Galant-But Firma Handlowa Sklep Obuwniczy Cecylia Kołomańska

Kielce

Opinie o Galant-But Firma Handlowa Sklep Obuwniczy Cecylia Kołomańska

stefania 2013-08-05 14:19:15
praca za najniższą krajową, plus pracujące soboty - oczywiście za darmo, praca w święta, sylwestra, niedziele, po godzinach, i wszystko za najniższą krajową
[usunięte przez admina]
justi 2013-10-15 09:19:52
miła atmosfera w pracy, bardzo dobry kontakt z szefową, warunki przyzwoite. polecam.
2
Bezrobotna 2013-11-03 17:01:18
A skąd masz Justi takie informacje pracowałaś tam?
Magdalena 2013-12-20 10:59:53
Ja pracowałam, kilka lat temu. Na pewno nie za najniższą krajową, miałam też dodatkowy procent od sprzedaży.
Marta 2014-01-11 16:39:25
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Nie polecam. Praca za najniższą krajową (usunięte przez administratora)
Ale się uśmiałam 2014-01-12 16:04:14
Buhahaha...Jakby było tak jak opisujesz to byś tam dalej pracowała skoro według ciebie było to miejsce mlekiem i miodem płynące.Ta procent od sprzedaży (usunięte przez administratora) prawda. Tu dodać tam odjąć i wychodzi że idziesz pracować w soboty za darmochę. Trzeba było sie uczyć matematyki.
Celebration 2014-03-15 11:48:00
Złe wspomnienia...Gorzej trafić się nie da. Jak już zaczniesz się upominać o swoje, to wiedz, że będzie coraz to gorzej..(usunięte przez administratora)
Uczynna 2014-03-15 18:39:32
Praca dla tych ludzi to kompletna porażka. Szkoda swojego czasu i wiedzy a zapał do pracy ostudzi choćby patrzenie na nich.
1
Galant - But 2014-03-19 10:21:38
Ostatnie wpisy zostały dodane przez osobę zwolnioną dyscyplinarnie.
1
Uczynna 2014-03-19 16:56:04
Buhahahaha.....A te pozytywne opinie sama szefowa pisze. Totalna porażka.
Wykszcztałcona 2014-03-19 17:32:58
Witam.
Myślę, że osoby czytające to forum mogą pomyśleć,że osoby piszące niepochlebne opinie na temat owego pracodawcy są po prosu niczym innym niż wylewaniem pomyj.
I to się zgadza.
To co piszą te osoby to prawda po stokroć(usunięte przez administratora) Będziecie pracować od poniedziałku do piątku plus soboty i niedziele handlowe za najniższą krajową albo jeszcze mniej jak ktoś umie liczyć.
Wy jako przyszli, potencjalni pracownicy powinniście zdawać sobie sprawę gdzie będziecie pracować.
No cóż najlepiej sprawdzić samemu i się przekonać.
Pozdrawiam
1
koffanie 2014-04-11 14:41:40
W 100% sie zgadzam. Nie warto tracic czasu.
sofi500 2014-06-30 12:03:27
ja również nie polecam pracy w Galant-But kielce ponieważ po pewnym czasie można zwariować... (usunięte przez administratora)
Zajefajna 2014-08-23 21:28:40
Ten pracodawca łamie prawa pracowników.
dozoba 2016-07-09 21:47:50
nie ma gorszego sklepu z butami w Kielcach masakra nie polecam kupowania butów w tym sklepie,wole chodzic boso niz kupic tam buty.Jak buty sie rozkleja to zapomnijcie zeby oddali Wam pieniadze beda kleic do skutku a wy zostajecie bez butów horror
Zostaw swoją opinię o Galant-But Firma Handlowa Sklep Obuwniczy Cecylia Kołomańska - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galant-But Firma Handlowa Sklep Obuwniczy Cecylia Kołomańska