Marimus Firma Muzyczno-Artystyczna Maria Arkusz

Kraków

Opinie o Marimus Firma Muzyczno-Artystyczna Maria Arkusz

nkn 2014-01-05 23:57:33
Rewelacyjny człowiek prowadzący, bliski i rozumiejący ludzi...wspaniały pedagog;bardzo dobry akompaniator, jeszcze lepszy pianista - solista, a dyrygent - wyśmienity;gorąco polecam!!!
kiok 2014-01-06 00:05:58
Potwierdzam - człowiek oddany muzyce, dzieciakom i ludziom...profesjonalista w każdym calu...
opio 2014-01-06 16:31:38
zajęcia z fortepianu przyciągają dzieci;nie wiem, jak Pani to robi, ale one po prostu chętnie zaczynają ćwiczyć!!Dziękuję, że odkryła Pani w moim dziecku radość z muzykowania:)
nina 2014-01-29 10:53:20
Osoba otwarta o rewelacyjnym podejściu do dzieciaków:)i przesympatyczna!Moje dziecko wyciągnęła z kompleksów i problemów technicznych, za co ogromnie dziękuję!Przydałoby się więcej takich nauczycieli, którzy zamiast tylko karcić potrafią odnalezc osobowosc dziecka i zmierzyc sie z trudna sytuacja,zachecac, poznawac i dac szanse kazdemu;Pani Mario - bardzo, bardzo DZIEKUJEMY:)!
Zofia 2014-02-01 15:34:40
Zgadzam się całkowicie:)!
Filip 2014-02-16 18:47:46
Potwierdzam!
Vicky 2014-03-01 18:54:13
Bardzo dobry pedagog!!!Polecam!!!
Justyna F. 2014-03-11 16:55:30
Zajęcia są prowadzone z dużym doświadczeniem i zaangażowaniem; nie ma czasu na nudę!:):):) według mnie - to rewelacyjny muzyk i rewelacyjna osoba!!!!!
Agata K. 2014-05-14 23:22:45
Jestem bardzo zadowolona z zajęć prowadzonych osobiście przez p. Marię;ona rewelacyjnie tłumaczy!!!:)To, że jest bardzo dobrym muzykiem słyszałam od wielu osób, ale póki nie sprawdzi się tego na własnej skórze - przekonania nie masz. Ja sprawdziłam - jestem zachwycona!Pani Maria jest świetnym muzykiem i świetnym pedagogiem - a to nie zawsze idzie w parze:)
Karolina 2014-07-14 13:07:44
Zgadzam się całkowicie z powyższymi opiniami
ewa2 2014-10-08 21:05:18
To wszystko prawda co piszecie,moje dzieci sa bardzo zadowolone i chetnie graja:-) Malo tego- wciaz mowia w domu o pani Marysi:-D ze fajna, ze mila:-D Sami sie przekonajcie:-D
Honorata 2014-11-15 00:26:03
Nie tylko dzieciom przekazywana jest wiedza,ale rowniez rodzicom-przynajmniej wiem jak cwiczyc pozniej z synem w domu.Zdaje sie ze p.Arkusz nie tylko trafia do dzieci ale i przemawia do doroslych dla mnie-super!!!Jestem wiecej niz bardzo zadowolona:-)
K.Unkrüt 2014-12-12 14:15:31
Wspaniała osobowość i wspaniały pedagog!
1
Flavo 2015-02-26 11:02:33
To konkretna osoba,wie jak uczyc i pomagac dzieciom w cwiczeniu,jak uporac sie z roznymi problemami;dla mnie jako rodzica i pedagoga- osoba na swoim miejscu,wklada cale serce w swoja prace:-)
Helena 2015-06-04 12:13:22
Jak Pani to robi,ze dzieci tak bardzo Panią lubią?:-)
1
Barbara 2015-08-24 16:50:54
To bardzo dobry pedagog i wspanialy czlowiek:)!!!
Katarzyna 2015-09-04 23:58:24
Jesli mialabym kogos polecic do nauki gry to absolutnie stawiam na p.Marysie!!!Jest wymagająca,ale przeciez o to chodzi.Jesli chcecie sie nauczyc rzeczywiscie grac to pchajcie sie do Niej drzwiami i oknami! Ja mialam to szczescie,ze wylądowalam u Niej:-)
Mati 2016-02-22 16:50:26
Mialem kiedys do czynienia z ta Pania:-)potrzebowalem szybko dobrego akompaniatora,fachowca,ktory improwizuje,a nie wszystko gra z nutek:-)Czasu bylo niewiele,a materialu sporo...na pytanie ile nam to zajmie?-odpowiedziala: "najwyzej zagramy z kapelusza":-D - Ot...i cala p.Maria:-):-):-)Polecam,polecam,polecam!!!!!
1
Finn 2016-06-12 21:55:20
Co tu duzo mowic- jest swietna i tyle!Polecam jak najbardziej!
1
Zostaw swoją opinię o Marimus Firma Muzyczno-Artystyczna Maria Arkusz - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marimus Firma Muzyczno-Artystyczna Maria Arkusz