Galeria Rajstop

Gdynia

Opinie o Galeria Rajstop

gosc 2011-11-15 13:46:54
Praca tam to porażka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie polecam nikomu, no chyba ze ktoś lubi" [usunięte przez moderatora] właścicielce i być donosicielem" to tak sprawdziłby się w 100% w innej sytuacji nie zostanie zaakceptowany!!!
1
Kaśka 2012-11-26 16:13:15
Moja kuzynka tam pracowała. Za każdym razem jak się spotkałyśmy to narzekała na tę pracę a przede wszystkim na wiecznie czepiającą się szefową. Już od kilku lat tam nie pracuje a cały czas wspomina pracę w Galerii Rajstop jako najgorszą w swoim życiu. Z resztą z tego co widać stale szukają nowych ekspedientek- dziewczyny pewnie nie wytrzymują.
rrrrrrr 2012-11-30 14:00:09
Pracowałam tam przez kilka miesięcy. Częste rekrutacje są spowodowane tym, że mało kto wytrzymuje presje jaką wywiera właścicielka. Ja też po kilku miesiącach postanowiłam się zwolnić a moje życie zmieniło się o 180 stopni. Mam czas dla rodziny- tam godziny pracy to 11-19- w żadnej galerii handlowej tak się nie pracuje bo są systemy zmianowe, więc jeden dzień wracasz późno a innego dnia masz czas na pozałatwianie spraw. Oprócz braku czasu na życie rodzinne w pracy jest ciągły stres i patrzenie na ręce. NIE POLECAM
gdynianka 2013-01-02 00:06:02
Największemu wrogowi nie poleciłabym pracy w dawnej Galerii Rajstop, obecnie Christelle. Wieczne pretensje niezadowolonej szefowej przeplatają się z nieustannym demotywowaniem pracowników. Dłużej niż kilka miesięcy wytrzymają tam tylko dwulicowe osoby, które poza normalną pensją otrzymują "premie uznaniowe", dawane "pod stołem". Zaczynając tam prace można zapomnieć o jakimkolwiek czasie wolnym, zaś brak organizacji jest normą. Ocena niedostateczna i tak jest stanowczo zawyżona.
2
expracownica 2013-01-20 17:02:22
Żałosna firma prowadzona przez śmieszną handlarę która mentalnie siedzi we wczesnych latach 90 ubiegłego wieku. Kobieta nie ma pojęcia o zasadach współczesnego marketingu, ale wszystko oczywiście wie najlepiej i wszystkie nowe pracownice traktowane są jak idiotki które nic nie umieją.
Zatrudnia część pracowników na umowę o pracę (oczywiście minimalna krajowa reszta pod biurkiem) i te pracownice myślą że Pana Boga za pięty chwyciły (najlepsze że dziewczyny po studiach dziennych ale pracy nie mogą znaleźć). Do tego kilka kolejnych dziewczyn zatrudnia na zlecenia lub na czarno, mimo ze zadania które wykonują są takie same jak etatowych pracownic. Ogólnie wszystkie możliwe służby powinny się zainteresować tym pracodawcą i dać parę solidnych kar.
Jednym słowem nie polecam.
1
v 2013-05-02 21:25:08
Sklep zmieni nazwę na CHRISTELLE - bałagan ten sam
1
ezpracownica1 2015-08-24 18:27:31
Brak słów co do Pani Szefowej... niby trzeba mieć uśmiech na twarzy ale stanie 8 godzin i ciągłe uśmiechanie się nie jest komforotowe dla pracownika nie polecam!!! Ceny z kosmosuuuuu
2
o 2015-08-26 09:35:50
Pracowałam w galerii rajstop/christelle i prawda jest taka, że jeśli ktoś liczy na to, że za samo stanie i wyglądanie będzie zarabiał to się grubo myli. Szefowa jest stanowcza i ma określone wymagania co do obsługi, bo jakby nie patrzeć jest sprzedawcą od kilkunastu lat i ogromną uwagę zwraca na obsługę klienta oraz zachowanie na sklepie i to jest jeden z powodów, dla którego ma tak wielu stałych klientów, z całej Polski. W większości nowym pannom się wydaje, że samo stanie za ladą z miną cierpiącej królewny wystarczy i niech nikt się nie waży zwrócić im uwagi, bo pracowała w sieciówce na 1/40 etatu i wie jak ma pracować. Jak ktoś ma problem z pracą z klientem, to niech nie składa cv do normalnego sklepu, gdzie pracuje się po 8h 5dni w tyg. Co do cen, 90% konkurencji ma takie same ceny lub wyższe, a nikt nikogo nie zmusza do kupowania. Jeśli dziewczyna jest ogarnięta, chce pracować i robi swoje zadania dobrze to będzie zadowolona.
6
fr-101 2015-09-17 19:56:02
Polecam, polecam, polecam:) Byłam co prawda krótko, niespełna 8 m-cy w Christelle, ale taki warsztat jaki otrzymałam od Pani Marzeny to skarb!!! Bardzo wymagająca, ale uczciwa i dobrze wynagradzająca. Premie super, każda; choćby 1 nadgodzina zapłacona, a tak zawsze nie jest w innych firmach (trochę już doświadczyłam z różnymi szefami), no i atmosfera bombowa. Mój rozwój po tej pracy nieoceniony. Teraz ruszam w "swoim zawodzie" do boju!
Będę miło tę pracę wspominać na pewno.
5
M 2016-04-14 16:01:26
Kompletnie nie rozumiem skąd biorą się tak negatywne opinie! Pracowałam w Christelle przez kilka miesięcy, w tej chwili jestem na macierzyńskim i z czystym sumieniem POLECAM. Szefowa, owszem wymaga, ale trudno się dziwić, wkłada w firmę całe serce. Potrafi natomiast docenić pracę zespołu. Mam za sobą pracę w kilku firmach w szeroko pojętych usługach, w tym również w handlu. Wiem jacy są dzisiejsi pracodawcy, tym bardziej nie rozumiem złych opinii!!! Być może autorki komentarzy spodziewały się, że będą siedziały i pachniały zamiast uczyć się brafittingu i obsługiwać klientki. Jeżeli ktoś skończył studia, ma wyższe aspiracje, żaden problem, w firmie można się wykazać na wielu polach - można działać w social media (facebook itp.), można wykonywać pracę biurową, brać udział w różnych ciekawych eventach, promocjach. I, co muszę podkreślić, każda nadgodzina, a wręcz nadminuta, jest uczciwie rozliczana. Praca rewelacyjna, ale dla osób które chcą pracować, a nie odliczać minuty do końca zmiany.
4
Zostaw swoją opinię o Galeria Rajstop - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galeria Rajstop