P.P.U.H. Kador Janusz Łebzuch

Miłków

Opinie o P.P.U.H. Kador Janusz Łebzuch

Janusz 2016-02-29 13:20:48
Gdzie się podziały wszystkie opinie?
38
MArek 2016-07-13 11:18:33
Odradzam współpracę
10
Jarek 2016-08-21 09:30:34
Wolę omijać szerokim łukiem
9
Andrzej 2016-11-07 17:21:14
Cyrk, goscinne wystepy robisz "za darmo"
8
Jan 2017-05-12 09:57:02
Nie polecam
6
Gliwce 2017-05-13 23:51:00
czy ktos robiw Gliwicach, ?
Ciekawy 2017-07-13 12:50:29
Czy moze ktos napisac w skrocie na czym polega ta praca?
Czy jest goraco na hali???
Czy jest duzy halas na hali???
xXx 2017-07-30 19:48:04
Ja pracuje w tej firmie już kilka miesięcy i nie rozumie tych negatywnych opinii. Praca jest ciekawa, majster i chłopaki na hali są ok. Polecam każdemu.
6
COOL 2017-07-31 13:56:51
Zgadzam się z opinią xXx. Polecam wszystkim pracę w tej firmie.
1
Gliwiczanin 2017-08-08 08:44:25
Jak wygląda praca w Gliwicach
Zadowolony 2017-08-10 12:08:32
Witam,
Polecam każdemu pracę w Kador w Gliwicach.
Praca jest wymagająca, ale ciekawa i satysfakcjonująca.
W czasie upałów wysoka temperatura jest odczuwalna na hali, ale są to sporadyczne dni.
Zimą jest ogrzewanie więc niska temperatura nie jest odczuwalna.
Jeśli chodzi o hałas to nie jest uciążliwy i oczywiście zależy od stanowiska pracy (wymagane są stopery lub nauszniki).
Ktoś pytał na czym polega praca. W skrócie: na wykonywaniu konstrukcji drewnianych oraz skrzyń, a także na pakowaniu do wykonanych skrzyń różnego rodzaju materiałów i urządzeń.
Pakowania odbywają się na miejscu w Gliwicach i na wyjazdach.
Praca na hali jest jednozmianowa od 7:00 do 15:00, plus zdarzają się nadgodziny jeśli jest natłok pracy.
Podsumowując jeżeli ktoś nie boi się pracy, jest sumienny i zaangażowany to na pewno z pracy w Kador będzie zadowolony.
3
Domex 2017-08-13 15:11:37
Heh, każdy kto przepracuje tam dwa dni zrozumie o czym pisze:) I w ostateczności przyzna mi racje bo na zakładzie pracuje 6 osób z czego rotacja miesieczna to 4 osoby.
1
Pracujacy 2017-08-16 12:33:51
Kolego tulipanie ja jakoś nie spotkałem się z nekaniem w/w pracowników. Może uzasadnij swoją tezę na ten temat :)
1
Tulipan 2017-08-16 18:59:37
Ale ja tak:) nawet bylem jej świadkiem w ubiegłym tygodniu:) Tomaszu !
Pracujacy 2017-08-17 11:12:41
Żebyś wiedział kto to pisze ;) na chwilę o cena to Ty jesteś osobą która nie mówi kim jest. Ja pracuje kilka miesięcy i nie narzekam. Wiesz jeżeli ktoś nie potrafi przyjąć na siebie krytyki lub pospolitej zje**i jak coś źle zrobi lub stoi i noc nie robi to znaczy że nie jest nauczony pracy. Dawidzie ;) pozdrawiam Mariusz
Dawid 2017-08-18 15:39:16
A Ty grubasie z telefonem w reku co chwilę w kiblu i same pomyłki w pracy! Ty i esessman jesteście siebie warci pajace!
Zostaw swoją opinię o P.P.U.H. Kador Janusz Łebzuch - Miłków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.U.H. Kador Janusz Łebzuch