Bielgast Food Services S.C. Nagib Emrulahi Jakub Szeliga

Bielsko-Biała

Opinie o Bielgast Food Services S.C. Nagib Emrulahi Jakub Szeliga

Pracownik 2011-05-26 06:58:26
Ktos mi tu ładną propagande zapodaje,mili ludzie? [usunięte przez admina]
3
gggg 2014-12-02 09:17:08
Porażka! Wystawiają ogłoszenie ze poszukują pracowników. W ciągu tygodnia przewija sie z 13 chetnych, każdy idzie na dzień próbny np w weekend żeby mieć dodatkowa pomoc. Pracujesz za darmo, szef nawet nie raczy przyjść i obejrzeć jak pracujesz, później nie dzwonią do ciebie tylko zapraszają kolejne 13 osób na następne rozmowy.
4
mar 2014-12-05 17:57:54
To jest praca dla ludzi o stalowych nerwach,nigdy nie spotkałam się z takim traktowaniem nigdy... Tam pracę tracisz z dnia na dzien ... I co najlepsze jest nawet.nie wiesz dlaczego... Nie ważne ze człowiek zostaje na lodzie przed samymi świętam...
11
M. . 2015-04-11 22:06:42
Pracuje w tej firmie juz ponad rok wiec szczerze mogę powiedzieć że jest ok.szefostwo jest od tego żeby wymagać w końcu każdemu z nas za coś płacą .pensja na czas a co do atmosfery to moi drodzy to nie szefostwo ja tworzy tylko my pracownicy i uwierzcie mi to miejsce pracy mimo zmian 12h naprawdę może być fajne jeśli jest zgr a ny zespół który ze sobą współpracuje a nie rywalizuje :)))pozdrawiam
5
S 2015-07-12 18:12:57
Ludzie wiadomo ze jak sie idzie na dzien prodny to trzeba pomazac ze na pracy zalezy, a jesli tak bedzie to zosraniecie zatrudnieni. Pracowalam w firmie ponad dwa lata i nie raz przychodzila osoba na dzien probny ktora ruszala sie jak slimak i w zasadzie nie chcialo jej sie pracowac bo zamiast cos ogarniac to siedziala lub szla na faje wiec sie nie dziwcie ze takiej osobie nie proponowano umowy o prace. A umowmy sie w gastronomii jednak trzeba sie troche napracowac bo zawsze jest cos do roboty. Szefostwo jest wymagajace - chcesz zarabiac to dobrze wykonywuj swoja prace. Jesli niektorym odechciewalo sie pracowac po roku, nie wykonywali swoich obowiazkow, sklocali persolel to byli zwalniani, przeciez nikt nie bedziec takich obibokow trzymac. Szefostwo tez nie musi cie ogladac jesli jestes pierwszy dzien w pracy- wystarczy opinia reszty personelu ktory dluzej pracuje i wie czy dana osoba sie przyda do zalogi czy nie bo tam wlasnie o to chodzi zeby umiec pracowac w grupie. Atmosfera tam vdzie pracowalam swietna, codziennie jakies nowe zadania do realizacji, wyplata zawsze na czas. Jak najbardziej polecam.
7
Ewelona 2016-01-16 17:47:46
Traktuja pracownika jak smiecia! Nie warto!
6
Toniewstko 2016-04-17 13:33:06
Z niektórymi opiniami się nie zgodzę, ale tak wypłata zawsze na czas 10tego na koncie choć dla niektórych to mogą być grosze
6
~A. 2017-02-06 17:54:52
Nie rozumiem tej firmy. Poszukują osoby do pracy biurowej, zapraszają na rozmowę, rozmowa trwa 10 min i są same niejasności: nie wiadomo jakie są godziny pracy (wiadomo tylko, że będzie praca po godzinach, ale jakie te godziny?!), nie wiadomo czy będzie trzeba odbywać delegacje (może kilka razy, ale nie wiadomo), może będzie można pracować zdalnie, ale po chwili okazuje się, że nie, zagadką jest jak będzie wyglądać wdrożenie w bardzo poważne obowiązki. Po zadaniu pięciu pytań głupio było dopytywać mi się o wszystko ze szczegółami, a Pani przeprowadzająca "rozmowę" nie była skłonna udzielić informacji. Nie dowiedziała się o mnie nic. Umawiamy się na telefon, na następny dzień dowiaduję się, że zakończył się pierwszy etap rekrutacji, a do drugiego nie przeszłam. Myślę sobie: ok, szkoda, ale był w ogóle jakiś pierwszy etap?! Totalne nieporozumienie. Mogę sobie wyobrazić jak by wyglądała praca w takiej firmie, która nie szanuje nawet potencjalnych kandydatów i ich czasu.
Zostaw swoją opinię o Bielgast Food Services S.C. Nagib Emrulahi Jakub Szeliga - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bielgast Food Services S.C. Nagib Emrulahi Jakub Szeliga