Restaurators Podlaszewscy Sp.j. Pierogarnia Stary Młyn

Toruń

Opinie o Restaurators Podlaszewscy Sp.j. Pierogarnia Stary Młyn

Q 2014-07-29 12:43:31
Ogólnie Pierogarnie tej firmy są pod kontem jedzenia w miarę spoko poza mankamentami w obsłudze i podejściu do klienta. Zdarza się dostać zimne pierogi lub kelnerka wyleje na spodnie piwo i nawet co do tego nie dadzą rabatu za takie wpadki:/ Do nich też należy "PASTA" (dawna pasta & basta) obok dworu Artusa miałem tam 3 incydenty na przestrzeni ostatniego roku i powiem, że ten 3 incydent ostatnio prawie spowodował przyjazd karetki. Należy tam wywalić tego kucharza i zmienić menagerkę ponieważ personel się jej boi i próbuje zatuszować równe sprawy do tego tej kobiety nie ma nigdy na miejscu jak prosi się menagera i zawsze kierownik zmiany podchodzi. Do tego musieliśmy płacić za rachunek i nie odliczyli felernej porcji... NIE POLECAM!
salamandrra 2016-07-12 11:18:44
Poprzedni komentarz chyba trochę nie koniecznie ocenił pracodawcę tylko kucharzy
2
salamandrra 2016-07-12 12:24:36
Jeśli chodzi o pracę w Starym Młynie to gorąco polecam. Fajna,zgrana ekipa, dobra atmosfera, kierownicy w porządku, cała papierkologia skrupulatnie dopilnowana. Ogółem bardzo spoko.
2
:-) 2016-07-12 14:48:21
Pracowałam tam bardzo długo, i na prawdę pracuję się tam spoko. Szefostwo baaaaardzo pomocne,( nie tylko w kwestii służbowej) elastyczny grafik. Na prawdę można się dogadać. Wspominam z uśmiechem na twarzy parę lat pracy w tym miejscu. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!
3
MIX 2016-08-12 15:09:59
Zdecydowanie nie polecam tego miejsca.Też pozdrawiam...
1
Niał 2017-01-17 10:43:00
To jest jakaś rewelacja!!! Ludzie, atmosfera, kasa, przełożeni i właściciele tylko do pozazdroszczenia!!! Będę zawsze tu pracował.
Nie wierzysz?? Sprawdź sam!!
3
Doma :) 2017-01-17 12:16:39
Polecam pracę w Pierogarnii Stary Młyn. Pracodawcy bardzo mili i przyjacielsko nastawieni do nowych osób jak i do stałej ekipy :) również wśród pracowników panuje świetna atmosfera, grafik jest elastyczny- można bez problemu ułożyć sobie kilka dni z rzędu wolnych. Dodam, że z Pierogarnii mozna wyjść tylko jako dobrze wyszkolona osoba:)
4
Truskawka 2017-01-17 12:25:51
Praca bardzo okej, dużym plusem jest elastyczny grafik co jest to bardzo ważne dla studentów. Zgrana ekipa, ludzie pozytywnie zakręceni chętni do współpracy!!!
3
Pierożek28 2017-01-18 20:54:12
Polecam prace w tej restauracji:) pracuje tu juz 5 lat i nie narzekam. KIerownicy bardzo wyrozumiali i przyjacielsko nastawieni do nowych pracownikow. Grafik elastyczny dostosowany do kazdego indywidualnych potrzeb, życzeń. Szczerze polecam :) Pozdrawiam
3
2017-01-19 12:02:02
Polecam pracę w Pierogarni Stary Młyn. Super atmosfera spoko szefostwo, wypłata na czas. Czego chcieć więcej. Przyjdz a przekonasz się sam.
2
ja 2017-01-20 20:42:32
pracodawca bardzo w porządku. atmosfera w pracy fajna i ludzie bardzo spoko. kierownicy do współpracy jak najbardziej, wszystko da się dogadać i w ogóle. płacą nieźle i co najważniejsze na czas zawsze. osobiście bardzo polecam.
2
Pracownik 2017-01-20 20:52:55
Możliwości rozwoju na każdym stanowisku, możliwe szkolenia dla obsługi i kucharzy, więc można się rozwijać. Właściciela dbają o pracowników, a to najważniejsze :)
3
Zawsze_usmiechniety_kucharz 2017-01-21 11:00:17
Polecam pracę w Pierogarni Stary Młyn . Super atmosfera, ludzie są dla siebie jak rodzina. Elastyczny grafik pozwala na rozplanowanie sobie czasu. Cierpliwość i wiedza doświadczonych pracowników przekładana jest zawsze na szkolenie nowych osób. Wypłata zawsze na czas a i jeszcze wpadają całkiem dobre napiwki. Umowa o pracę co pozwala nie martwić się o swoją przyszłość. Baaaaaardzo polecam !
3
stokrotkaxdddd 2017-01-21 11:09:45
Praca okej . Nie trudno tu dostać umowę o pracę , wypłata jest na czas .
3
Oxi 2017-01-21 12:21:37
Z checia napisze o pracy tutaj, ponieważ traktuje ją jako drugi dom :) Mając wcześniejsze doświadczenie z gastronomia nie sądziłam, ze w pracy może panować tak rodzinna atmosfera. Od samego początku ekipa jest bardzo życzliwa i chętna do pomocy. Jest przeprowadzone szkolenie, dzieki któremu pewnie czujemy się rozmawiając z gośćmi. Kierownicy zawsze skłonni do pomocy, kuchnia zgrana z kelnerstwem. Elastyczny grafik, można studiować w trybie dziennym jak i zaocznym. Wypłata na czas i super napiwki jeżeli jesteśmy zaangażowani. Pracę w tej firmie mogę polecić każdemu :)
4
anonim 2017-01-21 12:30:43
To jest portal o pracodawcy, opinie o obsludze wystawia sie gdzie indziej ;)
1
Ukrainska baba 2017-01-21 12:34:18
Praca jest super, zespół świetny. Grafik bardzo elastyczny, kierownicy są bardzo wyrozumiali i fajni. Najlepsza firma w której kiedykolwiek pracowałam. Na prawdę polecam tą prace!
2
Karolina 2017-01-23 08:34:03
Mi się wydaje, że raczej wszystko jest ważne dla osoby, która chce przyjść do pracy w nowe miejsce, co z tego, że pracodawca jest super jak ludzie nie fajni? Raczej wszystko się łączy skoro ludzie i atmosfera są super to raczej pracodawca też ma na to duży wpływ.
1
Kamilaaaa 2017-01-26 16:40:07
Polecam pracę, kierowników, menagera i szefa! Miła atmosfera, każdy jest zawsze pomocny. Pracuje juz pół roku i pierogarnia to moj "drugi dom".
1
Lily 2017-01-27 00:08:38
Polecam pracę w Pierogarni Stary Młyn !
Bardzo łatwo nowym pracownikom polubić to miejsce ze względu na świetną atmosferę i przyjacielskie stosunki zarówno między kolegami równymi rangą jak i szefostwem. Wszyscy tworzą świetny zespół i zawsze znajdzie się osoba chętna do pomocy w kryzysowych sytuacjach. Każdy nowozatrudniony pracownik przechodzi miesięczne szkolenie wstępne dzięki czemu osoby bez żadnego doświadczenia nie zostają od razu "wrzucone na głęboką wodę".
Pracę polecam studentom dzięki prawdziwie elastycznemu grafikowi można dorobić trochę kasy bez zaniedbywania uczelni, w sesji nigdy nie było problemu żeby dostać wolne :)
Osoby z większą ilością wolnego czasu na pewno zainteresuje szeroki wybór szkoleń, które Pierogarnia bardzo często oferuje. Dodatkowo tworzone są grupy zadaniowe angażujące się w pomoc organizacji szkoleń czy imprez, których w tej firmie nie brakuje.
1
qwerty 2017-01-27 19:55:53
Polecam prace w Pierogarni Stary Młyn :)
Nie ma najmniejszego problemu aby sie zadomowic, ludzie ktorzy tam pracują są sympatyczni a dzieki temu jest wspaniala atmosfera, kazdy zawsze sobie pomaga, czy to chodzi o problemy czy o zamiane w pracy :), zawsze znajdzie sie wyjscie, zyczenia co do grafiku są spelniane w 99% co jest bardzo przejemne :) Pieniadze dobre i wyplata na czas :)
E.B 2017-02-01 15:07:52
Pracowałam w Starym Młynie jakiś czas temu. Czas spędzony tam oceniam pozytywnie.

Plusy: grafik na cały miesiąc (można sobie spokojnie zaplanować czas), niezłe napiwki i kasa jeśli się pracuje rzetelnie, można się ze wszystkimi dogadać (z kierownictwem również) jeśli samemu jest się w porządku, dobra atmosfera i przede wszystkim kasa na czas :), sporo zasad wewnętrznych, ale jak pracuje się uczciwie, to raczej pomagają niż przeszkadzają

Minusy: brak przerwy na fajkę, w sezonie spory ruch - nie ma wtedy nawet czasu żeby zjeść (no, ale kasa się zgadza ;P), gorąco na kuchni (w końcu to gastro)

Ogólnie polecam każdemu, bo można się tam sporo nauczyć i poznać fajnych ludzi ;)
Ewka 2017-02-01 15:13:53
Możesz sprecyzować dlaczego? Koleżanka z uczelni tam pracuje i nie narzeka :)
Ulubionaaa82520 2017-03-31 08:31:48
Bardzo polecam pracę w Pierogarni Stary Młyn, po pierwsze super atmosfera, świetni kierownicy którzy zawsze starająsię cię zrozumieć czy pomóc. Ekipa zgrana i pomocna. Do pracy aż chce się przychodzić i ten czas mija bardzo szybko. ;-)
1
Zostaw swoją opinię o Restaurators Podlaszewscy Sp.j. Pierogarnia Stary Młyn - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restaurators Podlaszewscy Sp.j. Pierogarnia Stary Młyn