Resconfex Zakład Odzieżowy Sławomir Kruk

Rzeszów

Opinie o Resconfex Zakład Odzieżowy Sławomir Kruk

ako 2015-11-24 22:27:57
Witam wszystkich czytających ten wpis.
Sprawa dotyczy się firmy Resconfex w Rzeszowie.
Więc:
To firma jest złodziejska która oszukuje swych klientów, najpierw obiecuje im coś a potem nie realizuje ustalonego planu, bierze ogromne zaliczki a potem ich nie zwraca.
9
LAlaxx 2015-12-21 17:58:06
Jeżeli szukasz pracy radzę omijać Resconfex ogromnym łukiem.
12
Ares 2016-07-07 13:58:54
Firma nie godna polecenia radzę omijać ją z daleka .
5
Cezary 2016-09-19 20:58:20
Dlaczego Pan tak uważa? Jakieś konkretne zarzuty? Chodzi o to, że właśnie zamówiłem tam garnitur MTM i jestem nieco zaniepokojony tymi opiniami.
Cezary 2016-10-03 19:57:33
Przekonałem się, że firma Resconfex jest naprawdę godna polecenia. Zamówiony garnitur jest dokładnie taki, jakiego oczekiwałem. Jakość wyrobu i obsługa klienta była na bardzo wysokim poziomie (jak na tę cenę oczywiście), a samemu zakładowi nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Jeszcze raz gorąco polecam.
1
Życzliwy 2017-03-04 16:01:07
Firma beznadziejna niskie zarobki do tego jeszcze zachowanie pracodawcy w stosunku do pracowników po prostu żenujące. Brak poczucia własnej godności... Dziwić się można tylko że takie zakłady jeszcze wogóle istnieją. Odradzam komu kolwiek prace w tym zakładzie !!!
2
Pracownik 2017-06-01 17:18:06
Jeżeli masz grupę inwalidzką i lubisz jak pracodawca każe Ci pracować ponad godziny, dodatkowo soboty a obelgi i wyzwiska są na poziomie dziennym a gdy Ci coś nie pasuje to każe Ci się zwolnić to praca dla Ciebie :)
1
Jarek 2017-07-07 10:18:43
Nigdy więcej!!! Biorą zaliczki , a potem mówią jak się nie podoba to proszę nie brać. Zostajesz bez zaliczki i zmarnowanym czasem.
Stanowczo odradzam
ako 2017-08-29 11:31:53
Ludzie uciekajcie z tej firmy.
Biorą 50 % zaliczki, a potem jak się coś nie podoba to wypraszają cię i zostajesz bez pieniędzy ze straconym czasem i zszarganymi nerwami.
Właściciele są bez szczelni wobec klientów, a wobec pracowników to nawet szkoda gadać.
Czują się bezkarni w swoim procederze okradania klientów z zaliczek.
W ten sposób oszukali już wielu klientów.
Zostaw swoją opinię o Resconfex Zakład Odzieżowy Sławomir Kruk - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Resconfex Zakład Odzieżowy Sławomir Kruk