się grzecznie tak ?
każdy wpis na neta ma swój IP wiec szybko można go namierzyć więc zastanów się co piszesz ośle jeden .
Cała prawda 2014-12-18 21:40:35
Zastraszanie nic nie da !!!!! Hahahahahha
OmG 2014-12-18 21:43:07
Prawda zawsze kole w oczy !!!!!!! No i fakt zastraszanie nic nie da jakimiś lasami sam się zastanów co pieszsz cwaniczku !!!!!!!!
Gość !!!! 2014-12-18 21:59:31
No tak nota łatwo jest straszyć lasami a pytanie jest takie - jeżeli ktoś używa nie swojego IP do pisania prawdy ip to co kurwa wtedy !!!!!! OMG trzeba przyjmowac prawdę i wyciągać wnioski !!!!!!
Mobilny 2014-12-19 12:02:09
Namierzanie czyjegoś IP to sprawa dla Prokuratury tak samo jak i straszenie wycieczkami do lasu.
Piotr 2015-01-04 13:37:48
Witam serdecznie zwolenników i przeciwników mojej firmy za treści które już nie są tylko skierowane pod adresem mojej firmy i godzą w pracowników obecnie pracujących za którymi niestety muszę się wstawić tylko mojej osoby, wiec informuje wszystkich pisarzy którzy wzmagają swoją aktywnośc w póżnych godzinach wieczornych pewnie tez będąc pod wpływem,świadczy to o treści i błędach gramatycznych.
Zwracam się z prośbą o zaprzestanie wylewnych treści na mój temat Piotra Zmudzinskiego jak i mojej firmy Media-Service dlatego ze to już nie są komentaże na temat pracy za ktorą odebraliście wynagrodzenia wraz z świadectwami pracy a były to przypadki różne(niesystematyczne uczeszczanie do pracy,przechowywanie poczty firmy,próby spisywania kontrachentow jak i kserowanie dokumentów firmy)jezeli nie dostosujecie się do mojej prosby wraz z usunięciem dotychczasowych spotów wówczas skieruje sprawę do odpowiednich organów ścigania i wystąpie na droge sądowa,bo nie można bezkarnie anonimowo szkalować innych,wówczas to Ja ujawnie pełne dane osobowe podżegaczy i wówczas nie wiem kto bedzie chciał zatrudnić takich pracowników(pozdrowienia dla p.Marty p.A i panów P. i A.)ktorzy powierzone tajemnice firmy przekładają na forum internetowe.Dlaczego nie piszecie o sobie (zajeciach komorniczych,alimentacyjnych,wymyslanych historii na L4 lub na poczet zaliczek)Internet nie sluży tylko do szkalowania innych a tresci przez was umieszczane tylko swiadczą o pomysłodawcach.
Dlaczego są pracownicy którzy pracujó po 7 lat i więcej i nie narzekają Ja wam powiem dlaczego bo myslą o rzetelnym wykonaniu pracy i opinii która przekłada się na lata jak również o szacunku dla współpracowników i imagu firmy a nie zatrudnić sie mysleć o wszystkim tylko nie o pracy,dlaczego są ludzie którzy po przerwie wracają do firmy skoro jest tak żle jak piszecie.
Z firmą jesteście na bieżąco także zapraszam osobiście znacie godziny przyjmowania interesantów a
3
Anna Smoter 2015-01-07 23:45:12
Nie wiem dlaczego Pan Panie (usunięte przez administratora)miesza moją osobę z jakimiś wpisami na Pana temat i Pana firmy. Chciałabym poinformować iż nie życzę sobie takich sytuacji ponieważ byłam bardzo dobrym pracownikiem a jeżeli ma mi Pan coś do zarzucenia to proszę to zrobić osobiście lub zna Pan mój numer telefonu. Obelgi, które Pan wypisuje na mój temat również są karalne więc proszę się stanowić komu Pan bardziej zaszkodzi mojej osobie czy sobie .

Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
PIP 2015-01-16 13:34:08
Pani Anno mam rozumieć , że pani ma L4 na lenia ?
Natomiast dla pana Piotra informacja poniżej :

art. 212 KK
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,

podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
2
Pani 2015-03-13 13:55:13
Info dla Pana Piotra:

To nie jest tak że nic nie mówię...
Po pros­tu mądrych lu­bię słuchać, a z de­bila­mi nie rozmawiam.
1
Obecny prac. 2015-04-10 12:18:04
Kodeks Pracy Art. 94.3.
§ 1. Pracodawca jest obowiązany przeciwdziałać mobbingowi.
§ 2. Mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko
pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika,
wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie
lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników.
2
nowy 2015-07-19 11:38:10
w tej ,,firmie,,niema pracy,niema kasy ,ale sa urlopy bezplatne.odradzam prace w tej niby firmie.na poczatku jest fajnie-zlote gory-,a pozniej urlop bezplatny,zastoj, no i ciagle tej kasy niema.niewiem kto pisze te pozytywne komentarze,ale napewno ten kto tu pracowal lub pracuje.jednym slowem ten szef gra frajera,ktory na koncie ma same zera.chyba zakoncze ta daremna znajomosc z tym bankrutem.nie komentujcie tego wpisu ,bo niestety taka jest prawda,,,,,,,,,,,
nowy 2015-07-19 11:41:03
super
3
Zostaw swoją opinię o Media-Service Piotr Zmudziński - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media-Service Piotr Zmudziński