Gold Amber Galeria Marzena Lis

Gdańsk

Opinie o Gold Amber Galeria Marzena Lis

Mel 2016-01-18 21:30:29
Nie polecam. Praca na śmieciowej umowie, sformułowanej tak, że chroni ona jedynie pracodawcę. Pracownik odpowiada za bardzo drogie rzeczy (nie są warte tej ceny) - tylko nie myślcie, że idą za tym realne pieniądze. Płaca niewarta zachodu, serio, więcej zarobicie na kasie w McDonaldzie. Szefowej wydaje się chyba, że ta praca to jakiś niesamowity akt łaski dla zwykłych śmiertelników, ci ostatni powinni więc być wdzięczni, a najlepiej pracować za pół darmo i być na każde skinienie. Więc jeśli jesteś skrajnym desperatem to może się skusisz, w innych przypadkach radzę poszukać zatrudnienia gdzie indziej.
18
człowiek 2016-05-18 20:44:49
Pracowałem w galeriach Pani Marzeny i powiem szczerze, że nie rozumiem tak wiele cierpkich słów rodem od życiowo nieszczęśliwych ludzi. Praca jest wymagająca, ale każdy sukces w niej jest tym fajniejszy! Szefowa jak i starsi pracownicy są wymagający, ale potrafią docenić postępy i umieją trzymać świetną atmosferę, nawet kiedy człowiek jest padnięty po kilku godzinach pracy. Osobom, które oceniają wyroby tej firmy, proszę o jakieś konkretne dowody, bo na razie brzmi to jak lamenty małych dzieci. Z tego co ja się zorientowałem przez czas swojej pracy, towar jest naprawdę fajny, ciekawy i wart swojej ceny.
Osobiście polecam, dla poważnych ludzi, którzy nie boją się wyzwań!
3
Patrycja N 2016-05-19 00:18:12
Anonimowe komentarze bardzo dobrze przedstawiają frustrację osób, które najwidoczniej nie sprawdziły się w pracy. Szereg oskarżeń, które padły pod moim adresem to wyssane z palca pomówienia, które godzą w moje dobre imię. Jeśli pracując ze mną nie odpowiadały Pani warunki, bądź moja osoba zawsze można było porozmawiać i rozwiązać niejasne kwestie. Tak robią dorośli ludzie. Cóż mogę dodać? Życzę powodzenia w innej pracy i odwagi, aby nauczyć się mówić ludziom w oczy o rzeczach i kwestiach, które Pani nie odpowiadają w pracy.
Pozdrawiam,
Patrycja N.
1
KK 2016-05-23 08:07:15
Szczerze nie wiem dlaczego jest tyle negatywnych opinii na temat wyzej wymienionej firmy. Pracuję tam od kilku miesięcy i nigdy nie miałem takich problemów jakie wymienione zostały powyżej. Pani Marzena zawsze służy pomocą, nawet gdy coś zawalę. A co do wypłat... nie zostałem nigdy oszukany, chyba, że oszustwem nazwiemy dostanie bonusu do wypłaty uzasadnionej zadowoleniem z mojej pracy.
Jest to praca dla osób poważnych, a nie dzieci, które uważają, że dostaną wypłatę za siedzenie przez 9 h. Wiele razy miałem sytuację, że nie sprzedałem nic przez dzień, dwa, nawet trzy. Jednak Pani Marzena nie odjęła mi żadnych pieniędzy po całym miesiącu, a nawet pochwaliła, że nawet jak nie ma klientów ja potrafię sam zorganizować sobie czas, tak aby widziała, że pracuję a nie siedzę z kawką na słońcu.

Więc jeśli jesteś osobą dorosłą, a nie dzieckiem, który wypisuje komentarze, że zarobił śmieszne pieniądze (Chociaż od pierwszego dnia wiedział za jaką stawkę jest przyjmowany) to gorąco polecam Gold Amber.
4
Julia 2016-06-13 10:53:44
Bardzo fajne miejsce, wspominam z łezką w oku pracę w Gold Amber. Szefowa i współpracownicy, do których chce się wracać, bo nigdzie indziej nie ma tak rodzinnej atmosfery. Jedno z lepszych miejsc, w których pracowałam! Polecam wszystkim!
2
MK 2016-06-18 01:22:58
Dziwne... praktycznie w każdym pozytywnym komentarzu jest odniesienie do morza negatywnych komentarzy, których jakoś tu nie widzę. Czyżby usuwano niepochlebne opinie?
5
Paulina 2016-08-04 12:44:44
jak w każdej pracy raz lepiej raz gorzej. Jednak przyznam, ze praca nie dla obibokow. Zeby zarobic trzeba cos robic a nie siedziec na dupie jak w wiekszosci tego typu firm. Szefowa specyficzna, ale nigdy mnienie oszukala i raczej pomagala w potrzebie.
Polecaaaam
2
Jacek 2016-10-10 18:14:38
Te wszystkie pozytywne opinie to pisaliście chyba hurtowo. Oddani rycerze bursztynowej królowej :). Szkoda, że traktuje Was jak giermków.
3
Ja 2016-12-11 23:02:19
Wypłata była na czas, jak były jakieś problemy to zawsze się dało je jakoś rozwiązać dzięki rozmowie. Co do samej pracy, to wiadomo jak to w sprzedaży, jak ktoś nie sprzedaje to nie zarabia.
1
Gold-Amber 2017-03-21 19:36:52
Odpowiadając na Pani komentarz jako przedstawiciel firmy. Jeśli czuje się Pani w jakiś sposób oszukana, albo oszkalowana to zapraszamy serdecznie do naszej placówki w Warszawie (bo sądząc o upublicznianych przez Panią danych osobowych naszych pracowników to właśnie tam Pani pracowała) na rozmowę w związku z jakimiś niedomówieniami lub problemami. Jeżeli nie poczuwa Pani nas, jako firmy, jako ludzi do rozmowy, możemy w aspekcie sytuacji w jakiej została Pani zwolniona poprosić odpowiednie służby do asystowania w takiej rozmowie.
1
Monika 2017-03-29 19:12:55
Zgadzam się z opinią. W Gdańsku było to samo ;).
1
Gold-Amber 2017-04-05 11:12:12
Witam, skoro praca w Gdańsku Pani nie odpowiadała to zapraszamy do naszych placówek na złożenie konkretnych przeciwwskazań i wyjaśnienie zaistniałych problemów/pomówień. Pani, która komentowała sprawę wcześniej, jakiś "dziwnym" trafem usunęła komentarz i nie pojawiła się na proponowanej rozmowie. Może Pani będzie na tyle dorosła i zamiast wypowiadać się w internecie, postanowi faktycznie zmienić coś i zasugerować, jeżeli robimy coś nie tak.
Z pozdrowieniami firma
1
Ja 2017-04-25 06:27:47
Mój komentarz został usunięty przez państwa. Samodzielnie zrobić tego nie mogę. Z resztą to samo dzieje się z innymi negatywnymi komentarzami na każdej stronie, gdzie wasi byli pracownicy piszą negatywne opinie. To nie była oferta rozmowy, raczej groźba.
1
Zostaw swoją opinię o Gold Amber Galeria Marzena Lis - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gold Amber Galeria Marzena Lis