PPHU Wiwa - Haft Komputerowy

Łódź

Opinie o PPHU Wiwa - Haft Komputerowy

HKWWIJ 2011-11-06 10:35:07
Bzdura !!!!!!!!!!!! WIWA to [usunięte przez moderatora].O ile sam właściciel jest normalny to jego pomocne bez mózgi w prowadzeniu firmy są beznadziejne.Kładą [usunięte przez moderatora] firmę na łopatki i przyjdzie moment ze go oleją bo tak się zabezpiecza że [usunięte przez moderatora] nie będzie im potrzebny.Panie [usunięte przez moderatora] niech Pan się ogarnie i przejrzy na oczy jeżeli zależy Panu na własnej firmie.
1
hhhhh 2011-11-15 04:40:14
zgadzam się z poprzednikiem zresztą na innych portalach o pracy można spotkać podobne opinie, szukajcie też pod nazwą pphu wiwa, oszuści a te ich logo solidnej firmy to kpina są już wszędzie zadłużeni, patrzxeć jak p. [usunięte przez moderatora] zostanie dzięki swym zarządcą z wielkimi długami, bo ludzie mają już dosyć i sprawy do sądu się wkrótce posypią
wowow 2012-05-25 19:35:05
po WIWIE to już chyba tylko nazwa została,szkoda ludzi tylko.
llllllllllllllll 2014-07-02 10:57:19
Firma to była kiedyś teraz to jest dno(usunięte przez administratora)
1
kiki1411 2014-10-02 11:00:55
Zgadzam się z tymi opiniami.Mój facet od trzech lat tam pracuje i nie byłoby miesiąca żeby przez kilka dni chodził i prosił się o swoją wypłatę.Niektórzy to nawet od kwietnia czy od czerwca nie mają płacone.Myślą że debili znaleźli,terminowo płacą tylko tym którzy mają grupę i przelewają im na konto.To są kpiny żeby ludziom dawać zaliczki po 50zł co oni mają z tym zrobić? Najważniejsze jest że panie z biura dostają pieniądze na czas a taki zwykły pracownik nikogo nie interesuje że ma rodzinę na utrzymaniu i rachunki do zapłacenia.A cały właściciel ma to gdzieś.... W końcu nadejdzie taki dzień że przestaną sobie ze zwykłych pracowników robić jaja i pozwy do sądu się posypią.Także jeśli chodzi o moją opinię to nikomu nie poleciłabym pracy w tej firmie nawet największemu wrogowi!!!!!!!
Robi 2015-06-25 17:37:48
uwaga duża zmiana w wiwie kasę płaca na czas jest stawka godzinowa i to naprawdę dobra nie słyszałem w żadnej hafciarni takiej stawki są duze zmiany dobra organizacja dużo ram wreszcie dawniejsza Wiwa
KTOŚ 2015-11-06 23:11:22
Nie zgadzam się z tym! Może niektórzy dostają pieniądze na czas ale na pewno nie wszyscy. Ciekawe kto dostaje? Co rozumiesz przez "dobra organizacja"? Żenada, nic się nie zmieniło - może tylko ilość pracowników
Gig 2016-01-09 14:01:33
Ja jestem zadowolony ze stawki
Zostaw swoją opinię o PPHU Wiwa - Haft Komputerowy - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPHU Wiwa - Haft Komputerowy