Firma Fenster Marek Szczęsny

Bydgoszcz

Opinie o Firma Fenster Marek Szczęsny

kolo 2014-05-31 06:57:54
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej.Podobno spełniłem wszystkie wymagania,i odpowiedż:oddzwonimy do pana ....Jak gdzie indziej,lipa.Ogólnie po rozmowie,wrażenia takie sobie.(usunięte przez administratora)
2
tomek 2014-10-26 19:08:22
Nie polecam pracowałem w tej firmie i oszukali mnie za ciężką pracę, dzwiganie kopanie w deszczu od rana do wieczora! Nie polecam! Uważajcie To Sa Cwaniacy!!!!!
2
Rafał 2015-03-09 20:11:47
Ogolnie praca wporządku jak ktoś chce pracować to nie bedzie rozczarowany. Wyplata zawsze na czas a to w dzisiejszych czasach jest najwazniejsze.
1
obiektywny 2015-08-29 17:26:17
Nie dajcie się nabrać na słodzenie przy rozmowie wstępnej. A jak już dacie się w TO COŚ wciągnąć to zobaczycie co znaczy chamstwo i wyzysk. Szczerze NIE POLECAM, WRĘCZ ODRADZAM !!!
1
Gosc221 2016-08-28 11:00:10
Także nie polecam, partacka firma. Zasuwanie od rana do wieczora za grosze, a właściciele to bracia cwaniaczki. Nawet usiąść i napić wody w upale się nie można, bo "szefuncio" przyjeżdża i pruje się "dlaczego nie robicie".... to w ogóle rodzinny biznes. Bracia po 50-tce jako właściciele ich synkowie kuzynkowie jako kierownicy. Nie dajcie się w to wciągnąć!!! Wyzysk i ciężka praca jak za hitlera za jałmużnę.
1
7gsud 2016-08-28 11:02:49
Aaaaa... zapomniałem dodać. O umowie zapomnijcie. Czarnuszki...
1
Tomasz 2016-09-29 08:41:47
Ja pracowałem w PHU Fenster. Byłem bardzo zadowolony i bardzo żałowałem kiedy musiałem zrezygnować, ze względu na wyjazd za granicę. Wynagrodzenie moim zdaniem bardzo dobre, nie wiem skąd te opinie...
dno 2016-10-28 16:28:10
musze potwierdzic opinie negatywne. zdecydowanie odradzam! tak naprawde nie wiesz za ile pracujesz, a nawet jak wiesz, to - prosze mi wierzyc - i tak nie wiesz. przychodzi co do czego i wlacza sie cwaniactwo u braci - wlascicieli. podobnie jak jeden z przedmowcow zostalem oszukany.
Zostaw swoją opinię o Firma Fenster Marek Szczęsny - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Fenster Marek Szczęsny