Galant-But Firma Handlowa Sklep Obuwniczy Cecylia Kołomańska

Kielce

Opinie o Galant-But Firma Handlowa Sklep Obuwniczy Cecylia Kołomańska

stefania 2013-08-05 14:19:15
praca za najniższą krajową, plus pracujące soboty - oczywiście za darmo, praca w święta, sylwestra, niedziele, po godzinach, i wszystko za najniższą krajową
[usunięte przez admina]
justi 2013-10-15 09:19:52
miła atmosfera w pracy, bardzo dobry kontakt z szefową, warunki przyzwoite. polecam.
2
Bezrobotna 2013-11-03 17:01:18
A skąd masz Justi takie informacje pracowałaś tam?
Magdalena 2013-12-20 10:59:53
Ja pracowałam, kilka lat temu. Na pewno nie za najniższą krajową, miałam też dodatkowy procent od sprzedaży.
Marta 2014-01-11 16:39:25
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Nie polecam. Praca za najniższą krajową (usunięte przez administratora)
Ale się uśmiałam 2014-01-12 16:04:14
Buhahaha...Jakby było tak jak opisujesz to byś tam dalej pracowała skoro według ciebie było to miejsce mlekiem i miodem płynące.Ta procent od sprzedaży (usunięte przez administratora) prawda. Tu dodać tam odjąć i wychodzi że idziesz pracować w soboty za darmochę. Trzeba było sie uczyć matematyki.
Celebration 2014-03-15 11:48:00
Złe wspomnienia...Gorzej trafić się nie da. Jak już zaczniesz się upominać o swoje, to wiedz, że będzie coraz to gorzej..(usunięte przez administratora)
Uczynna 2014-03-15 18:39:32
Praca dla tych ludzi to kompletna porażka. Szkoda swojego czasu i wiedzy a zapał do pracy ostudzi choćby patrzenie na nich.
1
Galant - But 2014-03-19 10:21:38
Ostatnie wpisy zostały dodane przez osobę zwolnioną dyscyplinarnie.
1
Uczynna 2014-03-19 16:56:04
Buhahahaha.....A te pozytywne opinie sama szefowa pisze. Totalna porażka.
Wykszcztałcona 2014-03-19 17:32:58
Witam.
Myślę, że osoby czytające to forum mogą pomyśleć,że osoby piszące niepochlebne opinie na temat owego pracodawcy są po prosu niczym innym niż wylewaniem pomyj.
I to się zgadza.
To co piszą te osoby to prawda po stokroć(usunięte przez administratora) Będziecie pracować od poniedziałku do piątku plus soboty i niedziele handlowe za najniższą krajową albo jeszcze mniej jak ktoś umie liczyć.
Wy jako przyszli, potencjalni pracownicy powinniście zdawać sobie sprawę gdzie będziecie pracować.
No cóż najlepiej sprawdzić samemu i się przekonać.
Pozdrawiam
1
koffanie 2014-04-11 14:41:40
W 100% sie zgadzam. Nie warto tracic czasu.
sofi500 2014-06-30 12:03:27
ja również nie polecam pracy w Galant-But kielce ponieważ po pewnym czasie można zwariować... (usunięte przez administratora)
Zajefajna 2014-08-23 21:28:40
Ten pracodawca łamie prawa pracowników.
dozoba 2016-07-09 21:47:50
nie ma gorszego sklepu z butami w Kielcach masakra nie polecam kupowania butów w tym sklepie,wole chodzic boso niz kupic tam buty.Jak buty sie rozkleja to zapomnijcie zeby oddali Wam pieniadze beda kleic do skutku a wy zostajecie bez butów horror
Zawiedzony KLIENT 2017-01-18 20:52:27
Totalna porażka . reklamacja butów kupionych w sklepie załatwiana na zasadzie kto kogo przetrzyma.
tradycyjnie reklamacja odrzucona ze względu na uszkodzenie mechaniczne nie podlegające reklamacji.
odsyłanie do producenta (w tym wypadku dystrybutor Firmy Rieker.pl. )a producent do sklepu twierdząc ,że nie jest stroną.
W sklepie Panie nie mają kontaktu z szefem -tak twierdzą - korespondencja e-mail bez odpowiedzi.
W ten sposób można każdą reklamację załatwić .sprawę kieruję do Rzecznika Konsumenta bo szkoda się denerwować . Jeżeli to norma proszę o wpisy. SKLEP OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.
Napiszę po wszystkim jak się to skończyło.
Zostaw swoją opinię o Galant-But Firma Handlowa Sklep Obuwniczy Cecylia Kołomańska - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galant-But Firma Handlowa Sklep Obuwniczy Cecylia Kołomańska