Tawerna Restauracja Agnieszka Czerwik

Oświęcim

Opinie o Tawerna Restauracja Agnieszka Czerwik

Pracowniczka 2013-02-26 19:11:16
Bez przerwy upominanie sie o swoja kasę o swoje nadgodziny... Szefowie nie fair i kłamią... Mało ludzi na za... dużą liczbę obowiązków. Wybudowali nową kuchnię a na starej daja pracowac gdzie nie ma miejsca na palniku a juz nie mowie o garkach do postawienia. No i jeszcze jedno z kuchni trzeba po wszystko gonic na górę i tak wkoło cały dzień masakra. NIe polecam zreszta...to nie tylko moje zdanie
byłą pracownicą 2013-03-22 00:32:41
Nie wiem czy nowi szefowie się nie znają na prowadzeniu biznesu bo jak nie było tawerny to był jakis bar który dobrze prosperował wcześniej a teraz...Starasz się a i tak nikttego nie widzi, kierowcy coddziennie jeżdżą po zakupy aby było z czego gotować ah cóż za oszczędność. Kuchnia duzo pracy ale faktycznie nie ma na czym robić i wszystkie magazyny i lodówki na piętrze współczuje. Kelnerki same najlepiej jakby miały 2 głowy 4 rece i 6 nog do pracy bo wtedy nie trzeba by zatrudniac tyle osób. No duzo tego chociaz o sąsiadującej knajpie sa jeszcze "ciekawsze" opinie.
Poszkodowana 2013-04-25 15:22:57
Traktują ludzi jak chcą,raz dobrze a raz jak najgorszych.Otwarli salę weselną ale nie mają na nią zezwoleń. Wszystko chcą ukryć o tej sali że tam nie ma pracy ale ukrywają to tylko przed urzędem. Zadzwońcie o wesele to Cię jeszcze oprowadzą po sali i przeprowadzą przez "nieużywaną" kuchnię:)Na kuchni na restauracji jest taki brud że głowa mała. Szefowie tylko wymagają a nawet prostych rzeczy nie umieją dokupić tylko jak Ci się w rękach zużyje to odkup za swoje . Kelnerki współczuje wam bo jest was za mało a szefowie więcej nie przyjmują. No i najważniejsze :) konfidenci też są tam
Anonim 2013-10-27 09:56:14
Byłam pracowniczką w tej firmie dłużej, obiecywali mi szefowie cuda... W praktyce prosisz się o swoje pieniądze, poprawka dzwonisz do szefa a on z pretensjami "o co ci chodzi" albo wyłącza telefon. Kuchnia taka brudna a żadna osoba nie jest wykwalifikowaną kucharką. Kelnerek za mało najlepiej jakby jedna wszystko zrobiła. Fajnie maja tylko kierowcy. A no i praca na czarno rzadko i mało komu dają umowę.
Były pracownik 2015-07-02 20:13:34
Wyżej opisane opinie są prawdą. Pracowałam tam kilka lat temu jeszcze przed otwarciem sali weselnej i praca po 12 godzin co drugi dzień, często trzeba było zostać dłużej niż do 23-ciej i nikt za nadgodziny nie płacił. Była z góry ustalona najniższa krajowa a umowa na pół etatu. Mało pracowników bywały dni, że kelnerka musiała pomagać na kuchni albo kucharka nalewać piwo. Jedyny plus jaki pamiętam, to taki że szefowa i szef byli mili, dbała o porządek i tego samego wymagała od pracowników więc było czysto a jedzenie bardzo smaczne. I nigdy nie musiałam nosić swoich kanapek do pracy bo zawsze mogliśmy upiec sobie pizzę- nie wiem jak teraz:)ja wspominam mile może pracowałabym dalej ale z umowy na cały etat miałam później na pół etatu i dlatego odeszłam.
Zostaw swoją opinię o Tawerna Restauracja Agnieszka Czerwik - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tawerna Restauracja Agnieszka Czerwik