Novet Sp.j.

Stara Gadka

Opinie o Novet Sp.j.

Miły Pan 2012-01-10 21:10:15
nawet miły pracodawca??? Jeden zadufany w sobie (słoma z butów) a drugi rób wszystko co Ci każde nie ważne czy siedzisz za biurkiem masz iść odgarniać parking żal...
5
Joker:) 2012-05-22 20:52:56
Miły ,,Bartoszu'',mam inną opinię niż ta pseudo propaganda sukcesu...słoma z butów i tyle.Dziękuję
7
hehe 2012-07-24 21:35:22
Masz racje! Firma żal!
7
haer 2013-01-07 00:57:54
Zarozumialstwo, pycha, buractwo i słoma z butów. Wszystko to pod płaszczykiem "miłej rodzinnej atmosfery", która jest tylko na pokaz.
Spytaj jeśli masz możliwość klientów, których osobiście odwiedzają. Jeśli tylko mogą to unikają spotkań z tymi "zadartymi nosami".
7
doradca 2013-01-19 12:16:29
Opinia zgodna w 100% nawet rozgłaszają plotkę o rzekomej weryfikacji pracowników itp...a na zapracowaną kasę Ludzi robią bez skrupułów,ale rynek wie swoje a do poziomu tych państwa nie warto się zniżać.
7
Italiano 2013-10-28 19:26:02
Szkoda straconego czasu i nerwów. Kariery i pieniędzy się tam nie zrobi a knucie intryg i masowe plotkarstwo oraz wazelina to codzienność. Mała firma z aspiracjami korporacji.Dziękuję za uwagę.
8
klient 2015-04-21 12:46:25
Jako pracownik firmy współpracującej z firmą NOVET byłam zmuszona dokonywać tam zamówień. Produkty kiepskiej jakości, nie chcą uznawać reklamacji. Po zachowaniu Pani z 'zarządu' rozwiązaliśmy współpracę natychmiast. Obrażaniem klientów nie zyskacie. NIE POLECAM tej firmy. Jest dużo uczciwych i życzliwych dostawców ale NOVET się do nich nie zalicza a właściciele powinni zastanowić się nad swoim zachowaniem.
9
zarobiony_jestem 2015-06-14 22:43:32
cytując "panią z zarządu" - "mamy komfort niesprzedawania"... ciekawe jak daleko zajadą z tym wysokim mniemaniem o sobie :)
5
Rappez 2015-07-22 21:40:31
Totalna porazka, ale nie ewentualnego pracownika, tylko wlasciciela. Zarozumialstwo, chamstwo, i jak wspomniei koledzy wyzej, sloma z butów rozsypuje sie po calej podlodze.
5
Zostaw swoją opinię o Novet Sp.j. - Stara Gadka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novet Sp.j.