Toczpol Krzysztof Hajduga

Ścinawa

Opinie o Toczpol Krzysztof Hajduga

toczpol 2011-12-06 07:45:03
hej :) ja tam pracuje . i powiem tak zalezy co umiesz robic i na co masz paiery od tego zaleza zarobki . ogolnie jest firma jak i szef wporzadku . nie lubia tam frajerstwa .
1
SAMSON 2014-02-18 12:31:36
TO JAKIES BZDURY .ROBISZ TO CO CI KAŻA . (usunięte przez administratora)
3
Manianass 2014-10-09 20:30:15
Lipa nie polecam lepiej ulice zamiatać niż tam iść !!!!
1
1234 2014-10-27 22:33:35
jak tylko umiesz ulice zamiatać to lipa bo prezes płaci za dobrą prace nie słuchajcie tych bzdur ja tam pracuje i nie pamiętam żebym nie dostał wypłaty na czas
Cze 2014-11-30 23:25:03
Z tego co słyszałem dużo ludzi tam pracuje z obrębu Ścinawy i nie narzeka:) sam zastanawiam Się czy nie próbować się dostać do tej firmy, ponieważ jestem po szkole i mam małe doświadczenie a jestem po Kursach Spawalniczych i nie miałem gdzie nabrać doświadczenia od fachowców a także się czegoś nauczyć, Kursy to mało moim zdaniem. Tak więc się zastanawiam czy potrzebują ludzi bez doświadczenia i do douczenia czy takich którzy już mają do tego rękę ;) Jak myślicie ? A co do opiny to Polecam chociażby nie pracowałem ale dużo słyszałem i nie narzekają.
1
klęska 2014-12-03 11:52:49
pracowałem tam sporo czasu, firma się pogrąża, tonie w długach, wypłaty na raty, nie na czas, wielu "fachowców" spod sklepu, pełny monitoring pracowników, niemiła atmosfera, ciągłe źle, mało, dużo godzin, nie polecam
1
toczyłol 2015-02-03 15:32:28
trzeba być innym zęby tam pracować dzięki bogu już tam nie robie. jest kilku donosicieli jak krzyś, szlam, kierownik i jeszcze paru . atmosfera zgnita smrud, brud. jeden kibel na 40 pracowników śniadanie max 15 minut na tury bo wchodzi na raz 6 osób . szatnia łazienka i stołówka w jednym pomieszczeniu praca minimum 10 godzin a najlepiej to od 6 do 21. miłego dnia tam nie ma i tylko co robisz, za ile będzie, i za 5 do wyjścia zostań bo klijet czeka. BARDZO ODRADAM!!!!
1
123dowidzenia 2015-06-19 18:57:46
to co pisze "toczyłol" i "klęska" to święta prawda cały czas mało i mało a jak się stanie koło kogoś to zaraz ktoś jest z władzy bo cały czas się jest pod obserwacją jak w programie "BIGBRADER" tylko tam możesz dostać tylko zrypke
3
poprawka 2015-11-17 22:21:29
Jeśli szukasz pracy bo nie masz kasy i chwilowo nie masz wyjścia, to "Toczpol" jest firmą gdzie cię zatrudnią i udowodnią Ci ,że :
1) jesteś w stanie pracować ponad wszelkie dozwolone wymiary godzinowe
2) pieniądze za pracę w trybie ponad normatywnym dla pełnego etatu nigdy Ci się nie należały
3) niedziela, sobota i mniej ważne święta, wcale nie muszą się różnić od poniedziałku (dosłownie 0pln dodatku)
4) jesteś w stanie zjeść śniadanie w 15 minut z 5 minutową przerwą na wizytę w biurze - później nie masz gdzie zjeść (sorry twój czas minął)
5) po wizycie u lekarza jesteś w stanie wziąć urlop w czasie gdy należy Ci się chorobowe - reszta twojego urlopu podlega odsprzedaniu, bo ty nie masz czasu na urlop, robota czeka
6) dostarczenie zaświadczenia chorobowego się naprawdę nie opłaca - każde przyjmą i zareagują tak jakbyś to sam napisał
7) uczciwy w świetle prawa i kompletnie nieistotny dla nikogo poza Tobą samym jest stosunek pracy wykonywanej do umowy o pracę zawartej między wami - nikt nie dostanie okazji na uczciwe płacenie podatków i późniejszej lepszej rekompensaty za utratę zdrowia, bądź wieku
8) jeśli stoisz o własnych siłach to nadajesz się do pracy
9) jeśli już nie stoisz o własnych siłach to należy Ci pomóc, więc uzyskasz pomoc w cichym wydostaniu poza bramy obiektu na którym się znajdujesz, a dalej sobie poradzisz jak potrafisz, albo usiądź gdzieś i poczekaj aż umrzesz, bo nikt nie ma czasu odwieźć Cię (porada dla niewiedzących jeszcze potrafiących się czołgać -- wracaj zewsząd na stopa nie licz na łaskę pańską, bo się nie doliczysz)
10) jeśli "pomożesz!!!" firmie w dostarczaniu ludzi do miejsca wykonywania zleceń własnym samochodem to należy Ci się "DZIĘKUJĘ" + kasa na paliwo do samochodu który właściwie nie pali, aż tyle co Twój za pokonanie trasy innej niż Twoja - krótszej możliwej.
11) jeśli zepsuje Ci się Twój pojazd w ramach wykonywania poleceń
2
poprawka 2015-11-17 22:23:32
11) jeśli zepsuje Ci się Twój pojazd w ramach wykonywania poleceń służbowych to należy Ci się uzyskanie informacji, że jesteś oszustem bo wszyscy wiedzą, że był zepsuty wcześniej + "DZIĘKUJĘ" - jeśli ktoś liczy na "pomoc"/rekompensatę(brzmi podobnie) finansową w tej kwestii to się przeliczy
12) jeśli przepracowałeś od 07.00 do 20.00 solidnie jak wół na budowie targając cokolwiek, to jesteś w stanie zostać tę chwileczkę do 22.00
13) pracujesz dłużej bo sam chciałeś i nie zrozum mnie źle naprawdę nikt nie stosuje przymusu, gróźb karalnych, nikt nie krzyczy, nie wyzywa i szkaluje. Prezes lub jego któraś prawa stopa przecież tylko zapytuje "Czy MOŻESZ zostać?" (konsekwencje wyboru odpowiedzi: mogę zostać - po niedługim czasie będziesz się czuł wydymany; nie mogę zostać - wydymany będziesz szybciej niż jesteś w stanie to odczuć)
14) sprawiedliwość jest po stronie na pewno nie Twojej
15) tu jest Polska, więc pracujemy minimum 10 godz. tak jak w Polsce się pracuje
16) ta zasrana stawka Xpln/godz. jest totalnym kresem możliwości do zarobienia na rejonie, więc nie masz szans na więcej
17) to ile zarabiasz jest owiane Super tajemnicą i nikt nie może się dowiedzieć, że "ile" to jest tyle. Wydany przez zarząd firmy ściśle przestrzegany nieOFICJALNY ZAKAZ PROWADZENIA ROZMÓW NA POWYŻSZY TEMAT Z KIMKOLWIEK I KIEDYKOLWIEK NAWET NA MIGI NIE WOLNO!!!!
18) człowiek nie traci zdrowia, człowiek ma po prostu za dobrze i zaczyna mieć za przeproszeniem wszystko w dupie to i robić mu się nie chce i kombinować zaczyna jak tu poleniuchować
19) zniszczenie mienia firmy nie popłaca - mają taryfikator "zamiarowy" tzn. zniszczone nie chcący - 0-100% wartości produktu nowego ze sklepu; zniszczone specjalnie, zwyczajne perfidnie i chamsku - 100%(na to nie licz)-800%; Taryfikator ów współpracuje ściśle ze szklaną kulą w której widać jaki zamiar miałeś
20) tak czy owak pożałujesz, że post
3
poprawka 2015-11-17 22:28:37
20) tak czy owak pożałujesz, że postanowiłeś tam pracować, dorobisz się garba, nerwicy, alergii, reumatyzmu, pylicy czy innej kurwicy. Trzeba było się uczyć, jakieś działalności zakładać, coś kombinować, kraść i/lub zabijać, bo za pracę u takiego prywaciarza będziesz niemoto mógł sobie kupić chlebek od pierwszego do ostatniego, opłacić rachunki przy dobrych wiatrach (ciężko będzie zmieścić wynajem mieszkania), a za kilka lat obudzony z ręką w nocniku, bez kasy na leczenie tego co Ci w pracy się zepsuło zapewne stwierdzisz "I na co mi to kurwa było"
1
Darek 2015-11-19 18:26:47
Na początek należy sprostować powyższą opinię, która została stworzona i opublikowana w ramach zemsty na mojej osobie, a nie na firmie "Toczpol". Napisała to zraniona dziennikarka, która jest jak widać powyżej - dobrym strategiem wojennym.
Jestem byłym pracownikiem tejże firmy i z całą stanowczością stwierdzam, że opinia ta została mocno dobarwiona przez osobę o wykształceniu dziennikarskim, dlatego powinna zostać usunięta przez administratora.
Pracowałem tam niedługo ponad 2 lata i wiem, że nikomu nie należą się superlatywy, ale nie można tak oczerniać firmy, w której zarząd i pracownicy wykonują naprawdę solidną pracę dla ich wspólnego dobrobytu.
Kompletnym nonsensem jest stwierdzanie nieludzkości warunków pracy w miejscu gdzie znajdują się stali (wieloletni) pracownicy.
Drogi człowieku poszukujący pracy proszę NIE zwracaj uwagi na zamieszczoną powyżej opinie ponieważ dzięki prostej matematyce prosto z kalkulatora WIEM, że 41% punktów oczerniających jest wyssana z dziennikarskiego palca!!!!!!
1
Darek 2015-11-19 19:50:03
Po ponad dwóch latach pracy w firmie Krzysztofa Hajdugi jestem w stanie uczciwie zachęcić osoby bezrobotne do osobistego przekonania się jaką firmą jest Ścinawski "Toczpol".
Zawsze i wszędzie istnieją wady i zalety, ma je każdy człowiek, czy w tym przypadku firma. Zapewniam wszystkich, że nie zmarnowałem lat życia na pracę w tym miejscu, ponieważ cała masa wykonanych czynności nieprawdopodobnych do realizacji, którymi mogę chwalić się w kółko do końca swoich dni miała miejsce właśnie tam. Jestem bardzo wdzięczny całej --bo nie jest to zasługa małej ilości osób-- firmie za nabyte doświadczenie. Zostałem przyjęty z wiedzą o branży na poziomie 0.005/10 (szlifierkę kątową potrafiłem trzymać), a opuściłem ich jako doświadczony fachowiec w dziedzinie precyzyjnego cięcia, transportu i składowania elementów metalowych konstrukcji o których nawet nie wiedzieliście, że istnieją.
Istotną informacją dla osób decydujących aktualnie o pierwszej wizycie w sprawie pracy w "Toczpolu" powinna być wieść: "Śmiało Sprawdź!!! Tam Dobrowolnie Pracuje Mnóstwo Zadowolonych Osób Z Krwi I Kości".
Tym bardziej gorąco polecam tę firmę osobom KREATYWNYM z natury ponieważ tam z całą pewnością uzyskają pole do popisu i okazję do tak wciągającej zabawy, że zostaną pracować po godzinach z WŁASNEJ inicjatywy (na prawdę doświadczyłem tego kilkanaście razy w 2 lata).
Równie gorąco dziękuję za nie sprawdzenie swoich możliwości osobom leniwym, które chcą testować cierpliwość współpracowników do osób lubiących patrzeć jak się pracuje zamiast pracować.
Zasada utrzymania się tam banalnie prosta: nie wiesz jak pracować, więc pytasz, jeśli dalej nie wiesz to pytasz kogoś innego, ale jeśli jesteś pchłom to mam dla Ciebie złą wiadomość, mianowicie - w Toczpolu nie ma psa!!! Toczpik był, ale uciekł bo mu Jacek z miski podjadał. Gorąco pozdrawiam całą brygadę z bazy i biura rzecz jasna, sorry za efekt mojej wojny z exlaską, trzymajcie się ciepło t
1
Darek 2015-11-19 19:52:58
Gorąco pozdrawiam całą brygadę z bazy i biura rzecz jasna, sorry za efekt mojej wojny z exlaską, trzymajcie się ciepło tej zimy pa.
P.S. Powiedzcie Bartkowi żeby się za robotę wziął !
1
daro 2015-11-22 19:05:45
ja pracowalem u krzysztofa i nie narzekam raz bylo dobrze raz zle ale trza byc odpornym i fizycznie i psychicznie szef w pozo pan tadek bardzo mily pan nie narzekam i polecam ta firme praca jest od 6-16 druga zmiana od 15-22 jesli chcesz zostajesz dluzej wiadomo jest cisnienie trza pracowac a co do zniszczen to jestem za zniszczysz plac nic za darmo ktos za to placi a kto wam nagadal ze firma ma dlugi nie wasza sprawa tylko firmy pozdrawiam pania asie pana tadka krzysia i pozostalych z biura
3
Zostaw swoją opinię o Toczpol Krzysztof Hajduga - Ścinawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Toczpol Krzysztof Hajduga