Murckowianka Restauracja

Katowice

Opinie o Murckowianka Restauracja

Ja 2014-07-12 18:38:13
Nie jestem ani nie byłam pracownikiem tej restauracji, a gościem jak najbardziej.
Lokal mnie rozczarował. Zacznę od tego, że nie maja własnego parkingu dla gości. Samochód trzeba zostawić na jakimś nieogrodzonym, niby parkingu przy rynku, gdzie przechadzają się wieczorami żule i rysują samochody.
Kuchnia daje wiele do życzenia. Jedzenie jak z budki z hamburgerami. Nie wiem czy rodzina Panny Młodej skądś przyniosła to żarcie ale lokal nie powinien pozwolić na taka chałturę. Restauracja, a raczej restauracyjka nadaje się raczej na kameralne imprezy inaczej krzesła stoją "przyklejone" jedno do drugiego. Nie można usiąść bo jest za ciasno a potem wyswobodzić się. Koszmar. Dodam jeszcze, że orkiestra znajdowała się parę, dosłownie parę metrów od mojego, nazwijmy to, talerza. Nie wiem dlaczego grajkowie nie byli w jakiś sposób odseparowani od siedzących gości. Nie dało się nawet porozmawiać przy stole. Bardzo męczył ten hałas. Brak jakiegokolwiek profesjonalizmu.
123 2016-02-24 14:11:15
Miałem wiele okazji do tego by odwiedzić tą restauracje. raz zostałem zaproszony na wesele tak bardzo mi sie spodobało ze postanowiłem sam zorganizować tam przyjecie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jest to jedna z nielicznych restauracji z tak miłą obsługą, swietną kuchnią oraz pieknym wystrojem. Zupełnie nie zgadzam sie z Panem/Panią wyżej. Chyba Panu/Pani pomyliły się restauracje.
2
marek 2016-02-26 10:06:53
Byłem w tej restauracji na weselu.Jedzenia niedało sie zjeśc takie niedobre ,nadodatek dostalem zimne frytki i suchy schabowy .Kelnerki jak na lekarstwo,miałem zamiar zamówic pizze z telepizzy ale moja zona mnie od tego odwiodla słowami NIERÓB OBCIACHU
Stała, zadowolona klientka 2016-03-05 08:00:55
Witam, chciałam się podzielić moją opinią na temat imprez w "Murckowiance". Jestem bardzo zadowolona i zachwycona zorganizowaniem imprez przez właścicieli. Jedzenie w skali do 10- daję 10, obsługa również 10, ceny również niewygórowane- ogólnie wszystko mi się podobało. Kiedy byłam na weselu u koleżanki to tak mi się spodobało że obecnie jestem ich stałą klientką :) Moja rodzina i znajomi również bardzo sobie chwalą. Zatem nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Gorąco polecam!!!!
Antek78 2016-05-18 17:21:44
8 maja zorganizowaliśmy komunię mojej córce, muszę przyznać ze jestem bardzo zadowolony. Obsługa stwarzała miłą atmosferę, a dania były urozmaicone i w dużej ilości. Wszystko co zostało dostaliśmy na wynos do domu. Polecam ten lokal. Pozdrawiam
Wojciech Święs 2016-05-19 11:05:45
Witam,
Zacznę od opinii Ja i 123 jeżeli ktoś pisze opinie to chyba powinien się ujawnić.Opinie wystawiają takie zazwyczaj konkurencję.Mam zaszczyt czasami współpracować z restauracją Murckowianka Nie jeden znajomy tam robił imprezę i wszyscy byli zadowoleni.Wystrój oraz obsługa którą prowadzi pani Basia jest na najwyższym poziomie.Kuchnie prowadzi pan Ireneusz mój były szef kuchni z którym współpracuje i nie mam mu nic do zarzucenia.Jedzenie zawsze świeże i smaczne.
Polecam
Kaska 2016-08-17 07:56:44
Witam serdecznie, oczywiście nie zgadzam się z negatywnymi opiniami o lokalu. Byłam wielokrotnie jako gość, sama zorganizowałam swoją czterdziestkę i wszystko jak zawsze ok, bardzo fajna atmosfera, wszystko można uzgodnić odnośnie jedzenia aż po wystrój sali. Jedzenie w dużej ilości, jak zwykle nie do przejedzenia, resztę dostaliśmy do domu. Nie rozumie tych negatywnych wpisów,ale wiem że są też nieszczęśliwi ludzie na ziemi więc !!!!!!!!!!!!!!!!
Magda 2016-10-04 17:08:02
Chciałam się podzielić opinią na temat restauracji Murckowianka. W zeszłym miesiącu wraz z mężem zostaliśmy zaproszeni na uroczystość rodzinna. Jedzenie było przepyszne i zróżnicowane, każdy znalazł coś dla siebie. Wystrój sali był elegancki i dostosowany do okazji. Polecam wszystkim ten lokal.
Zostaw swoją opinię o Murckowianka Restauracja - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Murckowianka Restauracja