Olan Spółka z o.o.

Siedlce

Opinie o Olan Spółka z o.o.

jasio pariocik 2014-06-19 18:27:04
Warunki sie popsuly powiewaz pracuje tam jeden pan ktory podnosi tam normy ze zaden pracownik z najwiekszym stazem nie da rady wczesniej bylo zle a teraz jest jeszcze gorzej a jak nie wyrobisz normy to ci ucinaja godziny piepszone bezprawie to sie nadaje do inspekcji pracy
7
szakal 2014-06-19 18:32:19
Tam jest niewola i bezprawie czuje sie jak moi przodkowie (usunięte przez administratora)
6
nicjk 2014-07-23 16:29:07
Podobno tam ( usunięte przez administratora ) pracuje.
3
kabanos 2014-08-04 12:57:23
A na jakie pieniądze można liczyć na starcie? I na ile zmian tam się pracuje? Proszę o odpowiedź.
kajman 2014-08-04 22:25:39
A co to za ogłoszenie na magazyniera. Czy mógłby mi ktoś napisać w jakich godzinach ta praca na mag. i jakie zarobki oferują? Z góry dzięki za odp.
5
never 2015-02-02 12:21:38
Witam.czy mozna się od kogoś dowiedzieć jakie są warunki pracy i zarobki w jakim systemie się pracuje.Widzę że wiecej jest osób pytających niż odpowiadających ale pojawiają się opinie negatywne a w każdej opini jest jakaś prawda wiem ponieważ pracowałem w podobnej firmie z bucami i przełożonymi hamami więc daję wiarę w 60% tym opiniom.Proszę o odpowiedz co do konkretnej opini o pracy w Olan siedlce
1
spawacz 2015-02-02 22:38:33
Witam ostatnio jakieś 2 tygodnie temu odeszli wszyscy spawacze wiec chyba to mówi samo za siebie jednym słowem kolkoz i obóz pracy
3
never 2015-02-08 20:51:03
Dziękuję za wpis wszystko jasne.To dlatego poszukują spawaczy do Olan.Jak takie warunki to nic dziwnego i tutaj jest pies pogrzebany.Nic nie dało się zrobić ludzie nie mogli się zgrać żeby zrobić porządek z dyrektorkami.Sądziłem ze w Siedlcach jest większa kultura pracy niż tutaj na dzikim wschodzie POdlasie.
never 2015-02-08 20:54:32
dostałem od znajomego ten adres i mówił że szukają tam spawaczy do pracy więc chciałem się dowiedzieć o co chodzi Siedlce to prawie centralna polska i firma z kapitałem zagranicznym to możne zarobki na jakimś poziomie i warunki pracy normalne.A jakie były zarobki w OLANIE?
wariat 2015-02-17 21:25:09
spawacz aluminium nie może teraz zarobić 2 tys....... Masakra....
3
nick 2015-03-16 16:19:30
Byłem jakiś czas temu na rozmowie z Olanie to gościu mówił coś takiego: ślusarz - 8zł/h, operator CNC ok 10-11zł/h, spawacz stali - 12zł/h, spawacz aluminium - 13zł/h o ile dobrze pamiętam.
nkkn 2015-04-06 20:33:54
jedna wielka masakra, normy z kosmosu a zarobki... ledwo wystarcza na oplaty i paliwo
5
bzz 2015-06-29 12:22:21
niewarto sobie taka firma krzak dupy zawracac. radze omijac duzym lukiem
1
sikkens 2015-07-08 20:10:20
Co tam się wyprawia to głowa mała. Ale po kolei. Podczas rozmowy "kwalifikacyjnej" jest wspomniane o normach ale gdy już zaczniesz tam pracowć to te ich normy naprawde są z kosmosu. Oczywiście w biurze można wypełnić karte weryfikacyjną normy ale to nic nie daje gdyż byłem świadkiem jak po wyjściu pracownika który złożył karte ta za chwile wylądowała w koszu! Sick! Doprosić się o coś w magazynie graniczy z cudem. Nigdy nic nie ma, albo zostało zamówione. Taka śpiewka jest grana nawet przez dwa tygodnie. Odrywanie pracownika od jego pracy przez co nie jesteś w stanie wyrobić normy. A pózniej pretensje że norma nie zrobiona. Sick!x2. Jest również i kondident firmowy bo bez tego żadna dirma długo nie postoi ;) Prezes który jest Litwinem przyjeżdza raz na dwa tygodnie. Im bliżej wypłaty tym cześciej można spotkać go na hali. I zagląda w każdy zakamarek i filuje czy jest porządek i czy jest kurz na stojakach. Oczywiście że kuzwa jest! Taka branża. I już ma pretekst do obcięcia z wypłaty. Wymyśla różne "udogodnienia" żeby pracownikom było "lepiej". Kultury w nim zero, a pracownika ma za margines. I teraz najlepsze. Taka perełka. Przychodzisz do pracy na swoją zmiane i dowiadujesz sie że już nie pracujesz! Argument? Nie wyrabiasz normy. Ty masz świadomośc że wszystko jest ok a tu taka niespodzianka. I nawet żadnego ostrzeżenia wcześniejszego że coś jest nie tak. Ja na ten przykład o zwolnieniu dowiedziałem się od osoby która w żaden sposób nie jest związana z tą firmą!. Ogólnie omijamy tą firmę z daleka jak tylko możemy. Najlepiej naprawde szerokim łukiem. Dziękuje
3
pok 2015-08-27 10:25:08
A jak wygląda praca w biurze - technolog? Tam w miarę spokojnie jest?
rico 2015-10-20 07:30:43
Pracowałem tam jakiś czas temu.Na początku nawet fajnie ale potem zaczęły się pretensje że normy niewyrabiam.Pracownik który jet świeżo przyjęty ma odrazu wszystko umnieć jest obrażany i najlepiej jagby swój sprzęt z domu przywiózł łącznie z spawarką. Wyzysk i zła atmosfera na firmie nie polecam najgorszemu wrogowi .Omijać z daleka
6
hkhskgh 2015-10-29 18:30:46
A jak teraz to wyglada? Slyszalem ze szef ma sporo pozwow o zle traktowanie pracownikow i te chore normy a teraz jest w miare ok poza tym ze na zleceniu sie robi
1
xox 2016-02-07 11:15:27
Ocenę należy wystawiać , po wysłuchaniu dwóch stron..
4
-x@x- 2016-02-23 10:50:57
Jestem przekonany że to odpowiedni człowiek na tym stanowisku.
1
Zostaw swoją opinię o Olan Spółka z o.o. - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olan Spółka z o.o.