Distance S.C.

Poznań

Opinie o Distance S.C.

mapka 2015-03-26 15:41:09
nie polcecam, zamówiłem buty internetowo w sklepie - olali moje zamowienie i sprzedali buty w sklepie stacjonarnym - ani maila nie przesłali ani nic - dopiero jak zadzwoniłem to powiedzieli ze sprzedali stacjonarnie - olewka totalna
wkurzona 2015-04-15 09:49:09
Nie polecam.Oszukują na każdym kroku- zamówione buty internetowo sprzedają stacjonarnie i nie powiadamiają o tym klienta. Następnie po wielu interwencjach telefonicznych ( na maile nie odpowiadają ) w ramach rekompensaty proponują rabat i darmową wysyłkę przy następnym zakupie i nie dotrzymują słowa. Jeszcze raz nie polecam!!!!!
wkurzona 2015-05-18 12:12:28
UWAGA !!! potwierdzam i przestrzegam wszystkich przed dokonywaniem zakupow w tej firmie!!! nie sa uczciwi, szkoda mi tych którzy dokonali wymarzonego zakupu! także kupiłam buty które się rozleciały po krótkim czasie użytkowania i deslali mnie dosadu TOTALNA OLEWKA
Niezadowolony klient 2015-07-28 14:18:08
Euforiaa, do jakiego swojego rzeczoznawcy sie udalas?
Jestem w podobnej sytuacji i nie zamierzam im tego podarowac.
Niezadowolony klient 2015-08-30 17:55:46
I niestety znów to samo. Kolejna nieuznana reklamacja...
NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!
isabel011 2015-11-23 02:02:36
Witam mam podobny problem z tym sklepem jeżeli chodzi o pozew Zbiorowy chętnie się dołączę pozdrawiam
Sneakers by Distance klei mi buty 2016-01-25 17:31:48
Beznadziejny sklep. Kilka tygodni po zakupie rozkleiły mi się buty. Wykonano niechlujną naprawę - przyklejono podeszwę. Po kilku miesiącach znowu mi się rozkleiły i znowu sklep chce mi je kleić. Będą mi je kleić w nieskończoność? Zapierają się rękami i nogami przed wymianą butów na nowe mimo że ewidentnie jest to towar niezgodny z umową.
Dante 2016-01-29 20:19:27
Witam, czy ktoś wygrał z nimi sprawę w sądzie? Bo raczej tam skończy się moja reklamacja. Pismo od rzecznika w drodze do tego sklepu, ale jak czytam to ciężka sprawa z nimi. Ktoś pisał o pozwie zbiorowym, chętnie się przyłączę, to jeszcze aktualne?
Zu 2016-02-08 20:00:48
Nie wiem czego wszyscy Państwo nie rozumiecie w słowach "OPINIE O PRACODAWCY", ale szczerze współczuje braku umiejętności czytania ze zrozumieniem. Może należy cofnąć się po podstawówki i polskie szkolnictwo też przy okazji pozwać zbiorowo, bo ewidentnie wypuścili "głąbów". Skończcie mili Państwo wylewać swoje gorzkie żale na temat rozpatrywania reklamacji, bo osoby, które tu wchodzą chciałyby się dowiedzieć czegoś na temat pracy w tej firmie, zarobkach i atmosferze a nie opinii polskich cebulaczków i ich kombinacji w zwiączku ze zwrotami pieniędzy za zużyte obuwie.
16
hmm 2016-02-23 18:25:35
Witam, jak wyglądają zarobki w tej firmie oraz atmosfera w zespole? socjal jako taki jest czy słabo z tym? Ogólnie polecicie owe miejsce pracy czy nie ma co sobie głowy zawracać ;)
balna 2016-03-04 10:59:54
W Kaliszu w galerii Tęcza bardzo niemiła pani chyba kierowniczka. Zapytałem ją o numer buta powiedziała ze nie ma po czym po pół godziny przyszła moja żona i powiedziala, ze jest.
studentkapp 2016-04-11 16:08:31
Podbijam pytania o pracę, nie reklamacje... Jako dorywcza praca dla studentki dziennej. Elastyczny grafik? Normalne zarobki?
yesss 2016-05-04 13:57:53
Elastyczny grafik? Podajesz dyspozycyjność, ale oni i tak swoje, bo 'za mało pracowników mają'...
klient 2016-05-13 15:03:02
NIE POLECAM !!!!!
Zero zadbania o klienta. Musiałem czekac aż 6 dni zeby łaskawie przekazali paczke kurierowi ktory nastepnie pomyslił rejony... jakas kpina!!! Na paczke ktora normalnie powinienem dostac w ciagu max 3 dni musiałem czekać 10 dni !!!!! OGROMNY MINUS
1
zenada 2016-06-03 17:16:22
ja rowniez niestety nie mam dobrych doswiadczen zwiazanych z tym sklepem, strona wygladala w porzadku, duzo lajkow na fanpage na fb wiec postanowilem ze pomimo negatywnych opinii przeczytanych na tej stronie zaryzykuje i zamowie buty po dosyc atrakcyjnej cenie jak na ten model, zamowienie zostalo zlozone we wtorek, nastal piatek a butow nadal nie bylo wiec postanowilem skontaktowac sie ze sklepem, gdzie okazalo sie ze buty zostaly sprzedane w sklepie stacjonarnym o czym nie zostalem nawet poinformowany, czekam teraz na zwrot pieniedzy, mam nadzieje ze przynajmniej z tego sie wywiaza w sposob powazny
1
Qw 2016-07-16 23:06:18
Nie radzę pchać się tam do pracy!
Kuba 2016-07-20 07:24:42
Witam.
Mógłbym prosić o kontakt do tego Pana?
foo 2016-11-27 01:16:14
Odradzam zdecydowanie pracę tam! Podajesz dyspozycyjność a oni i tak ułożą grafik jak im będzie wygodnie bo wiecznie mało pracowników mają... nie wypłacają premii (mimo że dobiliśmy do kwoty miesięcznego utargu), atmosfera okropna, obgadywanie pracowników, nieprzyjemne sytuacje na zapleczu, praca za grosze. Żenujące!
Doming 2017-02-11 13:52:32
Najgorszy sklep w sieci, kłamią że paczka została nadana w południe , a rzeczywiście kurier zabiera ja dopiero kolejnego dnia w godzinach wieczornych. Czekam juz tydzień na buty i paczka przyjdzie prawdopodobnie za 3 dni. Ich czas realizacji można wsadzic sobie w to samo miejsce co całą ich firmę. NIE POLECAM
ola 2017-02-13 12:35:48
nie polecem!!!kupowalam buty przez strone internetowa i podczas realizacji zamowienia cena nagle wzrosla o 40 zl!bylam juz po wybraniu opcji dostawy, kotra zostala poprawnie naliczona po czym bach!!!oszusci!butow nie kupilam i nie kupie
Bułka 2017-02-17 16:37:11
Sklep sneakers w Zielonej Gorze to porazka. Zaczynajac od butow z plamami ktorych problem jest z reklamacja konczac na facetach ktorzy nie pomagaja a zalezy im wiadomo tylko na tym aby sprzedac a pozniwj to juz nara. Kupiles kase wydales i tyle. Porazka i nie polacam. Sklep tragiczny
kowalskakatarzyna 2017-03-21 13:19:59
Witam
buty znanej i cenionej marki New Balance po 3 miesiącach użytkowania przez syna się bardzo zniszczyły. Wysłałam więc do reklamacji i co otrzymałam:
pismo ze buty zniszczone z winy uzytkownika ( 2 rozne wady na obu butach). dodam jeszcze ze syn uzywał butow dosyc rzadko wymiennie z innymi tez firmowymi wiec to nie bylo jego jedyne obuwie a w ciagu 3 miesiecy totalnie do wyrzucenia - nawet ich nie spdzeam a taki byl moj zamiar jak syn wyrosnie.
Jednym slowem - nie polecam firmy Distance;(
kowalskakatarzyna 2017-03-21 13:23:20
witam
serdecznie
czytałam Pani opinię na temat sklepu Distance, czy mogłabym prosic o namiary do Pana który pomógł Pani rozwiązać pozytywnie sprawę reklamacji ?
leon 2017-04-12 20:16:26
Witam, w piatek idę na rozmowę w sprawie pracy na stanowisku magazyniera.Czy ktoś może mi powiedzieć czego mogę sie spodziewac?? jakie warunki/płaca itd??? z góry dziękuje.
Sneakers by Distance - masakra 2017-05-31 11:47:35
Pomijając ceny jakie mają, to brak jakichkolwiek rozmiarówek ! Porażka byliśmy w 3 sklepach nigdzie nie maja rozmiaru i teksty typu może Pan inny przymierzyć w tym rozmiarze i zamówić online. Nie polecam
Zostaw swoją opinię o Distance S.C. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Distance S.C.