Gold Amber Galeria Marzena Lis

Gdańsk

Opinie o Gold Amber Galeria Marzena Lis

Mel 2016-01-18 21:30:29
Nie polecam. Praca na śmieciowej umowie, sformułowanej tak, że chroni ona jedynie pracodawcę. Pracownik odpowiada za bardzo drogie rzeczy (nie są warte tej ceny) - tylko nie myślcie, że idą za tym realne pieniądze. Płaca niewarta zachodu, serio, więcej zarobicie na kasie w McDonaldzie. Szefowej wydaje się chyba, że ta praca to jakiś niesamowity akt łaski dla zwykłych śmiertelników, ci ostatni powinni więc być wdzięczni, a najlepiej pracować za pół darmo i być na każde skinienie. Więc jeśli jesteś skrajnym desperatem to może się skusisz, w innych przypadkach radzę poszukać zatrudnienia gdzie indziej.
17
człowiek 2016-05-18 20:44:49
Pracowałem w galeriach Pani Marzeny i powiem szczerze, że nie rozumiem tak wiele cierpkich słów rodem od życiowo nieszczęśliwych ludzi. Praca jest wymagająca, ale każdy sukces w niej jest tym fajniejszy! Szefowa jak i starsi pracownicy są wymagający, ale potrafią docenić postępy i umieją trzymać świetną atmosferę, nawet kiedy człowiek jest padnięty po kilku godzinach pracy. Osobom, które oceniają wyroby tej firmy, proszę o jakieś konkretne dowody, bo na razie brzmi to jak lamenty małych dzieci. Z tego co ja się zorientowałem przez czas swojej pracy, towar jest naprawdę fajny, ciekawy i wart swojej ceny.
Osobiście polecam, dla poważnych ludzi, którzy nie boją się wyzwań!
3
Patrycja N 2016-05-19 00:18:12
Anonimowe komentarze bardzo dobrze przedstawiają frustrację osób, które najwidoczniej nie sprawdziły się w pracy. Szereg oskarżeń, które padły pod moim adresem to wyssane z palca pomówienia, które godzą w moje dobre imię. Jeśli pracując ze mną nie odpowiadały Pani warunki, bądź moja osoba zawsze można było porozmawiać i rozwiązać niejasne kwestie. Tak robią dorośli ludzie. Cóż mogę dodać? Życzę powodzenia w innej pracy i odwagi, aby nauczyć się mówić ludziom w oczy o rzeczach i kwestiach, które Pani nie odpowiadają w pracy.
Pozdrawiam,
Patrycja N.
1
KK 2016-05-23 08:07:15
Szczerze nie wiem dlaczego jest tyle negatywnych opinii na temat wyzej wymienionej firmy. Pracuję tam od kilku miesięcy i nigdy nie miałem takich problemów jakie wymienione zostały powyżej. Pani Marzena zawsze służy pomocą, nawet gdy coś zawalę. A co do wypłat... nie zostałem nigdy oszukany, chyba, że oszustwem nazwiemy dostanie bonusu do wypłaty uzasadnionej zadowoleniem z mojej pracy.
Jest to praca dla osób poważnych, a nie dzieci, które uważają, że dostaną wypłatę za siedzenie przez 9 h. Wiele razy miałem sytuację, że nie sprzedałem nic przez dzień, dwa, nawet trzy. Jednak Pani Marzena nie odjęła mi żadnych pieniędzy po całym miesiącu, a nawet pochwaliła, że nawet jak nie ma klientów ja potrafię sam zorganizować sobie czas, tak aby widziała, że pracuję a nie siedzę z kawką na słońcu.

Więc jeśli jesteś osobą dorosłą, a nie dzieckiem, który wypisuje komentarze, że zarobił śmieszne pieniądze (Chociaż od pierwszego dnia wiedział za jaką stawkę jest przyjmowany) to gorąco polecam Gold Amber.
4
Julia 2016-06-13 10:53:44
Bardzo fajne miejsce, wspominam z łezką w oku pracę w Gold Amber. Szefowa i współpracownicy, do których chce się wracać, bo nigdzie indziej nie ma tak rodzinnej atmosfery. Jedno z lepszych miejsc, w których pracowałam! Polecam wszystkim!
2
MK 2016-06-18 01:22:58
Dziwne... praktycznie w każdym pozytywnym komentarzu jest odniesienie do morza negatywnych komentarzy, których jakoś tu nie widzę. Czyżby usuwano niepochlebne opinie?
5
Paulina 2016-08-04 12:44:44
jak w każdej pracy raz lepiej raz gorzej. Jednak przyznam, ze praca nie dla obibokow. Zeby zarobic trzeba cos robic a nie siedziec na dupie jak w wiekszosci tego typu firm. Szefowa specyficzna, ale nigdy mnienie oszukala i raczej pomagala w potrzebie.
Polecaaaam
2
Jacek 2016-10-10 18:14:38
Te wszystkie pozytywne opinie to pisaliście chyba hurtowo. Oddani rycerze bursztynowej królowej :). Szkoda, że traktuje Was jak giermków.
3
Ja 2016-12-11 23:02:19
Wypłata była na czas, jak były jakieś problemy to zawsze się dało je jakoś rozwiązać dzięki rozmowie. Co do samej pracy, to wiadomo jak to w sprzedaży, jak ktoś nie sprzedaje to nie zarabia.
1
Justyna 2017-03-20 11:19:59
Śmieciowa umowa, która nie gwarantuje tego, że pracownik w ogóle otrzyma pieniądze. Szefowa zawsze znajdzie pretekst żeby ich nie wypłacić. Czasem nie pozwala wbijać na kasę produktów, a w przypadku kontroli konsekwencje ponosi pracownik. Produktów nie poleciłabym nikomu. Klienci często wyśmiewali produkty twierdząc, że nie są to prawdziwe bursztyny albo że są prasowane i klejone. Ceny są wygórowane. Można przez cały miesiąc wypruwać z siebie flaki wciskając klientom towar i nie usłyszeć nic miłego od pracodawcy. Oczywiście to, czy klient kupi towar, nie jest zależne od pracownika, ale to pracownik dostaje po głowie za klienta, któremu nie podoba się to, co widzi.
1
Gold-Amber 2017-03-21 19:36:52
Odpowiadając na Pani komentarz jako przedstawiciel firmy. Jeśli czuje się Pani w jakiś sposób oszukana, albo oszkalowana to zapraszamy serdecznie do naszej placówki w Warszawie (bo sądząc o upublicznianych przez Panią danych osobowych naszych pracowników to właśnie tam Pani pracowała) na rozmowę w związku z jakimiś niedomówieniami lub problemami. Jeżeli nie poczuwa Pani nas, jako firmy, jako ludzi do rozmowy, możemy w aspekcie sytuacji w jakiej została Pani zwolniona poprosić odpowiednie służby do asystowania w takiej rozmowie.
1
Zostaw swoją opinię o Gold Amber Galeria Marzena Lis - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gold Amber Galeria Marzena Lis