Fala Aquapark Łódź Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Fala Aquapark Łódź Sp. z o.o.

kwd 2015-03-27 23:16:29
Jeżeli rozważasz zatrudnienie w Aquaparku FALA w Łodzi, należy odpowiedzieć sobie na kilka pytań:
1. Czy lubisz jeżeli kierownictwo traktuje cię jak powietrze?
2. Kiedy nie traktuje cie jak powietrze wytknie ci brak kompetencji, fajnie?
3. Gdy twoje kompetencje zostaną zakwestionowane, złożą ci niebawem propozycję obniżenia pensji, mocne nieprawdaż?
4. Jeżeli spłacasz kredyt i masz małe dzieci na utrzymaniu będziesz posłusznie wykonywać najgłupsze polecenia kierownictwa i uśmiechał się, żeby tylko pozwolili ci pracować, podoba ci się?
5. Jeżeli nie masz kredytu ani małych dzieci możesz nie być dość posłuszny i uległy i niebawem cie zwolnią, ostra jazda?
6. Przez jakiś czas doświadczysz mobbingu, ale kto lubi spać po nocach?
7. Kiedy już zrobią z ciebie śmiecia, sam będziesz błagać, żeby cie zwolnili, bo jak sam odejdziesz, to nie dostaniesz kuroniówki, czyli sam tego chcesz?

Jeżeli pozytywnie odpowiedziałeś sobie choćby na 3 powyższe pytania - WITAMY W PIEKLE! TA praca jest wymarzona dla ciebie.
6
sec 2015-04-08 09:37:17
Słabe zarobki, mega wymagania, zero koleżeńskości, fatalna atmosfera pracy, mobbing, zastraszenie. 2 lata pracy, ogólnie masakra.
4
mad 2015-04-13 17:41:34
Znów zwalniają parę osób, teraz zatrudnić chcą niepełnosprawnych, bo dostaną dopłaty z PFRONU i bedzie taniej... Trudno jest wypełnić zadania słuzbowe przez osoby zupełnie zdrowe, a biedni niepełnosprawni dopiero będą poniżani i zawstydzani przez najwyższe kierownictwo. Zawsze jednak są sądy pracy.
2
will 2015-06-09 19:33:24
Jeśli chcesz przeżyć mobbing na własnej skórze to firma idealna dla ciebie.
Brak koleżeńskości, nikt nikomu nie pomoże. Wszyscy trzęsą portkami przed prezesem. Jeśli ktoś się postawi wylatuje. Jak jesteś nowy nikt cię nie wdroży tylko od razu wrzucą cie na głęboką wodę w końcu to basen. Ucz się człowieku sam. Zrobisz błąd będzie przynajmniej podstawa do zwolnienia. zatrudniają na krótko i następny do golenia. Na stałe są tylko lizy dupy prezesa. Jak chcesz tam pracować to się zastanów to raczej fabryka amunicji niż park rozrywki. Chyba że twoją rozrywką będzie stress i obcięta za byle co premia.
Zwalniają też bez klasy. Jednym słowem chamstwo i drobnomieszczaństwo.
2
molly 2015-06-10 12:01:44
Duża rotacja na stanowiskach: Specjalista ds. Promocji i Sprzedaży- w ciągu roku już zmieniały się 3 osoby oraz Specjalista ds. Administracji- podobna rotacja i zwolnienia. Mało kto przechodzi o okres próbny. Liczne szykany i mobbing, fatalna atmosfera. Wszystko tajne prze poufne.Powinien ktoś w Rady Nadzorczej przyjrzeć się na poważnie problemowi w Aquaparku FALA, to wstyd i hańba dla Urzędu Miasta mieć taką sytuacje w miejskiej Spółce.
2
przem 2015-11-26 10:00:39
Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem - do niepowieszenia drzwiach Zarządcy.
1
Majka 2016-01-29 08:02:32
Jesteśmy miłośnikami Polskich Aquaparków, zwiedziliśmy już 6 i jak dotąd ten jest najgorszy…Zjeżdżalnia na pontonach bardzo krótka trzeba chować ręce bo można się nieźle poobijać, byliśmy w tygodniu do południa więc było mało ludzi a i tak nie mogliśmy dopchać się do pontonów (cóż było ich tylko 5) wyobrażam sobie że w weekendy zjazd na kole jest więc nie możliwy. Na basenie są dwie zjeżdżalnie wewnętrzne niestety łączenia w rurach są bardzo wystające ( wraz z mężem i dzieckiem mamy poobijane plecy i pośladki a mój strój kąpielowy nadaje się do wyrzucenia), w ogóle zastanawiam się jak basen przeszedł odbiór BHP, schody na zjeżdżalnie wyglądają tragicznie…całe zardzewiałe śruby i łączenia a basen jest jednym z najmłodszych Aquaparków w Polsce!!! No i cena!!! Za całodzienny pobyt 2 osoby dorosłe + dziecko (14 lat- na rodziny może wchodzić do 12 lat) zapłaciliśmy prawie 180 zł!!! A poza tym obsługa bardzo niesympatyczna . Porażka
mobingowana 2016-02-10 14:59:50
Pracownikiem byłam, wszystkiego co wyżej napisano doświadczyłam. Mobing prezesa jest na porządku dziennym. Zastraszanie, poniżanie, szantaż to jedyne metody "współpracy" znane prezesowi. Od czasu jak przyszedł rozpieprzył wszystko co zbudowali jego poprzednicy. Nie umie zbudować zespołu, zmotywować. Nawet jeśli jak pies będziesz posłusznie wykonywać prezes jak będzie chciał i tak cię zwolni, bo uważa, że na każdego można coś znaleźć i każdego zastąpić kimś nowym. Ci co zostali w biurze to same przydupasy, którym zrobił wodę z mózgu i biegają jak pieski na każde jego klaśnięcie. Ogólnie prezes ( mowa cały czas o tym małym w okularach, który przyszedł w 2011r.) traktuje wszystkich oprócz swoich piesków, jak powietrze, nie mówi dzień dobry, ogólnie reprezentuje bardzo niski poziom kultury, mimo iż próbuje w okół siebie sprawiać odwrotne wrażenie, co powoduje tylko usmiech u pracowników. Premii, nagrody się nie uświadczy chcoćby wylizać hol wejściowy językiem. Po prostu nie warto nawet isć na rozmowę, odradzam, chyba, że ktoś lubi byc pomiatany mobingowany i podsłuchiwany.
2
lolek 2016-02-21 14:14:58
czy ten pan prezes ma po drodze z rozumem, czy niekoniecznie? wlos się jeży, a juz jak sie poczyta komentarze pod artykułami w dzienniku czy expressie...hm, nie ma siły na niego? o co w tym chodzi? teraz podobno niepełnosprawnych chce zatrudniać albo juz zatrudnia, nimi tez pomiata?
3
Lawyer 2016-02-27 22:09:35
Wszystkie osoby, a w tym m.in. piszące w Internecie opinie o Aqua Park Łódź Sp. z o.o., chcące pomóc innym pracownikom i kandydatom do pracy w poprawie fatalnej atmosfery pracy i złego wizerunku marketingowego Aqua Park Łódź Sp. z o.o., winny wysłać (imiennie lub anonimowo) swoje opinie, skargi, dezyderaty (tzn. jasno sformułowane żądania, życzenia, propozycje, postulaty) do wszystkich poszczególnych osób - członków organów nadzoru Aqua Park Łódź Sp. z o.o.
Obecnie za patologiczny stan atmosfery pracy i negatywny stan marketingowy Aqua Park Łódź Sp. z o.o. bezpośrednio odpowiedzialny jest Pan Bartosz ROLA Prezes Zarządu (jednoosobowego Zarządu) Aqua Park Łódź Sp. z o.o. oraz dwóch Prokurentów: Aleksandra SADOWSKA i Cezary RODAK.
Pierwszym organem nadzoru, który bezpośrednio w imieniu Urzędu Miasta Łodzi odpowiada za ten stan jest Rada Nadzorcza w składzie: 1. Pan Krzysztof MĄCZKOWSKI – Przewodniczący, 2. Pani Małgorzata WOJTCZAK, 3. Pan Krzysztof JAGIEŁŁO, 4. Pani Katarzyna RYDZ-SYBILAK.
Następnym organem nadzoru, który bezpośrednio w imieniu Urzędu Miasta Łodzi odpowiada za ten patologiczny stan jest Pani Hanna Zdanowska Prezydenta Miasta Łodzi i jej Wiceprezydenci.
Pan Bartosz ROLA Prezes Zarządu (jednoosobowego Zarządu) Aqua Park Łódź Sp. z o.o. pozwala sobie na wszystko to, na co pozwalają mu wyżej wymienione osoby z organów nadzoru, które albo nie wiedzą o tym albo świadomie ignorują taki stan rzeczy, do czasu, aż otrzymają pisemne zgłoszenia. Dlatego właśnie należy zgłaszać to na piśmie, najlepiej ze zwrotnym poświadczeniem odbioru.
Lawyer – adwokat.
6
śmiech 2016-03-11 07:52:57
A co da wysłanie do Rady czy wyżej skargi? Jak ręka rękę myje i dupę wylizuje każdemu po drodze. Póki jest taki układ władzy nic się nie zmieni. Patologia obecnego prezesa będzie trwać. Strasznie to przykre. Bo kiedyś praca tam była super. Był juz anonim na prezesa,przyszła rada przesłuchała pracowników i co? wiadomo, że nikt nic nie powie, bo straci robotę, jakiś debilizm i tak w kółko.
2
zaraza 2016-03-17 20:06:11
najlepiej jak prezes odejdzie z cała dotychczasową ekipą, bo ci ludzie nie powinni pracować w żadnym parku rozrywki. Sztywniactwo, tytułomania, nikt ze sobą nie rozmawia, każdy zastraszony. ci ludzie są już tak chorzy i przestraszeni, że nadają się tylko do leczenie. Boją się każdego telefonu, każdej notatki prasowej. jak jakiś klient przychodzi ze skargą to trzęsą im się portki. Ta zaraza musi odejść w całości, bo oni tylko zatruwają atmosferę tego miejsca. Niech klienci się nie dziwią, że kasjerki są niemiłe, bo pracują na za grosze. w barze śmieciowe żarcie, smród zjełczałego tłuszczu. OHYDA. Odradzam. ceny masakryczne.
3
Ciekawy 2016-05-10 14:41:52
A jak wyglada praca jesli chodzi o SPA na stanowisku Masażysty?
Zostaw swoją opinię o Fala Aquapark Łódź Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fala Aquapark Łódź Sp. z o.o.