Ikona Firma Handlowo-Usługowa Joanna Golec

Tychy

Opinie o Ikona Firma Handlowo-Usługowa Joanna Golec

byla pracownica 2013-08-12 23:38:13
Beznadziejna firma nadeta wlascicielka i bufon jej maz placa z kieszeni i wieczne fochy maja ominac z daleka
7
andaluzja 2013-12-11 15:09:03
Miałam tę nieprzyjemność pracować, szczerze Nie Polecam. Nie warto nawet wnikać w struktury tej firmy...jedynie co to płacą nie popieszale...
3
pracownica 2014-02-18 23:06:52
Ja dosc dlugo pracuje w tej firmie. I nie narzekam bo nie mam powodu. Pensja zawsze jest na czas. Na szefostwo a zwlaszcza na wlascicielke zawsze moge liczyc.
ktoś 2014-03-11 13:08:19
napisała właścicielka
polecam 2014-07-24 14:17:02
nie rozumiem skąd tyle gniewu, ja osobiscie wspołpracuje z tą firmą juz dosyć długo. Na prawde polecam, wszystko jest w jak najlepszym porządku.
była pracownica 2014-10-17 18:53:21
Pracowałam w tej firmie kilka lat i złego słowa nie mogę powiedzieć na właścicieli i płacę. Jeśli komuś nie chce się pracować to żaden szef pasować nie będzie.Pamiętajcie...szanujcie swoich szefów, bo możecie mieć gorszych...:)
kropka 2017-03-24 08:02:19
Polecam pracę w tej firmie. Płaca na czas, miła atmosfera, doceniane zaangażowanie :) Zgadzam się z wcześniejszym wpisem, że jeżeli komuś nie chce pracować, to będzie narzekał.
pracownica 2017-05-08 18:11:01
nie zgadzam się z pozytywnymi opiniami na temat sieci sklepów IKONA, szefowa nie szanuje pracowników, zatrudnia - robi nadzieje , nie daje umowy o prace, po paru miesiącach współpracy potrafi pracownika zwolnic z dnia na dzień. PŁACA - Wypłaty robią sami sobie pracownicy z kasy raz na tydzień, 8 zł za godzinę, za soboty i nadgodziny nie ma dnia wolnego płatnego czy większego wynagrodzenia. Szczerze nie polecam UNIKAĆ.
1
Zostaw swoją opinię o Ikona Firma Handlowo-Usługowa Joanna Golec - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ikona Firma Handlowo-Usługowa Joanna Golec