Nie polecam rezerwacji w tym miejscu.Dzwoniłam, byłam osobiście w sprawie rezerwacji konkretnej, małej salki. Na dwa dni przed planowanym terminem odebrałam telefon z pytaniem czy rezerwacja jest aktualna / wcześniej nikt ze mną się nie skontaktował, ani na miejscu nie był w stanie udzielić odpowiedzi/ , ponieważ pani chciała mnie poinformować, że salka jest zajęta.Zupełna kpina i ignorancja ze strony obsługi. Na szczęście konkurencji w Bielsku-Białej jest mnóstwo.
Pracowałam tam niedawno i powiem całą prawdę.Karczme prowadzi matka faceta który ma ponad 30 lat i widnieje jako właściciel,ale najwyraźniej nie umie tego robić bo wszystko za niego robi mamusia.Pani B.czyli mama tego właściciela jest cwaną kobietą,obiecywała minimum 180 godz.w miesiącu okazało się że z ledwoscia wyrabiam 130, stawka minimalna 8 zł do tego kelner pracuje również na zmywarka, Tak na zmywaku i to trzeba zapierdzielac jedna zmywarka do szkła i talerzy więc nie muszę mówić jaka higiena bo rzygać. .się chce.A teraz coś o kuchni i zapleczu,kuchnia bardzo brudna,ścierki kucharzy są koloru brąz prawie czarne,jeśli jest impreza zorganizowana czyli większa rezerwacja,surówki musztarda chrzan trafiają wprost ze stołu z powrotem do kuchni,oszczędzają na wszystkim. Moim zdaniem ludzie którzy tam jedzą albo nie znają tego miejsca albo trafiają tam przypadkowo.syfon, brud,wykorzystywanie ludzi,acha kelner który tam pracuje niejaki Sz.to rodzina z panią B.więc on ma prawo do wcześniejszych wyjść z pracy i innych przywilejów.odradzam w 100%wszystkim którzy wybierają się tam do pracy jak i tym co mają zamiar tam coś zjeść.
Każdy wpis można tak zbyć ze na pewno osoba jest jakaś sfrustrowana czy coś tam i jej ocena się nie liczy.. co za problem wysłuchać każdego.. ty rozumiem lepiej znasz się na firmie? To ja chętnie poczytam ile płaca
Hm wnioskuję z opinii że pracodawca jest niesłowny, obiecywał 180h, a pracownik tyle nie pracuje, tylko znacznie mniej plus wykonuje czynności nienależące do jego posady. Chciałam jednak zapytać, czy w umowie zawarte jest ile godzin miesięcznie pracownik będzie pracował i jakie czynności ma wykonywać? Jeśli tak, to warto tę sprawę gdzieś zgłosić, a nie siedzieć cicho...
Dobra firma pod każdym względem ale czas pandemii jest bardzo trudny, miałam zamiar starać się o pracę a teraz pewnie trzeba czekać.
@Epik Czyżby konkurencja inspirowała do wpisu na forum pracowniczym?
Nie polecam tego miejsca jako zorganizowanego wyjścia .Rozmawiajac z właścicielką prosiłam o rezerwację stolika DWUOSOBOWEGO o który prosiłam półtorej tygodnia wcześniej . Dzwoniąc na dzień przed rezerwacją do tej samej kobiety usłyszałam że moja rezerwacja jest atualna .Dostałam stolik 16 OSOBOWY !!! Mojej rezerwacji nawet nie było. Z całego serca dziękuję napewno waszego miejsca już NIE ODWIEDZE I NIE POLECE .
Zgadzam się z wcześniejszą opinią cała prawda tylko delikatnie napisana i nie wszystko,dodałbym jeszcze że kucharz M.często w pracy jest pijany,lub do piją jeszcze.ale te posty szybko znikną bo właściciele nie chcą żeby ludzie dowiedzieli się prawdy.