Polipak Sp. z o.o.

Środa Wielkopolska

Opinie o Polipak Sp. z o.o.

Zainteresowana 2015-06-29 17:53:32
Pracowałam tam, praca jak praca. Największy minus to praca w weekendy i święta. Zarobki w miarę, powyżej 2 tys. Wszystko na czysto odprowadzane. Bardzo duża rotacja ludzi
12
T5 2016-03-25 14:11:55
Praca 3 zmianowa 4 brygadowa, umowa o pracę na najniższą krajową plus premia; jak nie idziesz na L4 to powyżej 2000 netto.
A 2016-07-25 12:05:20
Beznadzieja, brak kierownictwa, byłem nowy przez miesiąc nie wiedziałem co mam robić ani czym się dokładnie zajmować. Duża rotacja ludzi zarobki średnie.
7
Daniel 2016-11-07 09:53:58
Firma wydaje się być w porządku na pierwszy rzut oka, widoczna duża rotacja ludzi, zarobki bardzo przeciętne praca w weekendy na duży minus oraz brak bonusów i odpowiednio przekazywanych poleceń
3
K... 2016-11-23 09:27:09
Szkoda komentować. Omijać szerokim łukiem. Gorszego pracodawcy nie można sobie wymarzyć
6
Ja 2016-12-08 11:07:03
Firma ma swoje plusy i minusy, posiada bardzo dobrze dobrany i zgrany zespół kierowniczy, który trzyma całość ale polityka firmy - zarobki, podejście do pracownika, kultura pracy, priorytety, skłonność do zmian i rozwoju pozostawiają bardzo wiele do życzenia. Ogólnie nie polecam.
2
Arek 2017-01-18 11:31:10
Ta firma to tragedia pracowalem tam kilka miesiecy.
Na minus:
- brak odpowiedniego kierownictwa nie wiedzialem co mam robic kierownicy zadowoleni spedzaja wiecej czasu na papierosku niz w pracy
- bardzo duzo pracownikow ukrainskich ktorzy szwedaja sie po firmie bez celu i nie idzie sie z nimi dogadac
- kiepska placa
Na plus:
- wyplata na czas i chyba tyle
5
Bylypracownik 2017-01-24 13:09:24
Firma w krórej nowy pracownik jest dosłownie nikim, brak przekazywania jakiejkolwiek wiedzy, zero możliwości rozwoju. Jeżeli ktoś szuka firmy z dobrymi warunkami rozwoju polecam omijać tszerokim łukiem.
6
o....... 2017-03-24 21:44:31
O tej firmie długo by pisać. Podzielam opinie o beznadziejnym kierownictwie i jeszcze gorszym traktowaniu pracownika. Nowy pracownik dostaje grafik z dnia na dzień, często jest tak, że z zmiany popołudniowej musi przyjść na rano. O jeden dzień urlopu musi chodzić i prosić się dwa tygodnie i jeszcze nie ma pewności czy go otrzyma. Nie wspominając o wypominaniu. O urlopie letnim można sobie pomarzyć. Pracownik rzuca propozycję a po kilku miesiącach dowiaduje sie, że kierownik jednak zmienił mu urlop z czerwca na listopad! (słyszałem o wielu takich przypadkach i to jest głośne wśród brygad)

Praca niepolecana dla osób o słabych nerwach. Pracowałem tam miesiąc i postrzępiłem sobie tylko nerwy. Co do kierownictwa brygad- donoszenie na pracowników i traktowanie człowieka jak śmiecia jest na porządku dziennym (rozumiem to, że musicie się za coś utrzymać, ale od człowieka wymaga się elementarnej kultury!) Wiadomo pracownik jest zawsze winny, że maszyna się zepsuje, że towar kiepski - wszystko wina pracownika.

Ogólnie trzymajcie się z dala i nie polecam!
4
marek82 2017-04-20 13:07:10
Witam,
Firma oraz podejście do pracownika przez pracodawce to dno totalne, nie dajcie się nabrać ogłoszeniom oraz zapewnieniom w kadrach. Poza bzdurami jakie dostaniecie fakty są takie:
-Kiepska płaca
-Beznadziejne kierownictwo, brak przekazywania jakichkolwiek informacji, ciągłe zmiany w grafikach nawet z dnia na dzień
-Praca w większość świąt
( usunięte przez administratora ) -Zero możliwości rozwoju
Chyba jedyny plus jaki można podać to fakt że wypłata jest na czas.
2
Ma. 2017-05-16 13:17:49
Firma porażka, nie polecam nikomu przy zdrowych zmysłach. Nie dajcie się zwieść ogłoszeniom jakie pracodawca wystawia na wszelkich portalach bo rzeczywistość w tej firmie wygląda zupełnie inaczej.
1
Zostaw swoją opinię o Polipak Sp. z o.o. - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polipak Sp. z o.o.