Gold Amber Galeria Marzena Lis

Gdańsk

Opinie o Gold Amber Galeria Marzena Lis

Mel 2016-01-18 21:30:29
Nie polecam. Praca na śmieciowej umowie, sformułowanej tak, że chroni ona jedynie pracodawcę. Pracownik odpowiada za bardzo drogie rzeczy (nie są warte tej ceny) - tylko nie myślcie, że idą za tym realne pieniądze. Płaca niewarta zachodu, serio, więcej zarobicie na kasie w McDonaldzie. Szefowej wydaje się chyba, że ta praca to jakiś niesamowity akt łaski dla zwykłych śmiertelników, ci ostatni powinni więc być wdzięczni, a najlepiej pracować za pół darmo i być na każde skinienie. Więc jeśli jesteś skrajnym desperatem to może się skusisz, w innych przypadkach radzę poszukać zatrudnienia gdzie indziej.
11
pat 2016-05-10 12:06:29
Pracowałam w Gold Amber w trakcie wakacji i było ekstra! Pracownicy fajni, zawsze pomocni i w razie czego nie było problemu ze znalezieniem zastępstwa. Pensja jak dla mnie ok, taka jak wszędzie (lub lepsza) gdzie pracują studenci. Oczywiście nie zawsze jest lekko - jak ktoś chce siedzieć cały dzień na krzesełku i czekać na wypłatę to nie praca dla niego. Ale jak ktoś lubi pracę z ludźmi i jest gotowy dać trochę z siebie to jak najbardziej polecam.
3
człowiek 2016-05-18 20:44:49
Pracowałem w galeriach Pani Marzeny i powiem szczerze, że nie rozumiem tak wiele cierpkich słów rodem od życiowo nieszczęśliwych ludzi. Praca jest wymagająca, ale każdy sukces w niej jest tym fajniejszy! Szefowa jak i starsi pracownicy są wymagający, ale potrafią docenić postępy i umieją trzymać świetną atmosferę, nawet kiedy człowiek jest padnięty po kilku godzinach pracy. Osobom, które oceniają wyroby tej firmy, proszę o jakieś konkretne dowody, bo na razie brzmi to jak lamenty małych dzieci. Z tego co ja się zorientowałem przez czas swojej pracy, towar jest naprawdę fajny, ciekawy i wart swojej ceny.
Osobiście polecam, dla poważnych ludzi, którzy nie boją się wyzwań!
2
Patrycja N 2016-05-19 00:18:12
Anonimowe komentarze bardzo dobrze przedstawiają frustrację osób, które najwidoczniej nie sprawdziły się w pracy. Szereg oskarżeń, które padły pod moim adresem to wyssane z palca pomówienia, które godzą w moje dobre imię. Jeśli pracując ze mną nie odpowiadały Pani warunki, bądź moja osoba zawsze można było porozmawiać i rozwiązać niejasne kwestie. Tak robią dorośli ludzie. Cóż mogę dodać? Życzę powodzenia w innej pracy i odwagi, aby nauczyć się mówić ludziom w oczy o rzeczach i kwestiach, które Pani nie odpowiadają w pracy.
Pozdrawiam,
Patrycja N.
1
KK 2016-05-23 08:07:15
Szczerze nie wiem dlaczego jest tyle negatywnych opinii na temat wyzej wymienionej firmy. Pracuję tam od kilku miesięcy i nigdy nie miałem takich problemów jakie wymienione zostały powyżej. Pani Marzena zawsze służy pomocą, nawet gdy coś zawalę. A co do wypłat... nie zostałem nigdy oszukany, chyba, że oszustwem nazwiemy dostanie bonusu do wypłaty uzasadnionej zadowoleniem z mojej pracy.
Jest to praca dla osób poważnych, a nie dzieci, które uważają, że dostaną wypłatę za siedzenie przez 9 h. Wiele razy miałem sytuację, że nie sprzedałem nic przez dzień, dwa, nawet trzy. Jednak Pani Marzena nie odjęła mi żadnych pieniędzy po całym miesiącu, a nawet pochwaliła, że nawet jak nie ma klientów ja potrafię sam zorganizować sobie czas, tak aby widziała, że pracuję a nie siedzę z kawką na słońcu.

Więc jeśli jesteś osobą dorosłą, a nie dzieckiem, który wypisuje komentarze, że zarobił śmieszne pieniądze (Chociaż od pierwszego dnia wiedział za jaką stawkę jest przyjmowany) to gorąco polecam Gold Amber.
3
Julia 2016-06-13 10:53:44
Bardzo fajne miejsce, wspominam z łezką w oku pracę w Gold Amber. Szefowa i współpracownicy, do których chce się wracać, bo nigdzie indziej nie ma tak rodzinnej atmosfery. Jedno z lepszych miejsc, w których pracowałam! Polecam wszystkim!
MK 2016-06-18 01:22:58
Dziwne... praktycznie w każdym pozytywnym komentarzu jest odniesienie do morza negatywnych komentarzy, których jakoś tu nie widzę. Czyżby usuwano niepochlebne opinie?
2
Paulina 2016-08-04 12:44:44
jak w każdej pracy raz lepiej raz gorzej. Jednak przyznam, ze praca nie dla obibokow. Zeby zarobic trzeba cos robic a nie siedziec na dupie jak w wiekszosci tego typu firm. Szefowa specyficzna, ale nigdy mnienie oszukala i raczej pomagala w potrzebie.
Polecaaaam
Jacek 2016-10-10 18:14:38
Te wszystkie pozytywne opinie to pisaliście chyba hurtowo. Oddani rycerze bursztynowej królowej :). Szkoda, że traktuje Was jak giermków.
1
Zostaw swoją opinię o Gold Amber Galeria Marzena Lis - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gold Amber Galeria Marzena Lis