Restaurators Podlaszewscy Sp.j. Pierogarnia Stary Młyn

Toruń

Opinie o Restaurators Podlaszewscy Sp.j. Pierogarnia Stary Młyn

Q 2014-07-29 12:43:31
Ogólnie Pierogarnie tej firmy są pod kontem jedzenia w miarę spoko poza mankamentami w obsłudze i podejściu do klienta. Zdarza się dostać zimne pierogi lub kelnerka wyleje na spodnie piwo i nawet co do tego nie dadzą rabatu za takie wpadki:/ Do nich też należy "PASTA" (dawna pasta & basta) obok dworu Artusa miałem tam 3 incydenty na przestrzeni ostatniego roku i powiem, że ten 3 incydent ostatnio prawie spowodował przyjazd karetki. Należy tam wywalić tego kucharza i zmienić menagerkę ponieważ personel się jej boi i próbuje zatuszować równe sprawy do tego tej kobiety nie ma nigdy na miejscu jak prosi się menagera i zawsze kierownik zmiany podchodzi. Do tego musieliśmy płacić za rachunek i nie odliczyli felernej porcji... NIE POLECAM!
salamandrra 2016-07-12 11:18:44
Poprzedni komentarz chyba trochę nie koniecznie ocenił pracodawcę tylko kucharzy
2
salamandrra 2016-07-12 12:24:36
Jeśli chodzi o pracę w Starym Młynie to gorąco polecam. Fajna,zgrana ekipa, dobra atmosfera, kierownicy w porządku, cała papierkologia skrupulatnie dopilnowana. Ogółem bardzo spoko.
2
:-) 2016-07-12 14:48:21
Pracowałam tam bardzo długo, i na prawdę pracuję się tam spoko. Szefostwo baaaaardzo pomocne,( nie tylko w kwestii służbowej) elastyczny grafik. Na prawdę można się dogadać. Wspominam z uśmiechem na twarzy parę lat pracy w tym miejscu. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!
3
MIX 2016-08-12 15:09:59
Zdecydowanie nie polecam tego miejsca.Też pozdrawiam...
1
Niał 2017-01-17 10:43:00
To jest jakaś rewelacja!!! Ludzie, atmosfera, kasa, przełożeni i właściciele tylko do pozazdroszczenia!!! Będę zawsze tu pracował.
Nie wierzysz?? Sprawdź sam!!
2
Doma :) 2017-01-17 12:16:39
Polecam pracę w Pierogarnii Stary Młyn. Pracodawcy bardzo mili i przyjacielsko nastawieni do nowych osób jak i do stałej ekipy :) również wśród pracowników panuje świetna atmosfera, grafik jest elastyczny- można bez problemu ułożyć sobie kilka dni z rzędu wolnych. Dodam, że z Pierogarnii mozna wyjść tylko jako dobrze wyszkolona osoba:)
4
Truskawka 2017-01-17 12:25:51
Praca bardzo okej, dużym plusem jest elastyczny grafik co jest to bardzo ważne dla studentów. Zgrana ekipa, ludzie pozytywnie zakręceni chętni do współpracy!!!
2
Pierożek28 2017-01-18 20:54:12
Polecam prace w tej restauracji:) pracuje tu juz 5 lat i nie narzekam. KIerownicy bardzo wyrozumiali i przyjacielsko nastawieni do nowych pracownikow. Grafik elastyczny dostosowany do kazdego indywidualnych potrzeb, życzeń. Szczerze polecam :) Pozdrawiam
2
2017-01-19 12:02:02
Polecam pracę w Pierogarni Stary Młyn. Super atmosfera spoko szefostwo, wypłata na czas. Czego chcieć więcej. Przyjdz a przekonasz się sam.
2
ja 2017-01-20 20:42:32
pracodawca bardzo w porządku. atmosfera w pracy fajna i ludzie bardzo spoko. kierownicy do współpracy jak najbardziej, wszystko da się dogadać i w ogóle. płacą nieźle i co najważniejsze na czas zawsze. osobiście bardzo polecam.
1
Pracownik 2017-01-20 20:52:55
Możliwości rozwoju na każdym stanowisku, możliwe szkolenia dla obsługi i kucharzy, więc można się rozwijać. Właściciela dbają o pracowników, a to najważniejsze :)
1
Zawsze_usmiechniety_kucharz 2017-01-21 11:00:17
Polecam pracę w Pierogarni Stary Młyn . Super atmosfera, ludzie są dla siebie jak rodzina. Elastyczny grafik pozwala na rozplanowanie sobie czasu. Cierpliwość i wiedza doświadczonych pracowników przekładana jest zawsze na szkolenie nowych osób. Wypłata zawsze na czas a i jeszcze wpadają całkiem dobre napiwki. Umowa o pracę co pozwala nie martwić się o swoją przyszłość. Baaaaaardzo polecam !
2
stokrotkaxdddd 2017-01-21 11:09:45
Praca okej . Nie trudno tu dostać umowę o pracę , wypłata jest na czas .
2
Oxi 2017-01-21 12:21:37
Z checia napisze o pracy tutaj, ponieważ traktuje ją jako drugi dom :) Mając wcześniejsze doświadczenie z gastronomia nie sądziłam, ze w pracy może panować tak rodzinna atmosfera. Od samego początku ekipa jest bardzo życzliwa i chętna do pomocy. Jest przeprowadzone szkolenie, dzieki któremu pewnie czujemy się rozmawiając z gośćmi. Kierownicy zawsze skłonni do pomocy, kuchnia zgrana z kelnerstwem. Elastyczny grafik, można studiować w trybie dziennym jak i zaocznym. Wypłata na czas i super napiwki jeżeli jesteśmy zaangażowani. Pracę w tej firmie mogę polecić każdemu :)
2
anonim 2017-01-21 12:30:43
To jest portal o pracodawcy, opinie o obsludze wystawia sie gdzie indziej ;)
1
Ukrainska baba 2017-01-21 12:34:18
Praca jest super, zespół świetny. Grafik bardzo elastyczny, kierownicy są bardzo wyrozumiali i fajni. Najlepsza firma w której kiedykolwiek pracowałam. Na prawdę polecam tą prace!
2
Zostaw swoją opinię o Restaurators Podlaszewscy Sp.j. Pierogarnia Stary Młyn - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restaurators Podlaszewscy Sp.j. Pierogarnia Stary Młyn