Bat Forum BT Trejnowski Sp.j.

Sucumin

Opinie o Bat Forum BT Trejnowski Sp.j.

nie polecam 2012-07-12 16:25:51
Coś Ci się chyba pomyliło. To jest Bankrut, który nie popłacił ludziom pensji pomimo, że ma wyroki z Sądu Pracy. Nie polecam!
4
But forum 2013-02-26 22:30:17
Pracowaełm tam prawie rok. Generalnie radze omijać pana Trejnowskiego i wszelkich firm z nim związanych. Właściwie szkoda czasu żeby się rozpisywać, a można napisać wiele... niestety w większości negatywnie...
4
bb 2014-05-22 08:44:36
polecam.... pracuje tutaj juz długi czas. jestem zadowolony z pracy. Szew wyrozumialy.
3
Dostawca 2014-11-06 11:41:15
Pamiętajcie - sprzedając cokolwiek do tej firmy żądajcie przedpłaty - w innym wypadku nie doczekacie się należności. Nie odbierają telefonów, nie ma z kim rozmawiać.... ODRADZAM KONTAKTY Z TĄ FIRMĄ!
1
Grzegorz 2014-12-05 15:16:02
Potwierdzam opinię poprzednika - BAT-FORUM to niewypłacalny bankrut, a dodzwonić się do kompetentnej osoby jest cudem - zdecydowanie omijajcie tą firmę - to złodzieje.
Gość 2015-01-18 10:27:47
Mało tego że bankrut jest syndyk i od pazdziernika nie płaci ludzie trzy miesiące są bez środków do życia, na święta bez pieniędzy syndyk nic nie robi tylko przyjeżdza ze swoim synkiem po swoją dole a napewno nie małą i w ukryciu wyjeżdza .Żałować tylko tych ludków którzy tam z tym zboczonym prezesem zostali .
obserwator 2015-01-23 19:21:51
Pan prezes już dawno stracił kontakt z rzeczywistością. To największy kłamca jakiego miałem nieprzyjemność poznać. Tego bałaganu nie można nazwać firmą, to dosłownie parodia zabawy w firmę. Trzeba być kompletnym desperatem, żeby tam pracować. Pan prezes potrafi nie płacić przez kilka miesięcy a jeśli "złodziej" pracownik po kilku miesiącach śmie zapytać o pieniądze które mu się przecież nie należą zostaje odprowadzony z krzykiem tam skąd przyszedł. Polecam ten pożal się Boże zakład pracy przede wszystkim dla kandydatów na wolontariuszy, osób szukających adrenaliny, lubiących trudne wyzwania, obozy przetrwania itp. Tam nie przetrwałby nawet Bear Grylls a jeśli Wam się to jakimś cudem uda to żaden kataklizm Wam nie straszny. Reasumując, jeżeli masz ochotę na ekstremalną przygodę, wpłać wpisowe w zakładowej kasie zasuwaj aż uschniesz a jak wpadnie Ci do głowy głupia myśl np. pomyślisz o jakimś wynagrodzeniu pakuj się bo gra skończona: jesteś mięczak więc nie zajmuj miejsca prawdziwym twardzielom.
1
aaa 2015-01-26 18:54:48
Zaległe pensje mają zostać wypłacone 28.01.2015r. tak obiecał pracownikom Prezes "złodziej" Trejnowski ale nie wierzymy Już temu oszustowi i kłamcy który zwodzi ludzi wraz ze swoimi córeczkami.Lepiej żeby tym razem dotrzymał słowa...
2
gosc 2015-01-29 14:08:15
jest 29.01.2015 i termin wypłat zaległości po raz kolejny uległ przesunięciu. Słowem trejnowskiego można się jedynie podetrzeć. Ten człowiek nie ma choć odrobiny honoru. Jak można tak kłamać w żywe oczy.
1
jp 2015-02-28 22:11:12
Pan Prezes gdyby pieniądze dał to by nam dał, bo kiedyś już tak było w 2007 ,że miał i wtedy nam dał-dżięĸujemy ..łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezes klubu ..
1
jp 2015-02-28 22:17:09
jeśli nie pracowaliscie w innych firmach to się nie wypowiadjacie.. przecież już nie płacą w żadnej firmie bo jest kryzys,,cieszcie sie, że ktoś wam robotę daje, bo jak widomo pracy nie ma..
1
xyz 2015-03-05 08:54:30
Sam sobie pracuj bez pieniędzy, opłaty nie poczekają...
1
gość 2015-04-02 08:11:42
Trzeba być kompletnym idiotą żeby pracować w BAT FORUM pan prezes po raz kolejny urządził swoim pracownikom bardzo dobre święta bez wypłat od grudnia a mamy już kwiecień pozdrawiam TWARDZIELI
1
gość 2015-04-08 11:51:21
ludzie macie płytkie myślenie!! czasem nie jest tak kolorowo jak byście chcieli. Jesteście tacy mądrzy to sami prowadźcie swoją działalność to zobaczycie... myślę, że trzeba zrozumienia w 2 strony... a Wasz prezes nie robi tego celowo
1
hm 2015-04-10 09:29:49
Gościu... na święta dostaliśmy wypłaty. Jeśli nie masz pewnych informacji to się nie udzielaj!
marysia 2015-05-15 11:00:08
Stek bzdur cwaniaki pokaźcie się wtedy porozmawiamy .
kc 12 2015-05-16 11:08:13
Szanowni panstwo krytykanci,Ci pracownicy w zalkadach nie tylko w Bat Forum ale wielu jeszcze innych jak rowniez ci co pracowali w tych zakladach, Nalezy w sposob jednoznaczny stwierdzic ze wiekszosc jestescie ludzmi ktorzy nie radza sobie w zyciu sami jestescie zyciowymi nieudacznikami ale osobie macie wielkie mniemanie i uwazaja sie za super fachowcow i ze wszystko wam sie nalezy a w rzeczywistosc wasza wiedza i kwalifikacje sa mniej niz mierne. Ale CHCIELIBY WSZYSTKICH pouczac krytykowac SKORO WY krytykanci jestescie tak madrzy tak wszystko wiecie naj naj naj lepiej to dlaczego pracujecie u innych ??????????????? W obecnej chwili jest swoboda gospodarcza ZALOZCIE swoje firmy i prowadzcie dzialalnosc gospodarcza utrzymajcie sie na rynku tyle lat co firma BAT FORUM, Poprostu zaden z Was krytykantow nie zalozy wlasnej firmy bo jestescie CIENIASY i nie udacznicy zyciowi Znam dobrze Pana Prezesa firmy Bat Forum Jest to facet bardzo zyczliwy ludziom i jest to fachowiec bardzo wysokiej klasy w tym co robi i Wy krytykanci z tym macie problem ze nigdy nie dorownacie temu Panu, I szlak was trawia ze pomimo roznych klopotow i bardzo zlej kuniuktury na rynku i waszych negatywnych dzialan facet daje sobie rade Mysle ze w nie dlugiej przyszlosci praca w tej firmie bedze bedzie zaszczytem a Wy bedziecie probowali stac w kolejce aby ta prace tam otrzymac Wlasnie w krytykanci tacy jestescie. Waszym podejsciem zyciowym do wszystkiego i wszystkich jest brak zyczliwosci zrozumienia zazdrosc i wlasna glupota w tym co robicie, i brak samkrytyki
Obcy 2015-05-23 19:30:18
Pozdrawiam i nie dowierzam JAK TO CZYTAM, tak oczernić pracowników dno, badziewie ,gówno. TAK WYGLĄDA BAT FORUM A KTOŚ TAM PISZE ŻE BEDĄ KOLEJKI PO PRACE T TAK ALE CHYBA DO KIBLA .................. OPANUJ SIE ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
kk Pracodawca 2015-05-24 19:38:19
Opinia o ktorej tak sie negatywniw wyrazasz dotyczy pewnie tych juz nie pracujacych pracownikow To oni taki ferment sieja, Z takimi problemami wszyscy pracodawcy sie borykaja Z posiadanej wiedzy i informacij wynika ze ci super mandrale zaden nie zalozyl wlasnej firmy zaden nie prowadzi dzialalnosci na wlasny rachunek Bo oni sa wylacznie mocarze ale w narzekaniu krytykowaniu innych i mowieniu i dochodzeniu co im sie to nie nalezy, a jak by mieli sami cos zrobic na wlasny rachunek to im strach dupe sciska Juz nie dlugo inni pracodawcy pewnie sie przekonaja co to sa za orly nie loty, Z tego co mi wiadomo pracownicy obecnie tam pracujacy pomimo trudnosci sa traktowani bez wiekszych zastrzezen, A ty jak jestes taki mondry to idz do wlasciciela tej firmy i mu powiedz prosto w twarz co ciebie gryzie a nie pisz glupot jako ANONIM bo to moze zrobic kazdy ale pamietaj ze w sieci nie jestes anonimowy mozna ustalic kim ty jestes
gosc 2015-07-07 15:42:03
"....A ty jak jestes taki mondry...." To i kilka poprzednich postów na pewno pisal sam trejnowski (celowo z malej litery bo to czlowiek takiego formatu) bo to jego poziom. Jak najdalej radze od tego fantasty i notorycznego klamcy. To on raczej sam sobie nie radzi w zyciu potrafi tylko żerować na innych. Już nie długo ten burdel pociągnie bo lista osób do wyzyskania coraz mniejsza.
antytrejnowski 2015-07-10 00:54:03
trejnowski ty imbecylu twoja głupota przewyższyla juz nieskończoność wszechswiata. Chcesz powiedzieć ze ci nieszczęsni ludzie pracujący u ciebie mają się cieszyć ze pracują za darmo bo ty im dajesz robotę. Puknij się w ten pusty łeb bo idąc twoim tokiem myślenia to za czasów niewolnictwa ci zniewoleni ludzie powinni być wdzięczni swojemu panu za to ze pracują za darmo bo on im dawał robotę tak jak miłościwy i "rzyczliy jak sam o sobie napisał ludziom TREJNOWSKI". Ci niewolnicy mieli lepiej bo pracowali za wikt i opierunek a u ciebie nie mają nic osle wiec chociaż raz chwile pomysł zanim coś napiszesz bo każdym twoim postem kompromitujesz się jak Komorowski.
Trejnowski 2015-07-11 08:21:17
W odpowiedzi informuje ze nie odpowiadalem i nie dokonywalem zadnych wpisow na tym portalu na temat swoj jak rowniez firmy. Jednoczesnie informuje ze nie bede sie wdawal w zadne dyskusje z osobami ktore nie maja cywilnej odwagi zeby sie podpisac swojm nazwiskiem i imieniem, Przeczytalem wszystkie wpisy te dobre i te zle na temat mojej osoby jak rowniez firmy. Szczegolnie te wpisy negatywne dokonuja osoby ktore sa zflustrowane i nie mogace znalesc miejsca dla siebie w obecnym swiecie i obwiniaja wszystkich za ten stan tylko nie siebie i nie posiadaja odwagi cywilnej aby sie podpisac swojm nazwiskiem- CO SIE WSTYDZISZ SWEGO NAZWISKA czy zdajesz sobie sprawe z wlasnej slabosci i glupoty, Co do slow obrazliwych w stosunku do mojej osoby ( TO MAM TO W GLEBOKIM POWARZANIU ) co do slow obrazliwych i tresci negatywnch kierowanych w stosunku do pracownikow to radzilbym o powstrzymanie sie bo Pracownicy na to nie zasluguja, W odpowiedzi TEMU lub TEJ ktorzy maja jakies watpliwosci.Jesli masz jakies watpliwosci pretensie i zale do mnie to zapraszam na mala czarna i rozmowe, Mysle ze bedziesz mial lub miala na tyle odwagi cywilnej aby przyjac moje zaproszenie, Trejnowski
Krzysztof. J 2015-08-13 21:38:16
No no widzę że źle się dzieje. Ja pracowałem w tej Firmie dobre 5 lat i nienarzekalem pewnie bym jeszcze pracował gdyby nie były PAN DYREKTOR mieliśmy różnicę zdań. Pozdrawiam Szefostwo i pracowników myślę że bedzie doborze trzymam kciuki. Z poważaniem krzysztof J.
antytrejnowski 2015-10-10 18:25:24
Wreszcie przyszli KOMORNICY DO firmY BATFORUM . TO jest JUŻ DRUGI RAZ za pierwszym razem odało się mu oszukać KOMORNIKÓW ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,RODZINKA SIĘ WZBOGACIŁA ??????? . To już czas żeby ZLICYTOWAĆ TAKICH PRACODAWCÓW , TO OSZUST NA SKALE 1 OSZUSTA POMORZA SZKODA ŻE ta rezerwa sie meczy .
1
antytrejnowski2 2015-10-25 00:28:06
Ja pier..ole jak taka kanalia moze jeszcze istniec? Dziwie sie ze on jeszcze jakichs ludzi ma. Mam nadzieje ze tym razem zlicytuja go doszczetnie i zamkną ten burdel to chociaz ci biedni pracownicy cos odzyskaja ale przede wszystkim nie beda jiz wiecej wykorzystywani przez tego pasozytniczego oszista trejnowskiego
Zostaw swoją opinię o Bat Forum BT Trejnowski Sp.j. - Sucumin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bat Forum BT Trejnowski Sp.j.